INSEMINARE (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

ramyy,si de la noi,..sa dea Domnul ca de data asta sa ne dai o veste super buna..nu uita ca noi te iubim si te sprijinim in toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Buna viitoarelor mamici!
Va citesc de o luna ,azi am decis sa scriu pt ca simt nevoia sa ma alatur voua in lupta pentru un bebe!Am facut prima inseminare pe 17nov anul acesta si a fost un esec,groaznic de dureroasa operatiunea(la MNL,Buc),am sangerat doua zile si dupa 14 zile de asteptare testul cu o liniuta mi-a picat ca un bolovan in cap!Acum pe 15 dec am facut cea de-a doua inseminare,a fost un pic mai acceptabila,mai putina sangerare,totusi azi ma dor rau ovarele,probabil nu s-a prins...asteptarea pana la test mi se pare groaznica,am inceput chiar sa-mi dau in carti de disperare(nu va imaginati ca vad ceva in carti).Stiu prin ce treceti toate,dar sper sa reusim cat mai curand sa fim si noi mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Buna, Raluca!

MNL = Med New Life?????????? Clinica de pe Romulus? La dr Anca Gherasie?

Am fost si eu ieri pt o eco, pt ca luna trecuta am facut gonal si aveam asa multi foliculi care n-au apucat sa se sparga, incat ma speriasem sa nu raman cu chisturi. Endometrul e doar de 4,5 in z12, asa ca pe mine m-a 'devastat' gonalul! Nu stiu daca mai prind curaj ca data viitoare sa fac stimulare...
Mi s-a parut ok dr, chiar ma gandeam daca n-ar fi mai bine sa raman aici in continuare...

Nu-mi sunt f clare preturile, adica in costurile unei IA intra si monitorizarile, sau se platesc separat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Cosi, ai PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Ramyy - iti doresc din inima cel mai frumos cadou de Craciun; sincer nu cred ca oboseala de la servici afecteaza prea mult (doar in cazul in care e cu stress negativ), numai sa nu faci sport. Eu cred ca atunci cand e sa se prinda, se prinde oricum. Sa te uiti neaparat la poza cu fetitele!
Speranta2008 - tu ce-ai facut la doctor?
Ariana2005 - ai facut IA-uri?
Raluca30 - Bine ai venit! Eu tot la MNL am facut, tot cu Dr.Gherasie. Deci tu vei primi cadoul de Revelion, nu de Craciun ca Ramyy.
Cosicel - da, acestea sunt coordonatele. Monitorizarile sunt separate de cost IA.
Simona2 - tot la MNL esti?

Eu am cumparat vaccinul antirubeola, imi e necesar inainte de FIV. Luni il fac, deci trebuie sa stau apoi pe bara cam 3 luni si pe la mijlocul primaverii trec la FIV. Oricum raman pe forum, nu scapati de mine. Poate mai fac o IA inainte (tot in primavara), depinde de voi, stiti cum ma puteti convinge: cu rezultate +++
In ianuarie, ca sa alung plictiseala, o voi ruga pe Dna. doctor sa imi faca o histeroscopie.
pe toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Beatriz, am fost la MNL si nu am o parere prea buna in privinta unor aspecte, daca te intereseaza iti trimit detalii prin PM. Tu esti de mult la ei?

Mergi la inceput

Simona2 - de 3 luni. Ma intereseaza detalii, nu am mai utilizat PM pana acum. Il deschid din dreapta cred, voi incerca acum.

Mergi la inceput

Simona2 - pardon! din stanga. Eu sunt stangace si la mine in cap lumea e ...invers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Simona, multumesc de pm!

Stii, eu am citit ce scrie pe testele de pi, si acolo e specificat destul de clar ca testul se face in prima zi de intarziere a cm! Asa ca, sincera sa fiu, nu stiu cat e de fidel rezultatul pe care l-ai vazut azi.
Abia saptamana viitoare o sa fii cu adevarat sigura daca esti gravi sau nu! Si ai dreptate cu bhcg - nu are sens sa te intepi pana cand ori ies II la testul de mai sus, ori intarzie cm nejustificat de mult!

Si iti tin pumnii stransi! Sansa exista!

Mergi la inceput

Simona2 - merci pt PM, ti-am raspuns acolo.
Nu stiam ca esti in focurile asteptarii. Asteptam detalii, unde ai facut, ce ai facut si cu cine
Cu incredere in sansa ta sa fii tare si sa gandesti pozitiv, conteaza mult. Noi venim cu
Sa te auzim cat mai curand cu vestea cea mare!

Mergi la inceput