M-am hotarat.............adoptie(54)
Raspunsuri - Pagina 14
crisis81 spune:
Asi mi se face pielea de gaina cand ma gandesc la emotiile tale. Drum bun, usor si fara nici un fel de problema.
Aysha unde esti? Nu dispera iubita, este ultima ta incercare inainte de a fi alaturi de printesa ciocolatie.
Maruta la curs am fost 6 familii si o doamna necasatorita de 56 de ani. Toate familiile doreau un copilas mic, sanatos si doamna vrea sa infieze o fetita de 9-10 ani.
Sotul meu era de departe cel mai tinerel de pe acolo si toti au facut cand a zis ca are 23 de ani. Ne mai vedem o singura data miercurea viitoare, tot atunci dam si testul psihologic. Mai avem o intalnire cu d-na psiholog in privat si gata. Pe urma venim sa ne dea atestatele, sper.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
KoraPop spune:
Buna tuturor!
Cred ca multa lume stie istoria mea,avand deja ceva vechime pe forum...Totusi am sa spun pe scurt ca tocmai am esuat la al 4-lea FIV si ma gandesc foarte serios la adoptie.As vrea sa va rog sa ma sfatuiti...care ar fi primii pasi de facut.Am citit la celalalt subiect despre intocmirea dosarului cam ce acte trebuie pregatite.Totusi nu stiu cu ce sa incep si ce sa fac ca sa fie bine.Sunt total debusolata.Imi doresc din tot sufletul un copilas pe care sa il crestem si sa fie al nostru.Trebuie sa am intai dosarul complet si apoi sa il depun sau intai trebuie sa ma prezint la asociatia pentru adoptii sau cum sa fac?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si va doresc tuturor succes, sa va impliniti visul de a fi mamici!
Kora
CARPE DIEM!
Anca Wish spune:
Kora, daca ai sti de cate ori m-au mancat degetzelele sa-ti scriu ceva in sensul asta...Dar, nu era treaba mea si e o decizie care trebuie gandita de ambii parteneri.
Ma bucur ca iti raspund eu prima. Mergi la Directia pentru Protectia pe raza caruia ai domiciliul. Vei intra in posesia unei listute cu acte pe care trebuie sa le pregatesti. Dupa ce ai dosarul complet, il inregistrezi la DPC si astepti sa te sune pentru prima vizita.
Scrie-mi pe mess, daca vrei. Te voi ajuta cu ORICE fel de informatie.
Pup fata si cu toate ca am urmarit ultimele 2 FIV-uri pas cu pas, nu am avut putearea sa-ti scriu nimic.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Anca Wish spune:
Tzuni, mie mi s-a zis ca 90 de zile se considera de la darea sentintei in sedinta publica (am citat din clasici in viata)
Chiar...pana la urma cum e???
KoraPop spune:
Multumesc Anca!Am nr tau si chiar am sa te sun intr-o zi sa stam de vorba daca nu te deranjez.
Kora
CARPE DIEM!
maruta007 spune:
Korapop, bine ai venit la viitoare mamici prin adoptie. Este bine ca te-ai hotarat spre adoptie, este mai sanatos (fizic si psihic) si rezultatul este sigur. Iti scriu toate astea pentru ca si eu am 3 FIv plus 4 IAS la activ si in sfarsit m-am gandit ca daca bebe nu vine pe calea fireasca, nu este cazul sa ma incapatanez ca nu se stie. Nu vreau sa sperii pe nimeni insa am o cunostinta care s-a tot incapatanat cu tratamente, in cele din urma a ramas gravida si acum, in luna a 8-a de sarcina, i s-a facut rau, s-a dus la spitat si au descoperit ca fatul era mort de ceva vreme in pantecul mamei, i-au facut cezariana sa il scoata si tipa a murit in timpul operatiei. Poate Dumnezeu a vrut sa o protejeze, nu stiu dar pe mine m-a marcat vestea asta si acum stiu sigur ca nu voi mai face nici un FIV.M-am lungit, scuze.
Cris, si noi am fost 7 fam. la curs dintre care doua maternale care bineinteles ca aveau copilasii acasa de mititei. Toti era oameni deosebiti si vroiau un copilas pe care sa il iubeasca. Mie mi-a placut cursul chiar daca la inceput m-a intristat tare mult.
Sa aveti o seara frumoasa.
Tzuni spune:
In fiecare seara ii citesc Mariei cate o poveste. In seara asta am ajuns la "Mica Sirena". Cartea e frumoasa, roz cu auriu, cu multe poze pe care le discutam in detaliu. La finalul povestii o intreb: "Ce are Mica Sirena?" si arat sugestiv pe coada. Meri raspunde: "Tzatze".
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
misha71 spune:
si io cind ti-am zis sa lasi dietele... na!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor