Leoaicele*(25)*
Raspunsuri - Pagina 8
Annie80 spune:
neatza!
Katty si eu ca si tine cu dureri de masele, nervi de scos, pansamente provizorii si ce ma doare mai mult, am tratament cu ...antibiotic ca dupa masea s-a trec si pe la Gine sa-mi rezolv candidoza cred ca dr astia special fac s-a nu moara de foame.
Sambata trec pe la el sa-mi finalizeze lucrarea.
Acum am o bucata durere de cap...mare...O scot la vanzare, eventual cu tot cu cap
Azi al meu e la munca, Clau e behait nitel, si mi-a cam interzis sa-l scot la plaja, s-a nu inceapa sa tuseasca mai tare...asa ca o sa-l tin in casa, de ce sa-l scot sa alerge putin prin nisip, nu?
De duminica cred ca incep si eu sa merg la sala, poate oi reusi sa mai pun vreo 5 kile pe mine, si m-oi lasa de tutun (nu cred, dar....)
va pup pe toate, eu cred ca merg inapoi in pat
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
adi69 spune:
Buna dimineata de la Iasi!
Ma doare-n gat.Ma stranut,am inceput sa tusesc putin,o iau iar de la capat,ca nici nu mi-a trecut prima.
Si Catalina are iar muci,si tuseste putin seara,iar nu mergem la muzica,nu stiu cum o sa procedez,o data nu merge ca e racita,o data nu merge ca-i plecata profa la festivaluri...pana la anul poate reuseste si ea sa finalizeze un cantecel...sper sa nu-l uite de la o pregatire la alta in ritmul asta.
Am fost aseara la sedinta,doamna ne-a asteptat sa-i spunem daca avem probleme,propuneri,si cum nu avem(de obicei) ne-a pus la facut lumanari.Si am facut lumanari,imi pare rau ca n-am avut ap foto,sa va arat ce lumanari strambe si inegale am fost in stare sa fac..:)-facem de fapt ca nici unul n-a fost mai breaz.
Azi avem serbare,de faptnu e serbare ,e un fel de intalnire de suflet(sau ptr suflet) n-am inteles bine,voi vedea deseara.Cert e ca vor trebui lumanarile ce le-am facut noi ieri,mere,crengute de brad..se va face o spirala..voi vedea dupamiaza in ce m-am bagat(ca sa zic asa)E legata cumva de inceputul postului Craciunului.
Joia viitoare va fi serbare serbare si va trebui sa duc ceva dulce,insa de post si eu nu le prea am cu bucatele de post.
Cata,ceva ajutor,unde sa caut retete de post?
Fursecuri n-am mai facut ca n-am avut timp,voiam sa fac niste furscuri cu ciocolata,o reteta tot de pe culinar luata,se fac rapid.daca vrei caut reteta.
Multa sanatate Katty,Annie.Tare greu cand e de tras cu dintii.
Leditia,sa-ti traiasca nepotelul! sa inteleg ca vor fi doi verisori de aceeasi varsta?
Va las ca mai am si treaba,ieir am tras chiulul,azi s-au adunat..
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Sanatate muuulta tuturor !
Noi raportam ca suntem bine, oricum tratamentul il terminam duminica, dar Giulia ieri n-a tusit/vomat/mucit, am dormit toata noaptea. Si e vineri
So, haideti la semnat condica ...
prezentati meniu de we sa ne inspiram si noi ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
adi69 spune:
Peste prajit cu mujdei si mamaliguta ptr deseara!!!
Am un crap de la Dunare ,feliat frumos..asteapta sa fie procesat si prajit.
Si poate reusesc sa fac si placinta ca ma asteapta dovleacul gata calit in frigider..
szivarvany spune:
Si noi am avut peste acu` vreo 3 seri, Giulia e mare fan papa si mujdei cu smantana Eu am papat cartofii pai
Deocamdata am prestat supa pe pui aseara, din care am congelat, asa ca asta am pe stoc ... mai avem si vreo 2 ardei umpluti, tot aseara am facut pilaf cu carnita de pui ... in we sigur voi face cremes ca i-am promis mandreai care are interdictie la lapte pana maine (tot din cauza gatului) ... in rest, mancarica nu stiu ce voi face ... m-am mai gandit la torosh dar nu stiu cat va papa mandra ...
catutza spune:
hello!
Daria , ce bine ca sunteti mai bine ! ce e ala torosh ca habar nu am
Adriana , in primul rand multa sanatate si tie si Catalinei sa va treaca repede raceala! Retete de post nu prea stiu din pacate dar o sa caut sa vad ce gasesc.
Sa faci poze la serbare sa vedem si noi
Pestele prajit cu mujdei si mamaliga sunt viata mea
Annie , multa sanatate si lui Claudiu , sa se faca repede bine sa mergeti la plaja
Tu vrei sa te ingrasi?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
azi fac supa de curcan cu taitei de casa, abia astept
maine nu stiu ce o sa fac...cartofi pai cu ceva carnita langa, duminica mergem la ziua unei fetite....asa ca dupa-amiaza nu stiu ce voi gati, probabil ceva rapid!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
szivarvany spune:
Torosh e o mancare traditionala la taiat de porc, dar se poate face oricand ai varza murata maruntita si carnita de porc; practic faci o tocanita de carne si pui peste varza pana sunt gata.
Restul de fete/burtici/mamici pe unde umblati ???
La noi e soare si friggg ...
katty spune:
Buna tuturor.
Si aici e frig.
N-am chef de nimic azi, sunt cam debusolata!
Daca imi revin mai intru, daca nu, va urez weekend placut!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
catutza spune:
Daria , suna bine reteta ta, nu am mancat niciodata asa ceva dar daca ajung in zona voastra nu o sa o ratez
Katty , ce sa intamplat de esti debusolata? ca sa-ti inveseleasca ziua
Raluca , esti in tara? cum a fost revederea cu baiatul tau?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Aurorra spune:
buna fetele!! Ce mai faceti?
Intru si eu sa va salut asa rapid!
Noi suntem bine,sanatosi totusi cam mofturosi de la o vreme in coace,poate si datorita faptului ca am mai crescut si incepem sa ne dam seama de mai multe chestii!
Ledi,multumim si te pupam! Ai mare grija de tine si incearca sa alungi gandurile cele rele! Trebuie sa fii cat mai relaxata,mai e putin!
toate leoaicele si numai bine!
Aurora,mamica de delfinas minunat!
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj