M-am hotarat.............adoptie(54)
Raspunsuri - Pagina 11
Maribela spune:
SUPER...FELICITARIIIIIIII,AISHA!Sa va bucurati de micuta!Bine c-ai nascut usor!
doar cei ce cred,inving!
Tzuni spune:
Felicitari, Aysha! Ce bucurie!
Luiza, Mariaa, multumim c-ati intrebat de noi! Suntem bine amandoua. Am facut zeci de drumuri la tribunal ca sa mai legalizez sentinte. Ca trebuie la primarie, la alocatie .... Si, minune tribunalul a pierdut dosarul Mariei. L-au gasit cu greu si azi dimi mi-am ridicat legalizarile. ACum fac pe detectivul sa recuperez alocatia Mariei din ianuarie si pana in prezent. Sper sa si reusesc. E greu insa, ca e birocratie muuuulta!
Manuelita, sa stii ca si eu am facut depresia post-adoptie! Nu stiam ce am si am intrebat pe cineva de specialitate. Mi-a zis ca e depresie post-natala si...am ras! Dar cam asa ceva a fost. A durat mai mult, a fost greu ca n-am avut pe nimeni langa mine, dar uite c-am trecut peste si suntem acum vesele si fericite!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Anca Wish spune:
Maria (continuare lista), ...si de facut ca pe urma nu-ti mai vine, ca na! abia ai nascut, ai noi responsabilitati si unde mai pui ca nici nu-ti mai gasesti timp sa te epilezi o data la 2 saptamani
I will be back
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Mariaa spune:
Tzuni, mi-era dor de voi
fetele speciale
looking for my sunshine
+9
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
Mariaa spune:
Lista to do pentru mamici adoptive
1. musai cezariana pentru evitarea lesinului by Anca
2. musai de luat pastila de ras in loc de aia de depresie by me
3. de cumparat perdele cu stelute si sori by misha
4. de mutat mobila by asi
5. ...de facut ca pe urma nu-ti mai vine, ca na! abia ai nascut, ai noi responsabilitati by Anca
6. pe cat posibil de epilat... in avans ca nici nu mai gasesti timp sa te epilezi o data la 2 saptamani by Anca
...durere...
...ziceti...ce mai vine?!...
looking for my sunshine
+9
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
claudia72 spune:
FELICITARI AYSHA !!!!!
A FOST CAM GREA NASTEREA DUPA CATE VAD>
DAR ACUM ESTI FERICITA !!!!
MAMI DE BIANCA
Toate lucrurile bune se intampla celor ce asteapta.
Salviae spune:
FELICITARI AYSHA !!!
Daca o sa ai timp,te rog sa ne scrii cum a fost prima noapte,prima zi... ,ne intereseaza totul
Liliana,ce inseamna litera "b" dupa numele meu? Ca o sa trec cu brio aceasta sarcina luuuunga :-)) ?
misha71 spune:
FELICITARI AYSHA !!!!!!!!!!!!!
Hehe Liliana vad eu ca o sa cam ai de munca la lista. Deja sint mai multe mamici fericite pe aici!
...si de la nasha mare 5 puncte pentru subiect ca e plin de voie buna!
Mariaa nu esti normala, zau
Bine, ca nici cu Anca nu mi-e rusine
asi tinem pumnii cit putem noi de strinsi. Sa dea Domnul sa vii numai cu vesti bune
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Manuelita spune:
Aysha cred ca toata lumea asteapta cu sufletul la gura sa povestesti cum sunt primele zile cu puiul...si urmatoarele :)))
Asi si Alexa chiar daca poate nu va e usor sa povestiti despre ce simteati cand cu depresia, poate ar fi de ajutor pentru mukte mamici.
Eu una sunt sigura ca o sa am aceasta stare, intrucat dupa toate examenele si reusitele care au implicat lupta am simtit un gol, ca o tristete, ca o lipsa de sens. Desigur, imediat dupa reusita eram euforica, dupa care se asternea asa o liniste. Iar cand mi-am cumparat un caine (pasiunea mea) pe care l-am asteptat si cautat foarte mult, si mi-am pus toata familia in cap, dupa ce l-am adus acasa, in prima luna, mi se parea ca parca ghemotocul ala nu-mi provoaca vreo fericire imensa, insa realizam ca inseamna o mare responsabilitate de atunci inainte; ma intrebam daca nu cumva am gresit; il ingrijeam cu constiinciozitate si mi se parea dragalas, dar nu eram legata de el ca individ. Bineinteles, acum e ditamai golanul, are 3 ani, pazeste curtea cu cele 70 kg ale sale si imi este tare, tare drag si nu-mi inchioui curtea fara el. Desigur ca nu incape comparatie intre un caine si un copil, ma intreb insa daca cam asa te simti si cand ai depresie post-adoptie :)))))
crisis81 spune:
Cam tarziu dar avand laptopul stricat ma bat cu sotul pe calculator. Si abia acum am castigat si eu.
Aysha FELICITARI MAMICO!!! O viata minunata alaturi de fetita voastra!
Manuelita e adevarat ca nu poti compara un catel cu un copil, dar si eu ma intreb daca nu cumva fac acelasi lucru. Am 3 catei, de fapt catele: una care nu este de nici o rasa o am de 11 ani si nu exista ceva pe lumea asta care sa nu fiu in stare sa fac pentru ea. Desi are aproape 12 ani este sufletul meu si nu mi-as inchipui sa se intample ceva cu ea.
Ultima achizitie nu are nici 2 luni si este Rottweiler, la 5 minute dupa ce am luat-o m-am dus la doctor sa o vada si mi s-a spus sa o duc inapoi ca are un defect grav la bot si o sa aibe probleme. Desi era in viata mea de 5 minute nu am putut sa o duc inapoi, m-am gandit... daca eu nu o iau, atunci cine s-o ia? Oricum cu un tratament adecvat s-ar putea sa se recupereze macar partial. Gata, destul despre "copiii mei".
Acum sa va povestesc de azi de la curs: nu am aflat nimic nou, dar i-am cunoscut pe ceilalti viitori parinti. Nici unu nu avea deja copii si erau ca si noi...nefericiti. Se putea citi pe fetele lor mahnire, tristete. Erau niste suflete goale... Noi si cu inca un cuplu eram mai entuziasmati de intalnire, pentru restul entuziasmul va veni probabil cand isi vor vedea copilul in brate. Am plecat un pic mai optimista de acolo desi mi s-a subliniat faptul ca sub nici o forma nu vom putea lua un bebe in plasament. De asemenea mi s-a spus ca vor face tot posibilul sa nu depaseasca termenul de 60 de zile pentru atestare. Asa ca de Craciun vom fi atestati si sper sa fie ultimul Craciun petrecut in 2.
Anca, Asi, Maruta multumesc... Contrar asteptarilor ma simt mai bine dupa intalnirea de azi. Ne mai vedem o data saptamana viitoare dupa care ne vedem pentru testarea psihologica si gata teoretic putem deveni parinti.
M-am lungit ca o placinta....
Va pe toate si sa citim numai vesti bune!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...