Gravidute si mamici de Timisoara 22
Raspunsuri - Pagina 24
elatim spune:
SERBANICA,
BACOS COSMA neurolog infantil: 201.836 ,STR. vACARESCU , e strada care da in piata Iosefin ,la parterul unui bloc pe partea dreapta
Roxyn spune:
Buna mamicile
Azinoapte am avut noapte aproape alba... Stiti cumva daca constipatia mea afecteaza bebele? Ii dau lapte de la san si ma gandesc sa nu-i afecteze stomacelul...
In rest, e totul bine. Cu lapticul de la san cred eu ca avem probleme, in sensul ca am impresia cateodata ca nu e destul, ca nu il satura si acum ca am constipat copilul...
Va rog sa-mi dati niste sfaturi legat de asta.
Va pup
38+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elatim SERBANICA, BACOS COSMA neurolog infantil: 201.836 ,STR. vACARESCU , e strada care da in piata Iosefin ,la parterul unui bloc pe partea dreapta |
si eu il recomand din suflet... e medicul meu preferat
Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
Ank83 spune:
sper sa schimb subiectul azi....
Miha nu vrei sa il schimbi tu, ca pe mine asa ma durut burtica azi si daca nasc nu o sa poti face schimbari prin lista de pe contul meu ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Cecilia 
ioana_m83 spune:
sal. Va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre doctorul Citu din Tm din punct de vedere profesional.
ale_d spune:
Roxyn, si Alexia mea a fost constipata dupa ce am venit cu ea din spital. Vreo luna de zile nu a facut caca singurica, i-am bagat termometrul o data pe zi, caci se chinuia sa faca dar nu putea si nu se linistea pana nu ii bagam termometrul.
Se zice ca copii care sunt alaptati nu sunt constipati, dar am auzit atatea cazuri, incat nu mai cred asa ceva....
Am rezolvat problema constipatiei cu un medicament homeopat dar si cu ceai Infant Drink. Stiu mai multe mamici care au rezolvat problema costipatiei cu ceaiul Infant drink.
Ale
ale_d spune:
Roxyn, da, e posibil ca contipatia ta sa il afecteze si pe bebe.
Dar nu iti fa probleme, da-i laptic de la tine in continuare.
Colici nu are ?
De unde stii ca nu se satura cu laptele de la tine?
Ale
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ioana_m83 sal. Va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre doctorul Citu din Tm din punct de vedere profesional. |
Citu cel tanar?? nu???
Inca nu se stie prea multe de el...ca e recent intors din strainatate am inteles ..Eu una nu prea stiu nimic de el

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Cecilia 
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui dyanira Si noi am avut in aceeasi zi cu voi si a fost ok.Fetele vreau sa va intreb ceva: e posibil ca la Andrei sa ii iasa dintisorii deja?Ca de vreo 3 zile are dureri mari de gingie plange, musca orice, saliveaza rau.Ce as putea sa ii fac? |
Sa-ti traiasca micutul crestin Andrei! Acusi e ziua lui!!!

E posibil orice cu dintisorii la bebei... da-i jucarii de ros si unge-l cu calgel sau cu altele ptr dinti si o sa-l mai calmeze.
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
dyanira spune:
Cristina multmumim frumos de urare!
Ale ai zis ca ati rezolvat problema constipatiei cu un medicament homeopat.Poti sa imi spui si mie despre ce e vorba?Noi am cam incercat toate remediile dar nimic nu si-a facut efectul.O sa incercam si ceaiul asta poate, poate...Careva din voi a incercat Humana Michzucker ca as vrea sa incercam si noi.
Roxyn ma bucur ca ai mai scris.Cum e cu bebe?
Ank tinem pumnii.Scoatem in curand agitatele.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR