Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 15
madutza spune:
Ura! Am schimbat semnatura!!!
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
37+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
diana21 spune:
Nu stiu ce s-a scris de alaltaieri incoace, asa ca scriu msg asta de la Simona, poate nu ati aflat inca. Eu acum l-am vazut, desi e trimis de la doispe de azi-noapte.
"Mi s-au rupt membranele" ora 00.24, Simo1402
O sun putin mai tarziu sa aflu detalii!
Bravoooo Simo, ma bucur din inima pt. tine, ai ajuns cu bine la final!!! De-abia astept sa-l vad pe bebe!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si a bebelushului Tudorel
[b]
Dialoguri strumfesti
malinas spune:
De dimineata am gasit pe pantalonii de la pijama cateva pete mici de sange. In rest nimic. Ma simt bine, nu ma doare nimic. Va tin la curent daca lucrurile se precipiteaza. Logic ar fi sa se precipiteze, ca maine facem 40 de saptamani...si azi e o zi buna de nascut
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
39s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
manumanu spune:
Flowers, felicitari!!!
Simona, atat de mult ma bucur ca ai ajuns cu bine la acest moment!!!
Bine ati venit pe lume, bbi de Flowers si Simona, in aceasta zi sfanta!!! Sa cresteti mari si frumosi!!
Carmen, se apropie momentul...
Eu am aranjat ieri hainutele in dulap si am facut si bagajul sa-l am just in case... M-am emotionat iar... daaar am ajuns la concluzia ca nu am destule pijamale
... asa ca va da mama o raita prin magazine si eu... prin LR, pt mai incolo...
Marysa, 

Alexa, 
manu
34+
+ 
AMR 2-3 SAPTAMANI!!!
madutza spune:
Malinas, e zi buna de nascut, zici? Poate Mihai, poate Gabriel...![]()
Eu sunt suparata pe sotul meu, am un bot pana in China. Pai ma rog de el sa luam patutul de la Ikea de 2 luni. A tot amanat, ca el lucreaza in zona si poate sa il ia cand vine de la serviciu. Si s-a dus azi sa il ia. Bineinteles ca nu mai este pe stoc si altul nu vreau. Sa nu ii iei la
pe barbatii astia incapatanati?
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
37+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
malinas spune:
madutza, eu asa zic, ca e zi buna de nascut. Eu sunt nascuta pe 15 August si ar fi frumos ca feciorul meu sa se nasca azi. Mi-ar placea.
Ma doare usor si burta....si au mai aparut 2 picaturi pe tampon...deci trag sperante sa vina bebe azi...maine.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
39s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
Alexa.1983 spune:

Marysa

Malinas

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 9 zile

elilov3 spune:
neata fetele
SIMONA SI FLOWERS FELICITARI SA VA TRAIASCA COZONACEII SI SA VA BUCURATI DE EI !!! ![]()

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
39+
Dimitrie Gabriel
elilov3 spune:
marysa hai ca facem galerie sa nasti usor 

malinas iti recomand sa mergi si tu la spital...asa a inceput si la mine la Pavel...deci scoatem agitatele 

39+
Dimitrie Gabriel
elilov3 spune:
LA MULTI ANI!!! SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR ACESTEI ZILE 'SF. MIHAIL SI GAVRIL'...numai fericire si implinire si distractie placuta alaturi de cei dragi !!! 

39+
Dimitrie Gabriel