La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (198)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LA MULTI ANI DANI!LAURA ,sa-ti traiasca frumuselul!

ALMO,hmmm,ce chestie,inca nu am auzit de ce spui tu.Ale e bine acum,nu mai are nimic pe limba,febra nu a mai facut deloc,incepe sa pape,dar...noi tot cu antibiotic suntem .Si eu sunt impotriva lor,dar ce naiba sa fac,daca cele doua dr care se ocupa de Ale mi-au prescris..
In 25 vrem sa mergem pana in Germania cu Ale,cu masina,am niste emotii,e lung drumul si nu stiu cum va reactiona.Vom sta o saptamana.Sper sa nu intampinam dificultati ..prea mari!Dar daca ajungem ,av fii frumos pt ca mergem la niste prieteni buni pe care nu i-am vazut de ani,si care au si ei doi copii,3 si 2 ani,cred ca va fii fun!vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

La multi ani Dani!
Laura,sa iti traiasca si sa va aduca numai fericire!
Te asteptam cu tortul..

Donia,azi voi incerca si io pancakesurile sper...sa iasa ceva.
Ti-am zis ca ma gandesc la o afacere.

Sa-mi laud copilul:este asa de cuminte...se joaca asa frumos....bine,ca dupa el fac strang de vreo 10 ori pe zi...dar nu plange ,nu face crize,e foarte cooperant.

Va pup!

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Dia, incearca si www.shopmania.ro/magazin~online-jucarii~cauta-bucatarie.html" target="_blank">aici .

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

DANI , la multi aniiii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laaaa muuultiii aniii,Daniii
Laaa muultiii aniii,Adina
sa cresteti mari,frumosi si sanatosi

Floreeeeee,
mooorr cat de frumoase sant printesele taleee,doamneeeee cat de bine seamana...,Alessia este o adevarata domnisoara,ochii ei m-au terminat...,m-am indragostit iremediabil
Dia,
ce ma bucur ca-i prieste Oanei gradinita...,ce stres ar fi fost pe tine daca nu era asa...,of...acum mai ramane sa te obisnuiesti tu cu job-ul ,tin pumnii sa treci cu bine si nu mai plange,ia lectii de la Oana...o sa fie bine
Lavinia,
santem bine,sanatosi(in mare...),multumim de intrebaresi noi mancam clatite americanesti f des,daca vrei reteta mea ti-o dau cu placere...,f gustoase si se fac super mega(Acs)usor

bai nene...,cred ca o sa am un Raducu blond cu ochii albastrii ca marea,i se deschide parul dupa fiecare baita...,iar ochii sant albastriii,albastriii,morrr de drag...,l-as fi vrut brunet dar she mai conteaza...
noutati despre Raducu: este colicios...,faimosul Infacol nu ne ajuta deloc...,mami tine regim ca si la Crinuta dar degeaba...,ieri am luat Espumisan si se pare ca-i prieste,ptiu sa nu-l deochi...
noptile sant asa si asa...,max 2 ore de plans si facut ture prin casa...,in rest papa,scoate aerul,schimba pampersul...,apucam sa dormim vreo 6-7 ore pana dimineata...destul de rezonabil zic eu
am trecut la pampers nr 3,ca deja ieseau toate cele din cel nr 2...si ii lasau si nspe mii de urme pe piele...,Crinuta poarta pampers nr 4,da!?
Crinuta este minunata doar cu mine...,cu tati este ingrozitor de geloasa...,nu-i chip sa-l tina pe Raducu in brate ca-i cere si ea imediat acelasi lucru...,serile cand Claudiu este liber sant horor...,se trezeste de sute de mii de ori pe noapte si-l pune s-o urce pe lustra,apoi jos de pe lustra...,il pune s-o legene in picioare...apoi jos in pat pe picioare...il pune sa stea si-n cap si tot face urat...,inca suspectam ultima masea...dar la naiba...este crunt...i-am zis lui Claudiu sa nu-si mai ia liber frate...sa munceasca noapte de noapte...pt ca in noptile cand santem singuri doarme fata mea 12 ore fara trezire...,o singura data a trezit-o plansul lui Raducu si atunci am adormit toti trei,dar nu a obiectat...efectiv m-a inteles ca tre' sa-i dau sa suga si cu cealalta mana o mangaiam pe ea si mi-a adormit minunea fara probleme...
dupa 2 ani dormiti nas in nas noapte de noapte,acum o adorm in dormitor si o las acolo singura cu usile deschise...,pt ca mi-e teama sa n-o deranjeze Raducu cand se trezeste sa suga...,el plescaie,ragaie ca un barbat adevarat si mai trage si vanturi puturoase iar ea ca o fetita finuta simte orice miscare...asa ca evit...in schimb Raducu doarme cu tipete,muzica tare si altele...,n-are nici o treaba...(Madaluta,acum am inteles cum sta treaba)
ieri am fost si la pediatra pt ca buricul ii cazuse si ramasese o chestie verde ciudata...,in plus este cam cracanat si mi-era teama sa nu fie ceva in neregula...,totu-i ok,slava domnului...a luat bine in greutate are deja 4800g,l-am scos afara de vreo 5 ori,ii place la nebunie...,adica doarme dus...da' dus...nici de papa nu mai stie...in rest zi de zi aerisesc si-l las sa-i inghete nasul si iarasi baga somn grupa mare...atat cat sa gatesc si eu ceva cu fata mea...
eu ma simt f bine...,mananc ca nebuna...si culmea numai fainoase...as manca paine cu unt si miere non stop,ieri am facut doua tavi de placinta...si azi mai avem juma' dintr-una care a iesit mai naspa...ca altfel era halita...mananc de sparg si apoi ma uit in oglinda cat de 'sexy' sant cu ditamai burtoiul plinnn de vergeturi...,oare o disparea vreodata urma de gravideala?!...daca mananc in stilul asta,probabil ca nu!

Mamica stralucitoare
40 fix,fix,fix cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Dandusa sa iti traiasca frumosul!! Esti, sunteti eroine mamele cu doi copii, nu stiu cum as face fata....tot respectul!!!

Mergi la inceput

Lavinia,
mai bine zic reteta acu' ca nu se stie cand mai intru si decat sa te am pe constiintaiote ce pun eu

3 oua
3 lingurite de unt topit
3 linguri de zahar
1 1/2 cana de lapte
1 1/2 cana de faina
1/2 lingurita praf de copt
un praf de sare
zahar vanilat
amesteci totul,lasi sa se 'hodineasca' vreo 30 de min si coci in tigaie de teflon fara pic de grasime,ies delicioase...

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianav

Dandusa sa iti traiasca frumosul!! Esti, sunteti eroine mamele cu doi copii, nu stiu cum as face fata....tot respectul!!!

nici pe departe...,jurrrrr,efectiv este muuuult mai usor decat cu un copil,exact cum spuneau fetele cu experienta...,pe cuvantul meu daca te mint...,acomodarea este mai grea,probabil ca si inceputul oricarei noi etape...,DAR cu rabdarea trecem marea
eroina o consider pe Acs,pe Mamaana,pe mamicile cu trei copii...iar ele probabil ca le considera eroine pe cele cu 4 copii
of,una peste alta...,este minunattt sa ai copii

ps:eu intrasem sa caut reteta de orez sarbesccopii cei mari imi sant plecati la joaca si Raducu doarme cu nasul inghetat...,asa ca ma car de aici,ca voi ma tineti de vorba stiu eu!
da' asa am un chef sa stau cu voiiiiiiiiiiiiiiii

Mamica stralucitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dani...la multi ani! In viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana-n picioare cu IUBIRE si sa fi SANATOS!

Laura sa-ti traiasca printisorul

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

dandusa am copiat eu reteta de clatite si chiar o sa fac, sper sa imi iasa bune ca nu sunt prea indemanateca la gospodarit.

La orez sarbesc eu fac un amestec cu multe legume in care predomina ardeiul rosu, morcovul, suc de rosii facut in casa ca sa dea culoarea rosiatica, imi place si ceapa chiar. Le dau si la cuptor ca iese mai gustos. Poti folosi si supa de la un pui in loc de apa goala. Eu imi exploatez mama la maxim si dupa ce a murit bunica cade in sarcina ei sa imi faca suc de rosii pt iarna si diverse sosuri de legume pe care le conserva asa, fara nimic, doar date la cuptor si le folosesc drept baza pt. manaruri sau dressing...vb ca o adevarata gospodina dar nu sunt. Face mami sticle de suc de rosii cu zecile.

Cand ai timp sa faci mancare frate?
Ma incurajezi sa fac si eu un al doilea bebe, daca zici ca nu se simte diferenta si nu iti pare nimic prea greu.

Mergi la inceput