INSEMINARE (29)
Raspunsuri - Pagina 13
andra_80 spune:
Gina, la prima inseminare am facut stimulare dar dupa am facut doua chisturi asa ca dr s-a hotarat sa-mi dea 2 luni de anticonceptionale si sa facem inseminarea pe ciclu normal ... nu am facut injectia cu pregnyl. M-am dus in z 17 de c.m. si aveam E=10 si 1F=23 ...
Azi dimineatza in z16 de la IAS am mai facut un test ... liniutza se vede mai bine decat cea de ieri (tot pala) dar parca tot nu-mi vine sa ma bucur ....
Andra, aspiranta la titlul de
ruxandrab spune:
Salut!
Eu am iesit luna asta din cursa... se pare ca nu am ovulatie
http://t2.lilypie.com/pveEp2.png
gina16 spune:
Andra, ce faci, nu ne mai dai nici o veste?
Presimt ca va veni mosul la tine.
Incepi sa imi mai dai si mie o speranta. Vroiam sa te mai intreb: cate zile are CM la tine si in ce zile ai fost la eco. Parca as incerca si eu una pe natural.
andra_80 spune:
Buna
Gina, azi mi-am facut alt test ... alta firma (sure chek) si tot asa a iesit a doua liniutza ... pala ....
Off ... dupa 2 ani jumate parca nici nu-mi vine a crede ca-i adevarat.
Am vb cu dr ... mi-a dat sa iau duphaston si acid folic iar sambata viitoare voi merge la dansa.
Va urez multa multa bafta si sa ne auzim cu burtici.
Andra, poate s-a intamplat minunea
andra_80 spune:
Gina, scuze ... am uitat sa-ti raspund la intrebare ... ciclul la mine este f ciudat ... adica dupa 35 de zile .... iar la echo m-a chemat in z 14 si dupa aceea in z 17 cand am si facut IAS.
Rallu spune:
Andra, la mine tot asa s-a intamplat.
La 10 zile de la IA am facut o barza (e drept la 9 seara) si initial a iesit numai linia de control dar apoi, in cateva minute a inceput sa se vada vag si a doua linie.
N-am stiu ce sa cred dar acum stiu ca liniuta aia a doua, asa pala si intarziata cum era ea, n-a mintit.
In patru zile deja se pozitiva la cateva secunde, apoi n-am mai facut pt. ca am facut analize de sange .
Eu zic ca esti graviduta
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica9+
Asa arat eu acum
andra_80 spune:
Rallu, multumesc pt incurajari ... nu stiu de ce nu ma pot bucura pana nu vad eu la echo ca e totul ok ...
Culmea stii care este? Ca e prima luna in care nu am simptome:D
O sa mai fac maine dimineatza sau duminica al 4 lea test si dupa aceea stau cumintica (daca pot) pana pe 13 cand merg la dr.
Va pup
Andra, oare s-a intamplat minunea?[garvi]
persephonna spune:
Buna fetelor,
Stiu ca nu are vreo legatura directa cu ceea ce vorbiti voi, dar am o intrebare?
Daca ai facut inseminare si ai ramas insarcinata, ai voie sa calatoresti cu avionul in primele luni de sarcina?
Multumesc anticipat si multa bafta va doresc.
Persephonna
ramyy spune:
sarrah unde esti de nu mai dai nici un semn de viata ?
beatriz la fel si tu ?
eu stau in fiecare zi si citesc ce sciu fetele si astept un mesaj de la voi :)
andra bafta multa la urmatorul test , eu zic ca sigur e bebe:)
eu iar am inceput stimularea cu clostylbegit azi sunt in a 13 zi cm maine 14 merg la medic sa vad ce zice, sper sa se poata face inseminarea in saptamna viitoare pt ca altfel pierd luna asta si o sa imi fie incredibil de ciuda, dar nu am ce sa fac din 14pana in 17 am o delegatie importanta si nu am cum sa lipsesc.
apropo cate luni consecutiv se poate face IA ?
la toate