tauroaice (31)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabi_K spune:
Miha, apropo de faza cu carciuma, sper ca te-ai invatat si tu minte si data viitoare nu mai intrebi![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
gabitz78 spune:
ziua buna.
azi eliza a savurat un file de peste intreg..nu-mi venea sa cred.
miha - tot in pozitia ghiocel esti de numai zici nimik?![]()
gabik - cum mai e la scoala?ce mai zice lili?
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Gabi_K spune:
Mersi de intrebare, e ok la scoala pana acum. La mate se descurca mai greu,in rest toate cele bune. Ma omoara capitolul de impartirea numerelor, probleme gen 5 e 3 cu 2, sau 4 cu 1 sau 0 cu 5...
Cu astea ne cam luptam. In rest, e foarte ambitioasa, luptatoare adevarata.
Felicitari Elizei pt pofta de mancare![]()
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
mhldvrc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabi_K Miha, apropo de faza cu carciuma, sper ca te-ai invatat si tu minte si data viitoare nu mai intrebi Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
Nu pot, tre' sa-ntreb, altfel ma trezesc ca arunc mancarea s-am muncit si cheltuit banii degeaba

si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
mhldvrc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 ziua buna. azi eliza a savurat un file de peste intreg..nu-mi venea sa cred. miha - tot in pozitia ghiocel esti de numai zici nimik? gabik - cum mai e la scoala?ce mai zice lili? ![]() gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/ |
Nu, am incercat sa-i fac Tatianei un cover cu pozele de la ziua ei, si pina sa-l salvez s-a oprit computerul

, are mult de lucrat in Weekend-ul asta, proiect in echipa, intra pe mess, isi dau informatii una alteia, cineva il scrie, sa fie acelas scris, si apoi il printeaza.
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
mhldvrc spune:
Simplu de tot, am batut frisca si zaharul(eu pun mai putin, altfel, i se face rau Tatianei), am adaugat cacaua, putina cicolata rasa, un praf de vanilie si esenta de rom(e mai buna cu rom). Asta-i tot, o bagi in congelator sa stea putin si-i fina si delicioasa.
Plec la scoala sa aduc giozdanul Tatianei, si sa-i duc manualele si caietele de engleza, m-am saturat de asta
, dar nici pe ea n-o pot lasa sa care tone 
.
Weecend placut!!!
si
poze
Mihaela ,
Tatiana si
Mihai
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Abi acum reusesc sa intru, am avut enorm de lucru la servici si inca nu am terminat tot.
Gabitz, ce m-ai amuzat cu pozitia ghiocelului ![]()
Gabi_K, felicitari luptatoarei ambitioase. Lasa ca descalceste ea si matematica.
Mihaela, cand termini cover-ul cu poze poate ni-l arati si noua ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
jenn spune:
Mersi,dar fara cantitati nu pot face nimic!Vroiam una incercata,asa sunt pe net 1000,dar nu stiu cum ies...