INSEMINARE (29)
Raspunsuri - Pagina 16
ariana2005 spune:
ramyy,

si de la noi,..sa dea Domnul ca de data asta sa ne dai o veste super buna..nu uita ca noi te iubim si te sprijinim in toate
raluca30 spune:
Buna viitoarelor mamici!
Va citesc de o luna ,azi am decis sa scriu pt ca simt nevoia sa ma alatur voua in lupta pentru un bebe!Am facut prima inseminare pe 17nov anul acesta si a fost un esec,groaznic de dureroasa operatiunea(la MNL,Buc),am sangerat doua zile si dupa 14 zile de asteptare testul cu o liniuta mi-a picat ca un bolovan in cap!Acum pe 15 dec am facut cea de-a doua inseminare,a fost un pic mai acceptabila,mai putina sangerare,totusi azi ma dor rau ovarele,probabil nu s-a prins...asteptarea pana la test mi se pare groaznica,am inceput chiar sa-mi dau in carti de disperare(nu va imaginati ca vad ceva in carti).Stiu prin ce treceti toate,dar sper sa reusim cat mai curand sa fim si noi mamici.
cosicel spune:
Buna, Raluca!
MNL = Med New Life?????????? Clinica de pe Romulus? La dr Anca Gherasie?
Am fost si eu ieri pt o eco, pt ca luna trecuta am facut gonal si aveam asa multi foliculi care n-au apucat sa se sparga, incat ma speriasem sa nu raman cu chisturi. Endometrul e doar de 4,5 in z12, asa ca pe mine m-a 'devastat' gonalul! Nu stiu daca mai prind curaj ca data viitoare sa fac stimulare...
Mi s-a parut ok dr, chiar ma gandeam daca n-ar fi mai bine sa raman aici in continuare...
Nu-mi sunt f clare preturile, adica in costurile unei IA intra si monitorizarile, sau se platesc separat?
Beatriz spune:
Ramyy -
iti doresc din inima cel mai frumos cadou de Craciun
; sincer nu cred ca oboseala de la servici afecteaza prea mult (doar in cazul in care e cu stress negativ), numai sa nu faci sport. Eu cred ca atunci cand e sa se prinda, se prinde oricum. Sa te uiti neaparat la poza cu fetitele!
Speranta2008 - tu ce-ai facut la doctor?
Ariana2005 - ai facut IA-uri?
Raluca30 - Bine ai venit! Eu tot la MNL am facut, tot cu Dr.Gherasie. Deci tu vei primi cadoul de Revelion
, nu de Craciun ca Ramyy.
Cosicel - da, acestea sunt coordonatele. Monitorizarile sunt separate de cost IA.
Simona2 - tot la MNL esti?
Eu am cumparat vaccinul antirubeola, imi e necesar inainte de FIV. Luni il fac, deci trebuie sa stau apoi pe bara cam 3 luni si pe la mijlocul primaverii trec la FIV. Oricum raman pe forum, nu scapati de mine
. Poate mai fac o IA inainte (tot in primavara), depinde de voi, stiti cum ma puteti convinge: cu rezultate +++
In ianuarie, ca sa alung plictiseala, o voi ruga pe Dna. doctor sa imi faca o histeroscopie.
pe toate fetele!
simona2 spune:
Beatriz, am fost la MNL si nu am o parere prea buna in privinta unor aspecte, daca te intereseaza iti trimit detalii prin PM. Tu esti de mult la ei?
Beatriz spune:
Simona2 - de 3 luni. Ma intereseaza detalii, nu am mai utilizat PM pana acum. Il deschid din dreapta cred, voi incerca acum.
cosicel spune:
Simona, multumesc de pm!
Stii, eu am citit ce scrie pe testele de pi, si acolo e specificat destul de clar ca testul se face in prima zi de intarziere a cm! Asa ca, sincera sa fiu, nu stiu cat e de fidel rezultatul pe care l-ai vazut azi.
Abia saptamana viitoare o sa fii cu adevarat sigura daca esti gravi sau nu! Si ai dreptate cu bhcg - nu are sens sa te intepi pana cand ori ies II la testul de mai sus, ori intarzie cm nejustificat de mult!
Si iti tin pumnii stransi! Sansa exista! 
Beatriz spune:
Simona2 - merci pt PM, ti-am raspuns acolo.
Nu stiam ca esti in focurile asteptarii. Asteptam detalii, unde ai facut, ce ai facut si cu cine ![]()
Cu incredere in sansa ta sa fii tare si sa gandesti pozitiv, conteaza mult. Noi venim cu 

Sa te auzim cat mai curand cu vestea cea mare!