Romania cu lantul de gat

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

so, ai luat-o de luni cu bautura ileana?
mai usurel ca distruge ficatul!

in alta ordine de idei, articolul respectiv reflecta o mare parte din realitate....iar raspunsul meu anterior era off topic.
ma intreb, de ce nu ai punctat educatia? de ce te-ai legat de trafic?

chiar nu ma mir ! cum spuneam, articolul reflecta realitatea....(cea mai mare parte din ea!) pe care o stim si o vedem cu totii desfasurandu-se sub ochii nostri.

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Stiti bancul cu ciinele lui Pavlov, care s-a imbolnavit de ulcer salivind linga beculetele unei instalatii de brad de Craciun?
Cam asa si noi. Din tainele reflexelor conditionate.
Despre ce vorbeste Mindruta, si i se raspunde...
Unii dintre noi parca ar fi setati pe "pilot automat" :). Pare a fi un topic de tipul "x"? Tzac-pac, servim raspunsul, ca-l avem in mineca!

Si zi asa, Kariguld, problemele (reale, dealtfel) expuse de articol se vor rezolva prin...... imbunatatirea traficului???? TRAFICUL ???????????? Asta e cheia succesului?
Adica mai punem vreo doo indicatoare de circulatie, un sistem de semaforizare inteligenta, pictam un sens giratoriu, ceva, si...gata? Am rezolvat-o?
.

Kari, chiar nu vreau sa te nacajesc, m-am luat de mesajul tau numai pentru ca era ultimul, din categoria "ca nuca in perete";
Mai era cineva care stabilea ca "pumnul tatuat" de care vorbeste Mindruta e tocmai cel cu care au avut de a face, intr-un alt topic, "mamele care locuiesc in afara romaniei [si care] au avut curajul sa-si spuna parerea". Mai sa fie. Iaca io nu sesizasem ca a participat la discutii vre-un reprezentant al "Fratiei" lui Caiac, sau al vreunei "organizatii" similare.
Si tot asa...

Cred ca, de fapt, articolul nici nu a prea fost citit, sau, daca a fost, nu prea a fost deslusit intelesul sau.
Mai insistam. :)))

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

so, ai luat-o de luni cu bautura ileana?
mai usurel ca distruge ficatul!

in alta ordine de idei, articolul respectiv reflecta o mare parte din realitate....iar raspunsul meu anterior era off topic.
ma intreb, de ce nu ai punctat educatia? de ce te-ai legat de trafic?

chiar nu ma mir ! cum spuneam, articolul reflecta realitatea....(cea mai mare parte din ea!) pe care o stim si o vedem cu totii desfasurandu-se sub ochii nostri.

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

ce-i denizel? daca cineva nu-ti impartaseste parerile si ideile, o dai pe goarna?
pe mine nu ma intereseaza cat de putin Mandruta si nici altii, ca sa stau si sa dezbat daca e rasist, xenofob sau mai stiu eu ce...

Kari

Old Union Reminder

Mergi la inceput

Citat:

pe mine nu ma intereseaza cat de putin Mandruta si nici altii, ca sa stau si sa dezbat daca e rasist, xenofob sau mai stiu eu ce...

pai, nu a sustinut nimeni ca te-ar interesa ce zice Mandruta, rasismul sau xenofobia.
Tocmai de aia ai inceput scandalul. Fiindca noi iti zicem ca nu te inetereaseaza si nu intelegem de ce te-ai bagat in discutii, iar tu zici ca te intereseaza .

Distractie placuta in continuare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Eu nu i-as intreba pe-ai lui Caiac decat de unde au ei bani si unde-s dovezile ca au platit impozite...dar din pacate, cei care au autoritatea sa-i intrebe nu-si pot permite ...pentru ca nici ei la randul lor nu pot raspunde la aceste intrebari...sigur, in multe alte tari exista asemenea situatii, dar parca nu-s atat de vizibile, parca cel ce fura se ascunde un pic...nu defileaza cu nesimtire si se si bate cu pumnul in piept, ridicand la rang de virtute propria-i hotie...Si poate asa,ar ajunge si la bugetul de stat bani pentru salariile profesorilor , pentru spitale, etc.....
Si Denizel, total off topic, vreau sa-ti spun ca televiziunea lui Voiculescu are un produs de mare-mare valoare al carui fan devotat sunt: Mircea Badea

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

http://video.google.com/videoplay?docid=3248980463358300047&q=&hl=en

cum ar arata lumea fara romania?

31+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Ileana, hai sa vorbim!

Eu am o nelamurire in legatura cu valorile morale astea. Valorile morale care au fost deturnate.
Despre ce valori morale e vorba? Ce valoare existenta inainte de 'statul mafiot' a fost deturnata?
Cand s-a instalat statul mafiot?

Acum, dupa '89, succesul e definit de cei mai multi prin bani. Aproape toata lumea vrea sa faca bani.

Ce vroia lumea sa faca inainte de '89?
Pai, o parte voiau sa se faca militieni (pentru bani si avantaje), o parte voiau sa se faca activisti si sa aiba acces la cantina partidului si la vilele de vacanta ale partidului, o parte voiau sa faca facultate.
Dar, nu de drag de carte vroiau unii sa faca facultate, ci, fiindca nu aveau altceva mai bun de facut si, facultatea, cumva, putea sa te salte la o adica.

Ei, parerea mea este ca toti cei care gaseau "fericire" si "implinire" in a se face activisti si a da aiurea la facultate, isi gasesc acum fericirea si implinirea in a face bani.

Iar cei care vindeau "seminte bune, baieti" si "ciunga" in fata la Patria, au acuma lanturi groase de aur.

Care sunt valorile pe care le risipim printre degete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

pai, nu a sustinut nimeni ca te-ar interesa ce zice Mandruta, rasismul sau xenofobia.
Tocmai de aia ai inceput scandalul. Fiindca noi iti zicem ca nu te inetereaseaza si nu intelegem de ce te-ai bagat in discutii, iar tu zici ca te intereseaza .

Distractie placuta in continuare .

so, si eu ma intrebam ce-om cauta noi astea care vrem sa ne "distram" pe langa voi, cele intelepte???

Kari

Old Union Reminder

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Si Denizel, total off topic, vreau sa-ti spun ca televiziunea lui Voiculescu are un produs de mare-mare valoare al carui fan devotat sunt: Mircea Badea

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mimonix, imi pare rau, nu m-ai imbunat deloc. Dimpotriva!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Denizel, nu era o tentativa de imbunare Doar am vrut sa marturisesc, inainte sa te iei de el, poate-l cruti Si daca vezi ca sar ca arsa, poate nu ma acuzi dupa aia ca am frustrari
Vorbiti si cu mine ? Sau pot sa plec linistita cu copilul la plimbare?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Decat sa cititi despre frustrarile lui Mandruta si sa va bateti capsoarele cu dejectiile lui spirituale mai bine cititi:

A mea
Singurateca ea ma asteapta sa-i vin acasa,
In lipsa mea ea se gindeste numai la mine,
ea cea mai draga si cea mai aleasa
dintre roabele sublime.

Ei i se face rau de singuratate
ea sta si spala tot timpul podeaua
pana o face de paisprezece carate
si tocmai sa calce pe dinsa licheaua.

Ea spala zidul casei cu mana ei
si atirna pe dinsul tablouri
ca sa se bucure derbedeul, e-hei
cazut de la usa-n ecouri.

Ea isi asteapta barbatul betiv
Ca sa-i vina acasa
si degetele albe si le misca lasciv
pentru ceafa lui cea frumoasa.

Pregatindu-i-le de dezbatat
ea tine in boluri si zeama acra,
parul lung si negru si-l intinde de la usa spre pat
sa nu greseasca barbatul niciodata
drumul predestinat.

Emotie de toamna
A venit toamna, acopera-mi inima cu ceva,
cu umbra unui copac sau mai bine cu umbra ta.

Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori,
ca or sa-mi creasca aripi ascutite pana la nori,
ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain,
si el o sa se-nchida cu o frunza de pelin.

Si-atunci ma apropii de pietre si tac,
iau cuvintele si le-nec in mare.
Suier luna si o rasar si o prefac
intr-o dragoste mare.

Si decat sa aruncati cu pietre venite de peste mari si tari inspirati-va din Eliade:
din '66 a fost cetatean american. Catedra de la universitatea din Chicago ii poarta numele, are mai multe doctorate honoris causa in SUA. A scris peste 80 de volume nepunand la socoteala jurnalele si manuscrisele. Dar, intotdeaua, absolut intodeauna, fara nicio exceptie a scris in romaneste.

Imi pare rau ca intr-un asa articol sunt asociate 2 nume atat de frumoase.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput