Pete de mucegai pe haine
acum o saptamana am "pierdut" un tricou al pustiului meu .l-am gasit azi ,dupa masina de spalat , cred ca mi-a cazut cand l-am scos din masina ,pentru ca era inca ud. am gasit cateva pete de mucegai pe el. am incercat cu vanish dar nu ies. mai sunt sanse sa le spal? aveti ceva idei?
MATEI
Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008
MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS
Sondaj - aniversare 1 an clopotei
Raspunsuri
osna spune:
eu nu am reusit sa scot petele de mucegai de pe haine dar poate vin fetele cu vreo idee.
mamica fluturasului Matei
kay spune:
si mie mi s-a spart un borcan de suc pt bb in rucsacul cu cel mai iubit hanorac, iar pana la Boston a mucegait... si la 3 spalari nu a iesit.. nu mai stiu ce sa fac si e un hanorac pe care mi l-am dorit fff mult, l-am asteptat sa intre la reduceri...
astept raspunsuri si eu
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
madau spune:
Eu am patit-o cu 2 prosoape..n-am reusit sa scot petele cu nimic, le-am aruncat
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
elyanne spune:
Poate ies cu spray anti-mucegai (de la Sano, luat din Bricostore)... eu am dat pe pereti s-au curatat... n-am patit-o cu hainele, asa ca nu stiu cum reactioneaza... dar merita incercat... ori iese, ori nu iese, ori iese dar se distrug hainele...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
misha71 spune:
cu foarfeca ai incercat?
Uite aici am gasit ceva. Poate iti e de folos. Succes!
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
pai cum sa-mi tai bunantate de hanorac o sa incerc cu ce scria in link-ul tau ! merci !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
andrath spune:
Daca rufa se poate inalbi, bagati-o la clor. Daca nu, eu le-am spalat repetat si am adaugat Ace pentru rufe colorate si pe pete si in apa de spalare. Petele ies dar dupa mai multe spalari - sincer nu imi amintesc cate, dar ori de cate ori aveam de spalat ceva si se potrivea si rufa respectiva, o bagam si pe ea.
"Sunt inofensiva, dar gandul meu e criminal!!"