Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 13
lisa79 spune:
mire exact produsele alea le gasesc si eu in magazin plus alcoolele![]()
si feta made in romania
28S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingrid70 Fetelor sunt foarte suparata! Dupa ce acum 3 sapatamani o nesimtita de colega a venit foarte racita la serviciu (ca, vezi doamne, nu putea lipsi) si a stat pe langa mine si m-a racit (ca de, gravidele au sistemul imunitar mai scazut), fara nici un bun simt a venit in biroul meu fara sa se gandeasca ca eu nu pot sa iau Coldrex forte sau Fervex sau altele astazi a venit si colega ei de birou, cu o zi mai devreme din concediul de odihna, tot asa ca, vezi doamne nu se mai putea fara ea! Si a stat pe langa mine, si a tusit si a stranutat langa mine. Desi nu lucreaza cu mine in birou si i-am spus sa iasa afara! Dar unii nu se simt, ca cica ea are treaba cu colega mea de birou! Si acum sunt foarte stresata sa nu ma imbolnavesc din nou! Parca am si inceput sa tusesc! Ce ma enerveaza astea care se cred asa de indispensabile in ceea ce fac, ca fara ele nu se poate! In mijloacele de transport in comun alt stres, ca oamenii raciti nu pot sta, naibii, acasa! Vin sa imprastie microbii! As mai merge si eu la serviciu, cum spuea cineva, sa prind zilele libere din decembrie, dar nu ma mai pot risca cu atata nesimtire! Sa fac iar vreo viroza sau, doamne fereste, vreo gripa de pe la serviciu sau din miloacele de transport in comun! De asta mi-e cel mai frica si, deci, voi ramane acasa din 26 noiembrie desi m-as mai fi dus la serviciu! Dar nu vreau sa risc! 25+ |
Eheee, ce bine e acasa! ce liniste! ce zambitoare ma trezesc! ce bine k a pus tati picioru-n prag sa nu ma mai duc la job! banutzi mai putini, e adevarat, insa linistea - nepretzuita, va asigur!
...dealtfel, sa nu va inchipuitzi k stau, k nu se poate! avem trebushoare mici si multe, e o intreaga listutza din care tot taiem pe masura ce rezolvam. Pana una-alta, am terminat cu mobila prin casa deocamdata, a ieshit totul f f frumos si extrem de functional (in sufragerie, de ex, doua spatii pt cartzi le-am compartimentat si le-am pus ushi, de fapt am schimbat ushile de la toata biblioteca, zici k avem mobila noua, ma uit si nu-mi vine sa cred ce frumos a ieshit!)
...asa k treaba voastra daca vretzi sa va stresatzi cu jobul, iata k nu le pasa nici colegilor cel mai probabil k nici shefilor (acestora din urma cel mai putin, astia vor eficientza & profit si atat), ce sa mai vb de oamenii dn mijl de transp!
App, buna seara, fetelor, uitasem sa salut
Am schimbat si semnnatura, azi am trecut in sapt 31
Ira
31+ mami de
Lizuca
cris30 spune:
Fetele de la septembrie-octombrie au inchis odiseea, au nascut toate.Acuma au trecut la clubul scutecelor, ce frumos
.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
30+
Doamne ai grija de bebelina mea.
DarkBendis spune:
Lisa, la noi nu prea sunt probleme... putem aduce de toate cele... mai ales daca sunt cumparate din magazin, au eticheta si e clar ca sunt pentru consum personal. Am inteles ca inainte era mai greu, dar de cand Romania e in EU chiar nu cunosc pe nimeni sa fi avut probleme. De fiecare data cand vin din Romania/Italia aduc cate ceva cu mine (de genu' juma de valiza de branzeturi, mezeluri, dulciuri etc), o data chiar ne-a deschis bagajul de mana ca o branzica de Sardinia avea o forma mai dubioasa
si nimeni nu a zis nimic.

Dark Bendis
31+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRINA.C spune:
Frate m-ati innebunit , eu nu mananc inca nimic cu pofta
...eu am recuperat la un mom dat kg pierdute in special prin deshidratare de aia nu a fost greu , dar am 2 kg in plus fata de inainte de sarcina.Nu ma laud pt k vedeti si voi in poze sunt mica 1.54 si grasa azi 72kg , dar nu mananc ca nu pot...
nu am pofta , stomacu' ma doare si in plus ...voi vorbiti doar de mancare de 3 pagini incoa..![]()
si tata a venit la mine in seara asta si mi-a adus 
mancareeeee ...nu mai suport
Pupicei
bb mic
POZE
29+
lisa79 spune:
ira,ce bine de tine ca esti acasa,odihna placuta
irina,crede-ma ca stiu cum e,asa mi s-a intamplat si mie cat am fost in tara,toata lumea sa ma vada tot timpul manancand
e groaznic
dark,aveti noroc acolo la voi,aici sunt mai cu curu in sus..sa nu cumva sa ii imbolnavim. acu' 2 ani cand era criza aia de gripa aviara,verificau pe toata lumea,a fost groaznic. ce stiu eu ,ca manarea asta nu are nici un gust.
28S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
bebelusi spune:
Fetelor mi-ati facut o pofta de slanina afumata cu ceapa rosie si branza de burduf de nu mai pot

si nu am de niciunele
Ce sa fac...am deschis frigiderul si am scos untul sa pap o felie, poate imi trece
27+
Vlad Mihai
IRINA.C spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor mi-ati facut o pofta de slanina afumata cu ceapa rosie si branza de burduf de nu mai pot ![]() ![]() si nu am de niciunele![]() Ce sa fac...am deschis frigiderul si am scos untul sa pap o felie, poate imi trece![]() 27+ Vlad Mihai |
Si tu Brutus????

bb mic
POZE
29+
miereamara spune:
| citat din mesajul lui lisa79 mire exact produsele alea le gasesc si eu in magazin plus alcoolele si feta made in romania 28S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase! |
Pai si aici avem magazin unde gasim branza, kaizer, salam de sibiu, apa borsec, pate, vinuri romanesti....insa de pe site-ul ala luam mai multi, asa cum ama spus, ca vine mai ieftin.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
Am facut-o lata, am pus friptura in cuptor si am adormit...m-am trezit peste 2 ore, ca imi tiuia alarma de fum
.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan