Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (121)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Criss703, multumesc.....cam asa simt si eu, in sensul ca raman blocata si ma indoaie efectiv de genunchi. Aaaa...uitasem sa specific, patesc asta doar cand merg

Cat despre cezariana, ai motive intemeiate s-o ceri sau e doar frica (pe care as intelege-o oricum)?? Uite, in cazul meu, nu-mi pare rau ca am facut cezariana, mi-am revenit foarte repede, insa mi-as fi dorit sa pot naste natural pentru ca ne gandeam si la al treilea copil......asa, dupa 2 cezariene sincer nu-mi mai vine sa mai fac inca unul

Citat:
citat din mesajul lui criss703
Lauramiron ce domnisoara cretulina si cocheta ai , cat despre carcei in zona inghinala si eu am ceva asemanator (nu stiu daca neaparat carcei) dar raman blocata si nu mai pot face un pas imi vine sa-mi bag o mana inauntru sa ma tin , eu simt asa ca niste fulgere/sageti

Criss 37
http://community.webshots.com/user/criss703

Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara

Mergi la inceput

Wooow.....al meu ar fi lesinat numai la gandul ca trebuie sa vada asa ceva Oricum, super experienta pentru tati!!

Citat:
citat din mesajul lui nature

Sunt rupta de burta, am senzatia ca imi scapa BB printre picioare, dar nu cred ca nasc in seara asta. La dr nu am mai fost, ca mi s-a parut inutil, nu aveam programare, vorbisem doar principial cu el, programarea mea e luni, asa ca o sa ma duc atunci, sa vorbim si despre anestezie, celule stem , filmare, etc....Apropos, v-am povestit cum a fost cand am nascut-o pe Ilinca?

Il pup pe tati si intru pe holul care ducea catre sala de operatie, emotionata toata, tati ramane la usa, asteptand impreuna cu mama. Doctorul meu il vede, vede ca in mana are o camera de filmat, pe care o pregatise sa filmeze cat se poate de rapid dupa nastere, si il intreaba dc vrea sa filmeze nasterea Ilincai. Al meu sot se blocheaza si nu stie ce sa raspunda, da din cap si se trezeste imbracat intr-un halat verde si cu masca pe fata. Tremura tot, nu se pregatise psihic pt asa ceva, nici nu ne trecuse prin cap ca s-ar putea asa ceva, si ma trezesc langa mine cu un nene imbracat in verde, dar cu o privire cunoscuta. Si uite asa tati a filmat cezariana si apoi pe Ilinca, a filmat cum a scos-o dr din burtica, a filmat cum au pus-o sub jetul acela de aer cald, au spalat-o, au masurat-o, au infasat-o, au cantarit-o....Tot tot tot, din prima secunda de viata.

Acum sper sa ne lase sa filmam din nou, sa avem pe caseta si primele secunde ale lui BB2. Sa vedem luni ce rezolvam

Mie mi-e groaza insa de ziua de maine, cand va fi un adevarat balamuc in casa, aducem pianul pe care il lasasem in vechiul apartament, Ilinca vrea neaparat sa inceapa cursuri de pian, asa ca nu am ce face.O sa vina niste hamali, mama o sa fie shefa pe aici, ca io nici sa dau din gura nu prea mai pot....Mi-e groaza.

Hai va pup si mai vorbim, the night is young si avem tot timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Felicitari Simona!!!!! Multa sanatate si tie si lui Mihaita, LA MULTI ANI pt. el ca s-a nascut la zi mare , refacere rapida tie si mult laptic!!
Sa te intorci cat mai repede acasica!

Mirtha multumim mult pentru asa o veste buna!

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

La ora 1,10 s-a nascut Mihai baietelul Simonei1402.
2700 kg , scor Apagr 9.

Felicitari Simona , multa sanatate , sa va traiasca bebelul si sa vba intoarceti repede acasa !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Nastere cat mai rapida MAR_YSA!!!

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Fetelor cred ca mi s-a rupt apa..plec la spital...ufff si tati nu e cu noi...

38+ Leyre Alexandra luŽ mama... uff cum suna !!!

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel

Mergi la inceput

Multumesc mult, Otilia Intr-adevar aduce cumva cu fetita Dianei21 pe care am vazut-o in poze si e delicioasa!!Si eu sunt innebunita dupa fetite, de cand ma stiu mi-am dorit doua

Madutza, la noi sunt zile si zile, uneori ma lasa sa-i prind parul fara probleme, alteori avem razboi. Imi place mult sa-l las neprins, doar ca transpira tare la gradinita si tot ea sufera

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Lauramiron, a meritat cu varf si indesat ca am ingrosat obrazul si am cerut poze. E minunata, ca o printesa. In prima poza seamana putin cu Ianca, fetita Dianei21, parca au aceeasi privire hoteasca.
Si Madutza are o printesa cu parul cret .

E clar am o mare slabiciune pentru fetite, daca as mai avea un copil si ar fi fata zau daca mi-ar pare rau.

Marysa, bafta sa fie cum iti doresti nasterea. E cam mult 4 ani intre o cezariana si o nastere naturala, este o fata pe forum care a nascut normal la un an dupa cezariana. Mie ginecoloaga mi-a recomandat 3 ani intre doua cezariene, dar asta pentru ca cezariana mea a fost de urgenta, uterul intins ca Ana a fost mare si a trebuit sa-l suprapuna pentru a il coase. Insa dupa ce a trecut primul an am fost la control si a zis ca putem trece la bb2 ca m-am refacut mai repede decat credea ea. Dar am avut un mare stres cu protectia in primele 6 luni dupa cezariana mai ales ca la 2 saptamani dupa nastere am inceput sa facem prostioare. In fine, a trecut, ideea este ca nu cred in intervale fixe.
Oricum ma bucur ca ai reusit azi ce ti-ai propus, daca ar fi avut ce comenta probabil o facea azi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Multumesc Alra Balsamul e de-al tau sau e special pentru copii?

Eu nici nu iau in calcul varianta sa-l pun pe sot sa asiste la nastere, sa mai am o grija pe cap ca i se face rau pe acolo Si sincer, chiar nu simt nevoie sa-l vad in sala de nasteri, nu vad cu ce m-ar ajuta...

Citat:
citat din mesajul lui alra

am vazut si eu copilul cretz de Laura, super eu v-am zis, ii dau dupa baie cu un balsam leave in si ne descurcam bine cu parul ei. ziua ii fac codite, e haiosica si nu o deranjeaza parul.

apropo de asistat la nastere, afara de jumatatea mea mai asista cineva? aici e default, nici nu te intreaba daca vrei sa stai sau nu, se presupune ca stai oricum. partenerul e implicat in toate: te tine la epidurala, sta cu tine in timpul travaliului, asista la nastere, primeste copilul sa ti-l aduca imediat ce il spala. se incurajeaza foarte mult legatura intre parinti si copil, mai ales intre tata si copil caci de multe ori tatal e dat la o parte si mama preia tot.
noi data trecuta nu am filmat la nastere si tare rau imi pare, insa era totul asa vraiste si sub stres ca nu ne-a mai venit. niste prieteni au dat unei asistente sa filmeze, poate facem si noi la fel acum.

ALRA 36+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Super, Otilia!!! Hai ca mai avem putin. Eu schimb semnatura luni.
Ieri m-am apucat sa scot din pod cutiile cu hainutele pe care le-am pastrat de la Rebeca.....mi-au dat lacrimile cand le-am vazut, nu-mi vine sa cred ca Rebeca a fost atat de micuta Le-am sortat o parte, cele mai frumoase pe care le pastrez pentru Caty, iar celelalte sa le dau mai departe la alti copilasi.....

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Uraa, am schimbat si eu prefixul, am ajuns in saptamana 37 , ce bine!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 36+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Mariana, eu ultimele analize le-am facut la 33 de saptamani cand am vazut ca e ceva lipsa de fier si ca trebuie suplimentat
Inainte de operatie iti fac oricum analize, cel putin mie mi-au luat sange inainte cu vreo 2 ore de operatie

Citat:
citat din mesajul lui mariana28

help me
Voi ce analize faceti acum inainte de nastere? Ca eu sunt in ceata, nu-mi mai zice nici un dr sa fac vreo analiza sau mi-o face in spital inainte de operatie?

35 +

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Curaj, Mar_ysa Doamne ajuta sa ai o naster usoara si rapida

Felicitari Simona si Flowers!!! Sa va traiasca bebelushii si sa creasca mari, sanatosi si frumosi

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Fetelor cred ca mi s-a rupt apa..plec la spital...ufff si tati nu e cu noi...

38+ Leyre Alexandra luŽ mama... uff cum suna !!!

http://www.flickr.com/photos/32020823@N08/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Felicitari Flowers si Simona!!! Bun venit BB-ilor si recuperare rapida mamicilor!!

La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume azi!

Hai Marysa!!!

Alexa, stii vb aia cu toate bubele rele in babei mele...Vezi ce zice anestezistul, trebuie sa existe o solutie.

Alra, da, ar putea asista si sotul meu, dar asta daca vreau sa ma lipsesc de el dupa aia. O experienta d-asta l-ar marca pe viata. El nu suporta spitale, sange, inmormantari, etc...

Nature, multumesc pt raspuns. Nu stiu daca mai ajung pe acolo, poate sambata viitoare cand ma duc la un botez. Dar o pot trimite pe nasi-mea, ca de fapt ea ii cumpara. O sa o trimit si la Unirea si unde mi-ai spus tu.

Otilia
, sumarul de urina iti spune chestii generale care pot fi deduse din urina (densitate, leucocite, PH, hematii, nitriti, glucoza, sedimente etc + daca exista flora microbiana, fara a spune ce anume si la ce este sensibil). Urocultura isi spune daca exista flora microbiana si la ce antibiotic e sensibila. Cam asta stiu eu, in mare.

Mariana, de obicei se fac inainte de operatie in spital. Mie asa mi-a facut la Ana. Acum m-a chemat inainte sa mi le faca. Iti pot spune miercuri seara ce mi-a facut.

V-m spus ca pe 12 ma duc sa stabilesc data cezarienei miercuri. Faza e ca propabil urma sa fie undeva intre 17 si 25. Da tati nostru pe 17 si 18 are ceva f. important la serviciu, asa ca o sa vb cu dr. sa o puna undeva in jurul datei de 20, dar atunci va fi week-end. Sa vedem ce zice...Mi-e si frica sa o pun prea tarziu, ca sa nu se rupa membranele, ca si la Ana am nascut mai devreme. Si apoi, imi iau 2h sa ajung la spital daca nu e blocaj in trafic...Si daca se intampla cand el e la bucuresti, la serviciu, cine ma duce la spital? O sa cam stau cu emotii...

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea 36+
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput