M-am hotarat.............adoptie(54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruta007 spune:

Buna dimineata! Poftiti la o cafeluta cu aroma de ... ce vreti voi.
Sa aveti o zi linistita si cu bucurii
Cris, ma bucur ca esti mai bine. Cate familii ati fost la curs?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Pentru ca aseara n-am mai avut timp sa intru pe net, uitati-ma si pe mine acum......
Fetelor citindu-va postarile, dis-de-dimineata pot sa va spun ca
mi-ati facut ziua mai minunata.
Felicitari Aysha!

Acum trebuie sa ne povestesti de puiutul tau cat mai multe.
Doamne cat ma bucur cand vad atata fericire!

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Azi am program asa : curatenie , manichiura, pedichiura, pensat, epilat , facut bagaje.Maine dimineata dupa cafea plecam spre pui.
Ca sa nu va mai zic ca trec de la senzatii de genul euforie nebuna la griji si emotii de m-i se face rau.Daca nu sunt coerenta ma intelegeti.....

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

aysha, felicitari !!!
cum sunteti ? ce face puiuta ?

cons, te rog sa'ti "des-cracanezi" putin mesajul cu emoticoanele, ca s'a latit pagina foarte tare. multam !

asi, mai mult de si nu prea pot zice mare lucru !!! (da' stii tu foarte bine ce si cum )

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Manuelita

Asi si Alexa chiar daca poate nu va e usor sa povestiti despre ce simteati cand cu depresia, poate ar fi de ajutor pentru mukte mamici.

daca de mine'i vorba... eu nu m'am "depresat" absolut defel dupa ce am gasit'o pe alexa... doar inainte... ne'am depus actele in noiembrie, atestatul a iesit in ianuarie, iar sarbatorile alea...n'are sens sa va zic cum au fost... ii luasem un ursulet de plus copilului pe care speram sa'l am cat mai repede, si stateam cu ursuletul in brate langa brad si plangeam ca proasta... atunci am fost oarecum deprimata (inca eram si sub influenta tonelor de tratamente hormonale pe care le'am luat).
dar dupa ce a ajuns alexa acasa, totul a fost perfect. din primul moment s'a instaurat o ordine si o "rutina" normala, de zici ca toata viata am fost impreuna. da, am avut mici momente de panica, de exemplu in prima seara cand a varsat in jet si nu a mancat nimic (fara sa vreau i'am transmis emotiile mele... in plus, schimbare de mediu, schimbarea persoanei de atasament... ). dar de a doua zi dimineata, toate au intrat in normal...

va doresc mult succes la toate !

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Alexa Ioana, in acets caz tu ai avut depresie ante-adoptie, de care cred ca avem toate
eu ziceam de dupa ce il aduci pe bebe acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Alexa, imi pare rau, am crezut ca vor apare unele sub altele.
Daca imi spui ce trebuie sa fac, osa incerc sa descracanez mesajul.

Mergi la inceput

tu, sincera sa fiu, nu prea stiu... eventual baga niste spatii intre emoticoane, si teoretic ar trebui sa se aseze (sa faca "text wrap")... daca nu, dupa cateva emoticoane apasa "enter", sa intre urmatoarele pe randul de mai jos...

saru'mana

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Suuuperrr!
Ce de vesti minunate!
Felicitari Aysha, ma bucur enorm pentru voi, sa va bucurati de fetita si sa fiti sanatosi!
Succes Asi! O mie de ganduri bune pentru tine.
Eu sunt aproape de voi toate cu sufletul si cu ..ochii, ca va citesc zilnic. Sunt o "aspiranta" la adoptie, o vesnica aspiranta, sper sa reusesc vreodata sa trec la fapte, dar acum nu depinde de mine.
Ca sa va amuz: si eu am trait depresia post-adoptie si am resimtit-o din plin... cand am adoptat primul meu pui cu blana - o catelusa. In prima luna am trait cele mai negre momente cand nu eram acasa langa ea, m-a coplesit responsabilitatea, faceam atacuri de panica la serviciu daca o lasam singura acasa...pfuii...greu! Daca pt un catel m-am agitat asa, Doamne...ce am sa simt cu un copil???
Va pup pe toate si va doresc tot norocul din lume, si celor ce nu si-au gasit inca puii o cale cat mai lina, fara obstacole si "nastere" usoara!

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aysha-73 spune:

Buna. Fetele, imi pare rau sa va dejamagesc astazi am fost la tribunal
1.am vazut condica si incredintare pentru 90 zile. OK!
2. certificat de grefa . Se elibereaza doar Marti, Miercuri orele 9.30-14.00 deci pas
3. certificat de solutie care se poate elibera doar de presedinte si in alte zile decat cele sus mentionate. Presedintele in sedinta estimare pentru a termina sedinta ora 15.00.
4. Sun la directie si incerc sa vad cum se poate gasi o solutie, astept o ora pentru a se interesa dupa o ora nu se interesase, apoi mi se raspunde ca va trebui sa venim cu actele doveditoare altfel NU

Si ca o ultima incurajare decizia finala poate dura o luna sau chiar mai mult (daca se greseste poate sa se faca nici nu mai stiu ce dar se poate da alt termen bla, bla, bla).

In concluzie Paula NU este acasa, pana marti optimist daca reusesc sa obtin certificatul de grefa si daca ajung in timp util le DPC, daca mi se aproba cererea catre directoare in aceeasi zi, daca , daca , daca, eu ma simt frustrata si netutincioasa si ma apuca depresia rau.

Daca am fost incoerenta imi car scuze.

Mergi la inceput