Pepenasi de iulie - august 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mada si aveti poze cu papusa in marime naturalaaaaaaaaaaaaa????

Tiberica, pai de aia incerc cu nuantator.Eu de la 16 ani tot neagra am fost pana la 30 si la 30 mi-am schimbat culoarea intr-un salon din Buenos Aires...Drept e ca a stat ala cu mine vreo 8 ore pana mki-a schimbat culoarea.Dar era vopsea...Acu nu ma mai risc, de aia intreb profesionistii sa-mi spuna daca nuantatorul mai iese din par sau nu

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Mada am intrat sa vad pozele dar nu am gasit poze cu noul tau look.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Caprioara superbe pozele cu Ilinca si comentariile de asemenea.
Mada max unde ai pus pozele cu tine ??? eu nu le-am vazut ??

Andreea de Denisa http://b1.lilypie.com/BxfXp2.png
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Stati gagici ca abia s-au incarcat ca-s vreo suta si ceva de poze.
Deci poze Westfield London noul shopping si noi pe langa el aici.
Acuma pun si niste before and after cu noua mea coafura fresh de atunci cand m-am vopsit ignorati moaca de om obosit si apoi pun si cu ce ne-am luat frumos din shopping.

Mergi la inceput

Asa aici poze before and after cu noua coafura. Please nu va speriati de poza de before ca eram si obosita si nespalata ca na asa tre sa fiu cica cand ma vopsesc si cum parul meu se ingrasa extrem arat ca muma padurii acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

MADA misto schimbare te prinde bine e clar mai bine decat inainte ,imi place si tunsoarea.Ce spuneai tu ca mai ai mult de slabit??????????????????/RUSINE , arati foarte bine.

Andreea de Denisa http://b1.lilypie.com/BxfXp2.png
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Mada super poze, ce arhitectura ! hey, sa nu mai plangi ca nu esti grasa! si eu am ajuns la 67! iti sta f bine, oricum, iar ma plange fimea de cum ti a vazut culorile ca ea a fost asa si apoi la scoala au obligat o sa se schimbe si acum crea iar ! esti frumusica foc!uite, na ca ti pup iar, vezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Madutz, faina culoarea, faina frizura, fain tricoul.De pe vremea lui Mourinho??Mai si Ari nu prea parea interesanta de fata aia blonda

Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Dara, Tiberica, Narcisa ms mult. Mai eu acuma am 69,1 kg si mai intra din haine pe mine oricum imbracata mai merge da fara dezastru.
Da Narcisa de pe vremea lui Jose uff iubirea mea acu e la Inter Milan unde joaca si alta iubire de a mea bien in ultimul timp joaca cam aiurea si face numai prostii, e vb de Adriano am si tricou cu brazilia cu numele lui si fust din aia ra ra cu brazilia de la Nike numai ca nu incap in ele acuma da la vara sigur tre sa le port.
Tiberica da e super facut shopping-ul in poze nu se vede tare mult da sa fi facut niste poze mai de sus mai asa e superb da e mare tare e in forma de opt la fiecare etaj da is atatea magazine de noua o zi nu ne-a ajuns sa le vedem pe toate si multe inca nu sunt deschise sunt multe spatii unde e firma pusa si tot da scrie coming december 2008 sau jan 2009 na o sa mai mergem astept deschiderea de la disney shop ca sigut vin mutuneii in persoana si vor fi reduceri si oferte.
Narcisa da Barbie cam dezamagitoare adik o putea face mai faina oleaca ca deh aia din star wars erau super faini exact ca-n film da Barbie lasa cam de dorit plus ca pe poster era pusa aia cu aripi gen zanisoara am uitat cum o cheama si in magazin era tantea asta care sincer nu era asa deosebita sa isi dea lumea seama ca e chiar Barbie, da na...
Asa aici poze cu ce ne-am achizitionat adik lui Ari si Ami si ceva mie , lui Ari i-am luat un set cu fustitza ciorapei si bluzita pt ziua fetitei vecinei samb urm si cizmulitzele alea finally am gasit cizme sa o incapa la gamba ca e mai grasunica si toate ii sunt mici si nu se inchide fermoarul.
Si ce cadou i-am luat la fetita vecinei ca e indragostita de rochii si etc asta is dragostea ei si am gasit rochia asta cu jacheta asortata si mi s-a parut f deosebita deci i-am luat. Speram sa ii placa. Nu stiu cat de bine se vad acolo am sa le fac maine poze poate le vedeti mai bine. Si maine venim si cu pozele de halloween ca azi erau fetele prea obosite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

mada, te schimba complet noua frizura si culoare. Cite nuante ai acolo?
Sa-ti fie de bine noul look. Foarte faine pozele.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput