Gravidute si mamici de Timisoara 22

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

SERBANICA,
BACOS COSMA neurolog infantil: 201.836 ,STR. vACARESCU , e strada care da in piata Iosefin ,la parterul unui bloc pe partea dreapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Buna mamicile

Azinoapte am avut noapte aproape alba... Stiti cumva daca constipatia mea afecteaza bebele? Ii dau lapte de la san si ma gandesc sa nu-i afecteze stomacelul...

In rest, e totul bine. Cu lapticul de la san cred eu ca avem probleme, in sensul ca am impresia cateodata ca nu e destul, ca nu il satura si acum ca am constipat copilul...

Va rog sa-mi dati niste sfaturi legat de asta.

Va pup

38+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elatim

SERBANICA,
BACOS COSMA neurolog infantil: 201.836 ,STR. vACARESCU , e strada care da in piata Iosefin ,la parterul unui bloc pe partea dreapta

si eu il recomand din suflet... e medicul meu preferat

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine Cecilia

Mergi la inceput

sper sa schimb subiectul azi....
Miha nu vrei sa il schimbi tu, ca pe mine asa ma durut burtica azi si daca nasc nu o sa poti face schimbari prin lista de pe contul meu

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_m83 spune:

sal. Va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre doctorul Citu din Tm din punct de vedere profesional.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Roxyn, si Alexia mea a fost constipata dupa ce am venit cu ea din spital. Vreo luna de zile nu a facut caca singurica, i-am bagat termometrul o data pe zi, caci se chinuia sa faca dar nu putea si nu se linistea pana nu ii bagam termometrul.
Se zice ca copii care sunt alaptati nu sunt constipati, dar am auzit atatea cazuri, incat nu mai cred asa ceva....
Am rezolvat problema constipatiei cu un medicament homeopat dar si cu ceai Infant Drink. Stiu mai multe mamici care au rezolvat problema costipatiei cu ceaiul Infant drink.

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Roxyn, da, e posibil ca contipatia ta sa il afecteze si pe bebe.
Dar nu iti fa probleme, da-i laptic de la tine in continuare.

Colici nu are ?
De unde stii ca nu se satura cu laptele de la tine?

Ale

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_m83

sal. Va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre doctorul Citu din Tm din punct de vedere profesional.

Citu cel tanar?? nu???
Inca nu se stie prea multe de el...ca e recent intors din strainatate am inteles ..Eu una nu prea stiu nimic de el

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira
Si noi am avut in aceeasi zi cu voi si a fost ok.Fetele vreau sa va intreb ceva: e posibil ca la Andrei sa ii iasa dintisorii deja?Ca de vreo 3 zile are dureri mari de gingie plange, musca orice, saliveaza rau.Ce as putea sa ii fac?

Sa-ti traiasca micutul crestin Andrei! Acusi e ziua lui!!!
E posibil orice cu dintisorii la bebei... da-i jucarii de ros si unge-l cu calgel sau cu altele ptr dinti si o sa-l mai calmeze.

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cristina multmumim frumos de urare!
Ale ai zis ca ati rezolvat problema constipatiei cu un medicament homeopat.Poti sa imi spui si mie despre ce e vorba?Noi am cam incercat toate remediile dar nimic nu si-a facut efectul.O sa incercam si ceaiul asta poate, poate...Careva din voi a incercat Humana Michzucker ca as vrea sa incercam si noi.
Roxyn ma bucur ca ai mai scris.Cum e cu bebe?
Ank tinem pumnii.Scoatem in curand agitatele.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput