Fiv Austria(9)-Germania(8)-Spania-UE (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello dragutele mele
Tocmai m-am intors de la punctie ametita si foarte dezamagita de ce am produs.
Dupa ce s-a minunat Ana la eco de cat demulti foliculi am azi nu au cules decat 10 ovocite.
Asa ca ma oftic ca sunt numai atatea.
Maine sunam la clinica sa vedem cati puiuti avem.
Acum ne-au zis ca e posibil sa nu ne faca IMSI pt ca nu at fi necesar. Ciudat eu tocmai pt asta am batut atata drum ca icsi faceam oriunde.
Sper ca maine sa imi ridic moralul ca azi e la pamant.

Pup dulce pe toate fetele si multumesc de incurajari.
Liana bafta multa sanatate si sarcina la termen.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Elenada draguta, nu fii dezamagita, 10 ovocite e foarte OK. O sa vezi ca o sa fie bine si o sa ai de pus si la congelator. Cum te mai simti?
Bombonique, multumim pentru vestile despre Moniland. Excelent rezultat, cu asa ceva nu se poate sa nu vina reusita! Mai asteptam asa vesti!
Fireyes, eu cu psihicul stau super, ca am fost realista si m-am pregatit si pentru un rezultat din asta. Mai nasol a fost la sot care era sigur, sigur ca o sa reusim. Nu-i venea sa creada cand i-am zis ca bhCG e negativ. Cred ca a cam fost un pic de soc pentru el, dar acum e OK. Sper. Noi n-am spus decat alor mei de FIV iar acum maica-mea banuieste ca nu am reusit, dar nu ma intreaba nimic.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Elenada ai o super productie! Nu te impacienta legat de IMSI. Si noua ne-au zis ca vom face IMSI dar au facut ICSI simplu. Cred ca aleg ei ce trebuie facut! Multa bafta si cat mai multi bb!
Va pup!

Bq 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Elena, zau daca ai de ce sa fii necajita!!! eu am visat la atatea ovocite si abia de au iesit jumatate!
Oricum, eu cred ca ai sanse sa pui si la pastrat de aici, macar de inca o tura!
Sanatate multa!

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

IOANA112Dumnezeu ne inceraca mereu nu trebiue sa fi suparata ca nu tia ascultata rugaciunile si nu trebiue sa fi dezamacita,nu a fost sa fie,undeva este scris destinul fiecareia dintre noi la tine a fost scris sa treci prin aceast esec.Dumnezeu ne mai pune si la incercare sa vada cat de mult al iubim si credem in El.nu inceta sa te rogi si nu-L certa,,,Tot El te va ajuta sa treci peste acesta suferinta,,,curaj fi o femeie puternica de invidiat si ridica fruntea sus."rusinata"???de ce?de cine?de lumea care crapa de invidie la fiecare realizare iti vb bn in fata si la spate de rau...ca asa e lumea asta facuta...ai sa vezi ca totul va fi exact cum nu te astepti de bine dupa acest esec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Bombonique asa e - mai e putin ! Uneori nici mie nu-mi vine a crede! O sa vezi tu ce repede trece timpul !

Madi 33+ Papadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Elenada, daca eu as fi avut vreodata o asemena productie as fi fost mai mult decat super incantata.mai ales daca toti foliculii sunt de buna calitate si viabili.uau mama,as fi in extaz nu alta.Asa ca zau ca nu ai pt ce sa fii dezamagita!!!Bafta multa,sa se fecundeze toti si sa ti se implineasca visul.
Kitta,eu am iesit de la clinica exact la 8.38,deci ne-am vazut dar..nu ne-am cunoscut..no,nu-i bai,data viitoare.Eu duminica merg iara la echo iar saptaman viitoare, candva, imi fac punctia.Am cerut insa sa mi-o faca profu ,precum si transferul,sa merg de data asta pe cele mai sigure maini.tot azi m-au sunat de la clinica si mi-au zis ca analizele de sange sunt f bune si sa continui cu stimularea.Nici nu-mi vine sa cerd ca doar in 2 luni de luat omega 3 si vitex angus,mi-a revenit estradiolul la limitele normale si de 2 luni nu mai am nici un chist,si asta tot multumita fetelor de pe Dc care m-au indrumat sa iau aceste preparate.Tu pe cand ai punctia? saptaman aceasta sau viitoare?Si nu te mai gandi la icsi sau imsi,fac ei cum cred de cuvintza mai bine,numai bebe sa iasa de asta sunt convinsa.Uite de exemplu eu din inanuarie sunt pacienta lor,si doar acum in noiembrie,cand toate analizele au iesit bune si totul este pt o reusita mi-au dat liber la protocol!Asa ca bafat multa si stai cat mai relaxata
moni ai grija de tine si de puiuti si sa fie amndoi cu lipici.
pt toate fetele curajoase

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Seara buna
Ei parca dupa ce mai doarme omul si mai scapa de anestezie parca nu mai este totul atat de negru Aveti dreptate 10 ovocite sunt deajuns mai ales ca de data asta sunt mature sunt sanatoase unde mai pui ca si spermograma a fost mai buna si nu a fost nevoie decat de o singura proba nu 3 ca la giulesti.
Cred ca m-am speriat ca tot atatea ovocite am avut si la Giulesti si s-au fecundat 8 dina care dupa 3 zile mai erau doua si alea vai mama lor.

Acum ce o fi o fi.

Ioana imi pare sincer rau de nereusita ta. trebuie sa te descarci sa plangi si pe urma sa o iei de la capat.
Ce simti tu toate am simtit si stim ca dupa ceva timp ne-am gasit puterea de a lupta incontinuare pt ceea ce ne dorim atat de mult.
Pt un bebe al nostru se merita.

Fetelor va mutumesc din suflet pt incurajari sunteti minunate
Nu va enumar pt ca nu as vrea sa ratez pe cineva.

Va pup dulce si va doresc multa bafta.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Elenadaia exemplu Catalina care a plecat acasa cu 3 in burtica. Stiu ca tu vrei sa ia si de congelat, dar mai bine o data si bine si sa fie ultima data. Cine ti-a facut punctia?Sa vedem pe ce maini incap si eu maine
Melutzicapai maine am punctia ca doar nu oi sta pe aici o vesnicie...Si asa am facut calculul cu sotul meu si am stat anul asta in Viena o luna si o saptamana in total...Deci, nu ne vedem duminica cand vei veni tu la eco ca eu voi fi deja acasa la noi! Se poate sa fii trecut una pe langa alta ca era vanzoleala mare la ora aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana112 spune:

Va multumesc pentru sprijin fetelor. Este alinator cand stii ca te poate intelege cineva . Usor , termin si lacrimile ...
Poate imi poate spune cineva cat timp trebuie sa treaca intre fivuri . Tare as vrea sa incerc cat mai curand , cu orice risc ...
Celor care se pregatesc de ET , le doresc multa bafta si sper ca macar voi sa puteti zambi carand .
Va pup

Mergi la inceput