Cuptor self cleaning

Cuptor self cleaning | Autor: adriana

Link direct la acest mesaj

Are cineva asa ceva? Tocmai ca am vazut la cuptorul meu ca scria mare "Self cleaning Oven" si nu am habar cum face el asta..
Poate imi explicati si mie, ca sa scap de o corvoada...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

E un omulet inauntru cu o carpita...kidding
Curata prin ardere, face o temperatura foarte mare inauntru...600-700F, cand incepe sa miroasa a ars in casa atunci el cica curata. Fii fara grija ca nu se intampla nimic. Al meu n-are ca e model vechi dar am vazut la al soacra-mii. Tre' sa aiba un buton pe care scrie self cleaning sau cam asa ceva, apesi ala si mai trebuie sa fie un maner in fata la usa care blocheaza usa si il muti si pe ala.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Hm.. fara carpa si apa? Prevad o revolutie aici
Am vazut butonul, stiu cum sa-l pun in cleaning, dar ma gandeam cum face asta, fara MR Musculo?
O fi safe sa-l las de cu noaptea pana a doua zi dimineata?
Si unde se duce murdaria?(sper ca nu va amuzati de intrebarile mele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Banui ca se arde grasimea...apoi stergi cu o carpa "praful"? intreb si eu...

Dada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Si eu am la al meu optiunea asta si nu l-am folosit inca.
O sa incerc si eu, dar in timpul zilei prima data ca daca face ceva miros neplacut sa nu ne trezeasca.

http://www.tsbvi.edu/Education/daily-living/SelfCleaningOven.htm
Adriana, eu cred ca murdaria aia trebuie curatata, la o ora dupa ce se raceste cuptorul (cred ca ea vine foarte usor dupa ce totul a fost 'topit').

Am si coffee maker cu optiunea self cleaning, si tot nu am folosit-o inca.
Urasc sa-i citesc instructiunile de folosire :) e un manual prea gros scris cu litere mici :)

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pentru raspunsuri
Asa e, nu m-am gandit, cred ca usuca grasimea aia si ramane praful.. Deci n-o sa-l pun noaptea pe MR Musculo, fac in timpul zilei operatiunea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Noi am avut asa un aragaz in primul apartament inchiriat aici, la care m-am uitat chioris first dar acum l-as vrea eu .
E asa cum a explicat Oana. Dar eu preferam sa fiu in zona cind il puneam la treaba ... ca sa fiu eu linistita . Imi amintesc ca dura citeva ore bune si apoi gaseai inauntru un fel de cenusa fina. Inainte de a-l pune pe cleaning sa il golesti complet stiu ca asta era singura regula.
Norocoaso!
Edit ca facusem o greseala
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Ah, nici chiar asa, mi-ar trebui mai multe chestii din astea self cleaning: self intins rufe, self camasi calcate, self cooking

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adriana, ma abonez si eu la alea.
Am si eu self-cleaning, dar nu l-am folosit. Femeia care vine la curatenie a pus niste folie in cuptor si cred ca o schimba din cind in cind, ca nu-mi imaginez cum ramine asa curata.
Am mai avut un cuptor din asta si l-am pus pe self-cleaning. E OK, da nimic nu curata mai bine decit "elbow grease".

Mergi la inceput

Ramooonaaa, folie de aluminiu??? Pai e nociva mai.. scoate-o..

Asa ziceam si io cu MR Musculo, dar ma gandeam sa profit de ajutor calificat.. Incerc odata, sa vad si eu cum e..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adriana, nu ma speria! E dedesubt mai!
Eu stiu ca nu-i bine sa fii prin preajma cind curata (dureaza citeva ore operatiunea, eu am plecat de acasa).
E simplu, pui "lock" la usa si-i dai drumul sa curete. Spor!

Mergi la inceput