Cuptor self cleaning

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Am descoperit ca si vechitura mea are buton de self cleaning(ce mai bucatareasa) da' cred ca tot mai bine cu carpa. Stiu ca soacra-mea a facut peste ziua operatiunea si n-a durat decat fo' ora/doua.
Adriana, cand ne-am mutat in casa aragazul era curat in afara dar cand am deschis usa cuptorului inauntru era de o imputiciune de nedescris. I-am zis lu' sota-miu ca nu ma 'ntereseaza, n-are decat sa curete el sau sa-l arunce, ca io nu stau sa imbatranesc curand la cuptorul ala. Si-a luat omul sprayul ala Easy Off albastru care e pentru cuptor, scrie parca sa lasi vreo doua ore dupa ce ai dat cu el si apoi sa stergi cu carpa. El l-a lasat o noapte intreaga si a doua zi doar a sters cu paper towels toata mizeria aia inmuiata. Incearca si cu el poate curata mai bine decat self cleaning.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

O sa radeti, dar cand am vazut ca scrie asa mare, m-am gandit:
"mai, sa stii ca incepe ca la masina de spalat- un program de inm.u.i.e.r.e, unu de dat cu niste spray-uri, alt program de clatire, m-am scos ".. cand colo.. doar o frigere asa mai mare, cat sa-mi dea palpitatii... neeek.. mai bine cu carpa.. si nici macar nu-i asa murdar.. ca-i nou

Ramona, daca-i folie de aluminiu e cah.. si mai ales la temperaturi mari.. na, degeaba scoatem aluminiu de la subsiori, daca lasam aluminiu in cuptor.. hihi, ce rima.. (e tarziu, ma duc sa ma culc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Da, Easy off lasat peste noapte face minuni, si dupaia intretinut cu folie dedesupt, e o idee buna. O sa fac si eu asa.

Fetelor voi stiati de carpele de microfibra ce bune sunt la curatenie?
uite aici cum arata:
http://www.jcwhitney.com/MICROTEX-MICROFIBER-CLEANING-CLOTH/GP_2019243_N_111+10207+600023525_10107.jcw

se gasesc la Walmart sau Target ($5 / 8 bucati)) la sectia Auto.

de cind le-am descoperit curatenia e asa de usoara, la geamuri dau doar cu apa fierbinte si cu chestia aia cu cauciuc de spalat parbrize si curata mai bine decit orice Windex. Deci fac economie si la paper towels si la solutii de curatat :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Aseara am pus aparatul de cafea pe optiunea 'cleaning', si azi cafeaua e mult mai buna!
Am pus apa cu otet iar curatirea a durat cam o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Adriana, ma duc sa scot folia.

Mindy, multam de tipul cu cirpele. Eu n-am varianta de self-cleaning la coffeemaker, dar folosesc apa cu otet din cind in cind la ciclu normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ramona
Sunt bune la impachetat(foliile de Al) dar stiu ca la temp emana gaze nocive..

Mergi la inceput