INSEMINARE (29)
Raspunsuri - Pagina 15
speranta2008 spune:
buna
sunt tare junioara in acest subiect.
Vreau sa va intreb, va multumesc tare mult pentru raspuns
si sfaturi, daca la clinica Biomedica, (dna dr Nastase) se face inseminare artificiala.
Pe prima pagina, nu am vazut, dar ma gandesc ca poate sunt fete care au auzit
Vreau sa felicit fetele :kitty, anaconda2,andra80 FELICITARI!!!!!
Rammy, iti tin pumnii,...DD ajuta
anaconda2 spune:
Speranta2008 , ptr ce anume ma feliciti ....? ![]()
Sigur ai ramas in urma cu informatiile .
Oricum , merci . Sa fie ptr viitoarea sarcina !
speranta2008 spune:
neata
cafeluta e calda!!!![]()
Anaconda2, am citit pe primele pagini despre beta, despre 3 sapt si cateva zile....am reluat tot capitolul, am vazut ca si alte fete te-au felicitat..., dar daca nu esti, poate am vorbit cu Mosul si ....stiu eu...
in legatura cu intrebarea mea, se pare ca nu stiti de ac clinica si nici de dna dr....
va doresc o saptamana minunata!!!
Beatriz spune:
Buna fetelor!
Speranta2008 - nu am auzit de IA la Biomedica. Poti sa le dai telefon si vei afla cu siguranta direct de la ei.
Cosicel - tu cate IA ai facut pana acum?
Anaconda2 - tu ce mai faci?
Ramyy - tu ai scris: "povestea unor rezultate pozitive ne-ar prinde tare bine". Te asteptam pe tine sa sari cu rezultatul +++, esti singura pe baricade in aceasta perioada, deci nu ai de ales. Ma gandesc sa ma tii apoi si pe mine de mana, in mod virtual bineinteles, ca la a 3-a IA pe care o voi face, sa te urmez.
Asa cum a zis Cosicel, se cam intra in pauza la toate clinicile pana in ianuarie. Eu azi imi sun doctora, sa o intreb despre vaccinul antirubeola. Daca e obligatoriu inainte de FIV, il fac si din cauza lui voi intra in pauza 2-3 luni.
Va doresc la toate o saptamana minunata!
cosicel spune:
Beatriz, am facut 2 IA nereusite, se intelege! 
Insa, azi am repetat prolactina si surpriza de la 34 (care oricum era mare) luna trecuta, acum e .... 87! 

Asadar, se prea poate ca si la IA anterior sa o fi avut mareatza si m-am agitat de pomana! Dar asta-i riscul cand medicul nu-ti cere sa-i aduci analizele hormonale, iar tu nu esti suficient de informata!
Deci, pana cand hormonal nu ma 'aranjez' cred ca nu mai are sens sa incerc IA.
anaconda2 spune:
Beatriz , nu mai fac nimic deocamdata , astept sa-mi tihneasca Sarbatorile , apoi mai vedem , in ianuarie...
Beatriz spune:
Speranta2008 - sa ne anunti daca se face IA la Biomedica, poate au si alte fete nevoie sa stie acest lucru.
Anaconda2 - sigur ca trebuie sa ne tihneasca Sarbatorile, la toate fetele, ca sa avem putere si sa incepem anul viitor cu noroc. In aceasta perioada ne putem bucura de familie si de prieteni.
Cosicel - si eu am facut cele 2 IA cam "pompieristic", nu mi se pare corect ca medicii sa nu solicite toate analizele necesare. Mie nu prea mi-au cerut hormonale deloc. Si cum sa procedam cu dumnealor? Sa facem diverse analize si sa le spunem: "Doamna/Domnule, desi nu m-ati pus sa fac analiza X, eu am facut-o din proprie initiativa, va rog sa studiati rezultatul, poate ajuta cu ceva"? Uneori mi se pare ca parca mergem sa jucam la ruleta, si nu la doctor pentru Tehnici de Reproducere Asistata.
Va pup
speranta2008 spune:
BUNA
Beatriz, joi am prima intalnire cu dna dr..voi reveni cu detalii...Eu am un card de la serviciu si vreau sa imi fac niste analize si poate imi incerc norocul cu un IA...desi la situatia mea, cred ca e mai complicat...
Intre timp, ma rog Bunului Dumnezeu poate se indura si de noi.
tuturor si sa ne bucuram de Sarbatori ataluri de cei dragi!!!
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
ramyy spune:
Salutate la toata lumea ![]()
am lipsit cateva zile am fost la bucuresti de duminica pana aseara si abia acum am reusit sa vad ce mai faceti.
am avut asa de multe de facut incat sunt foarte obosita si sper sa nu ma afecteze oboseala, oricum mai am 5 zile de munca anul asta si gata ![]()
Beatriz sa dea domnul sa am un rezultat pozitiv si bineteles ca o sa te tin de mana si o sa iti urez tot binele din lume la urmatoarea IA. eu mai am o saptaman de asteptat , oriucm ma bucur ca sunt mai linistita in privinta asta luna trecuta la prima IA numai copii visam si cele 2 saptamna de asteptare au fost groaznice, acum sunt mai ok nu ma gandesc tot timpul acolo si oricum e sf de an am ffff mult de munca asa ca o sa treaca repede.
la bucuresti una din colege are 2 fetite superbe si imi arata o poza cu fetele ei spunadu-mi ca cine se uita la acea poza ramane grvida si face fetita ca asa a patiti si o alta colega care acum e insarcinata in 14 saptamani
ma distrat situatia pt ca ele nu stiau ca eu am facut IA
si i-am zis sa imi dea si mie poza pe mail ![]()
![]()
![]()
asa ca sper din tot sufletul sa aiba dreptate![]()
![]()
la toate