Gravidute si mamici de Timisoara 22
Raspunsuri - Pagina 23
alidar spune:
Buna fetelor!Sunt in 36 de saptamani,deci mai am putin pana vine bebe si incep sa ma stresez din ce in ce mai mult.Voi naste la odobescu si poate imi spuneti voi ,daca stiti,cam care sunt conditiile acolo si cam cat se cotizeaza la o nastere normala la doctor,la neonatolog,la asistente etc.Si inca o nelamurire:am auzit ca trebuie sa imi duc de acasa cam tot,atat pt mine cat si pt bebe,inclusiv calmante?Sper sa ma lamuriti.Pupici.
serbanica spune:
Multumesc fetelor!
Test inca nu mi-am luat dar o sa imi iau.Dar am alta problema lui Serban aproape i s-a inchis fontanela si are doar 3 luni.Voi ce ziceti sa fac?

mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui serbanica Multumesc fetelor! ![]() Test inca nu mi-am luat dar o sa imi iau.Dar am alta problema lui Serban aproape i s-a inchis fontanela si are doar 3 luni.Voi ce ziceti sa fac? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Si eu am patit asa cu Cristi...mi-a zis sa nu ii mai dau Vigantol...suna medicul de familie si intreaba.

Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alidar Buna fetelor!Sunt in 36 de saptamani,deci mai am putin pana vine bebe si incep sa ma stresez din ce in ce mai mult.Voi naste la odobescu si poate imi spuneti voi ,daca stiti,cam care sunt conditiile acolo si cam cat se cotizeaza la o nastere normala la doctor,la neonatolog,la asistente etc.Si inca o nelamurire:am auzit ca trebuie sa imi duc de acasa cam tot,atat pt mine cat si pt bebe,inclusiv calmante?Sper sa ma lamuriti.Pupici. |
Bine ai venit

Despre doctor nu te pot ajuta ...ca difera de la medic la medic... si tipul de nastere ..natural sau ceza
Eu la neonato i-am dat 100 ron ... si asa cam stau degeaba
... se mai da 50 euro ...La moasa am dat 100 ron ..asta ca m-a ajutat ...dar daca nu sta cu tine nu trebuie sa ii dai ceva.. La asistente cam 10 ron ... am dat ...dar nu la fiecare... si mai mult la cele de la neonato ...asta pt puiut ..ca eu ma simteam bine..De dus cam asa e ..iti trebuie cam multe.. Campuri sterile sa le pui pe pat sub fund... ca in primele zile vei avea nevoie... niste algocalmin fiole... supozitoare cu glicerina daca ai probleme cde constipatie.. Tampoane facute din vata si tifon .
Pt bebe cate un rand de haine pe zi ,scutece, servetele umede...
Si oricum poti sa primesti restul ce ti se cere si in spital de la cei care vin la tine

Eu am scris asa mai pe larg ... dar mai sunt de dus

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
AMR ..maxim 3 saptamani pana vine
Cecilia 
serbanica spune:
Alidar bine ai venit.Cuma a zis si Ank la medic difera dar cel mai bine intreabal.La neonatalog de da 1 mil si la sfirsit eu i-am dat si un cadou ca mi-a placut cum s-a purtat cu bebe meu.Lista o gasesti si in paginile acestui subiect.Cred ca Cristina a scris.Iar pt bebe iti trebuie un rind de haine in fiecare zi si pampers.
Cu pampersul eu am avut o problema imi cerea doar 2 cind Serban al meu facea caca dupa fiecare minacre.Sa fi atenta la asta ca mie mi l-a adus cacat asa ca.
Nastere usoara si un puiut sanatos
ale_d spune:
Buna Alidar.
Nu te stresa.
Eu am nascut in 1 august la Odobescu si nu a fost asa de rau cum m-am asteptat.
Si eu am fost super stresata de spital, imi era teama, am vrut chiar sa merg sa nasc la Szeged, dar familia nu a fost de acord.
Totul a fost bine, saloanele mi s-au parut ok, daca stai in salon de 3 paturi, sau 4 paturi e super bine.Eu am intrebat medicul daca trebuie sa imi aduc medicamente si mi-a zis ca nu. Si intr-adevar asa a fost, mi-au dat ei calmantele. Am o prietena care a nascut la Bega si a trebuit sa isi aduca medicamente, inclusiv epidurala)
In rest,ceea ce a scris Ank, neaparat sa iti ei, chestii din alea de pus pe pat, sub fund, vata si tifon, camasi de noapte 2 - 3, hainute si scutece pentru bebe, le schimba hainutele in fiecare zi dupa baita,servetele umede si crema pentru fundulet. Mie mi-a fost de foarte mare ajutor pompa pentru sani, caci am avut canalele infundate.Te vor durea sfarcurile, dupa ce il pui pe bebe la supt,sa iti iei bepanten crema.
Iti doresc o nastere usoara si sa nu te stresezi. E foarte important !
ale_d spune:
Fetelor, si Alexia mea isi baga cate 2 -3 degete in gurita. Ma dispera! Nu stiu ce sa fac. Suzeta o refuza.
alidar spune:
Multumesc mult pt sugestiile referitoare la conditiile din odobescu si la "cotizatii".Eu o sa nasc cu dr olaru.Mi se pare un medic foarte bun,desi are scoruri cam mari la cabinetul lui particular,ca acolo mergeam,dar asta nu mai conteaza daca esti tratata asa cum trebuie.Voi naste normal,nu prin cezariana si dr a zis ca o sa ma cheme cand va fi el de garda si o sa imi provoace nasterea.Ma gandeam sa-i dau 150 E.Credeti ca e suficient,avand in vedere ca nu il deranjez in afara programului,el fiind de garda,si ca la consultatiile lunare am platit destul de mult?
serbanica spune:
Ank nastere usoara dar sa ne spui cind e momentul sa scoatem majoretele.Alidar cred ca e suficient.
Fetelor stiti voi un neurolog pediatru in Timisoara ca as vrea sa ii cer parerea in legatura cu fontanela lui Serban.Si daca da as dori adresa si nr de telefon