Leoaicele*(25)*
Raspunsuri - Pagina 7
adi69 spune:
Buna dimineata de la Iasi!
Da Cata,Catalina mea era ca un paienjanel,o burtica mica cu doua maini si doua picioare filiforme.Acum,a facut burticaaaaaa si putin fundulet si picioarele arata mai normaaal si asta este.
N-am sa-mi tin copilul la dieta ca nu-i place domnisoarei de balet.
Poate putina miscare sa-i mai scada burtica..caci de fapt asta-i lipseste.
Ea a facut timp de un an de trei ori pe saptamana cate o ora de karate,plus o ora/saptamana balet si o ora/saptamana dansuri,anul acesta prin aprilie "s-a lasat" de karate,nu mai face nici dansuri si baletul l-a reinceput in octombrie caci in vacanta nu functioneaza Palatul copiilor.
I-a crescut burtica in vacanta,nu e obisnuita sa nu faca miscare,mancare mananca la fel.Asta e!
Am intrebat-o alaltaieri daca nu ii e dor de karate..poate poate ..
Si eu trebuie sa fac ceva dulce ptr azi la sedinta cu parintii si ptr maine la serbare.N-am idee,am spus initial ca fac placinta cu dovleac ,oare le-o place?Mananca copiii placinta cu dovleac?
Ptr azi la sedinta parca as face niste fursecuri,insa nu stiu din care...E rau sa ai multe retete,nu stii ce sa alegi.ai bine nu stiam decat una..
Katty,am vazut pozele de la nunta.Mi-au placut pozele si mi-au placut personajele.Ai o familie frumoasa ,sa-ti traiasca!
Apropo,sora ta seamana cu Oana Sarbu(din Liceenii)...stiai?
szivarvany spune:
Buna dimineata,
raportez pe scurt ca aici e sefu` mare
Giulia e mai bine, s-a saturat de siropuri ... o cred si eu, au niste gusturi
Adriana, hahaha, tare de tot duoamna de la balet ... ar trebui sa se gandeasca (,) ca nu e vorba de adolescente, i de copii in crestere !
Cu urechea mergi la doc, eu tot asa eram cu ea infundata si era micoza pe timpan de la antibiotic, dar a trecut usor si rapid.
Pup gravidutele noastre, si fete harnicuteee, moama Catutza vin la voi la catebunatati faci
revin cum pot daca pot
Daria & GIULIA(2004 08 16)
adi69 spune:
Daria cu ce ai tratat micoza de timpan? Si cum si-a data seama dr ca e micoza si nu altceva?
szivarvany spune:
Mi-a ramas urechea infundata iar timpanul se descuama (asa vedea doc) si mi-a dat picaturi, in 2-3 zile a fost totul ok insa am continuat inca 5 zile cu picaturi dimineata si seara. La fel au patit multe persoane cu otita :(
Dany, ce faci , ce mesteresti ???
Anca, sa-ti traiasca feciorul si sa ai parte inca de o suta de ani de iubire si fericire alaturi de sot
Ledi, cum esti azi ?
Dodo, voi cum sunteti ???
Ralu ... ?
Katty ... ?
Catutza, mai ai cornuri, tot la ele imi sta gandul
Lilia ... ?
Annie tu cum esti ???
Octavia ... ?
Nikolle ... ?
Aurorra si juniorul ... ?
Pe unde sunteti toate ???
Daria & GIULIA(2004 08 16)
katty spune:
Un mare HUG ptr. toata lumea!!!
In primul rand va multumesc ptr. aprecieri!
In al doilea rand ma laud cu o mare durere de masele, am fost aseara la dentista mea si mi-a deschis o carie mai veche de vre-o 10-11 ani, sub care a gasit si infectie si canale astupate, si desi a bagat 2 tubulete de anestezic, imi amortise totul mai putin locul in care lucra, din cauza inflamatiei, asa ca m-a durut ingrozitor! Acum am un pansament cu niste smacuri antiinflamatoare si stau asa pana luni cand merg iar! Si de-abia ce ma bucurasem prin primavara ca-mi terminase de "asfaltat" toata dantura!
Adriana, nu mi-am dat seama niciodata ca Lili ar semana cu Oana Sarbu...!
Zilele astea tb sa-i tinem pumnii si sa ne rugam sa-i iasa bine rezultatul unei biopsii pe care a facut-o acum 2 saptamani!
Urat din partea domnisoarei de balet ca i-a facut Catalinei asemenea observatii!
Anca, La multi ani lui Vlad, sa creasca mare si sanatos! Ce de-a evenimente frumoase zilele astea! Ce frumos v-ati intalnit! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna 1000 de ani de-acum inainte!
Daria daca Giulia s-a saturat de siropele inseamna ca s-a facut si bine, sper?
Catutza, tot suntem vecine, ma pot abona la cornuletele matale??? Ca-mi facusi o pofta!!!
Annie, Gabi, Leditia, Raluca, Nicolle, Lilia va salut si pupacesc pe toate!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
catutza spune:
hello!
azi am fost pe afara, am ajuns la piata si am luat geaca de iarna la fata, sunt foarte incantata ca am gasit
Adriana , ce fursecuri ai facut? baga si reteta te rog . Placinta cu dovleac fata mea nu mananca mai mult de o felie...ce serbare aveti voi acum?
Daria , ma bucur ca e mai bine Giulik mic Tu mereu au sefii pe cap?
va pe toate, revin
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
catutza spune:
Katty , de ec nu ai spus de cornulete la de dimineata? ca treceam pe la tine pe la munca sa-ti aduc
Tin pumnii pentru sora ta sa ii iasa bine rezultatele la analize! Si eu am remarcat ca e frumoasa sora ta , dar nici cu tine nu-mi e rusine!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catutza Katty , de ec nu ai spus de cornulete la de dimineata? ca treceam pe la tine pe la munca sa-ti aduc Tin pumnii pentru sora ta sa ii iasa bine rezultatele la analize! Si eu am remarcat ca e frumoasa sora ta , dar nici cu tine nu-mi e rusine! Cata si Bianca-Maria(2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil Bucatareala |
Daca abia acu' reusi sa citesc ce-ati scris?! Mea culpa! N-am timp de loc!
Mercic, mercic, mercic!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Leditia spune:
Buna fetelor.
Noi suntem bine,pe drumuri cu diverse probleme..
Azi s-a nascut si nepotelul meu si m-au incercat atat de multe sentimente incat ma intreb oare ce sentimente ma vor incerca cand voi naste eu.Si abia de ieri am devenit constienta cu adevarat ca se apropie nasterea,ca nu mai e mult,ca vine..si-mi tot vin tot felul de chestii in cap si scenarii.Cumnatica mea a nascut tare greu si desi nu mi-a povestit toate cele,n-a fost nevoie de prea multe cuvinte sa-mi dau seama cat de greu este si cat de mult se chinuie o mama.(dupa nastere,cand ajung acasa,tre' sa-i iau mamei un buchet mare de flori,ca MERITA!)
M-ai zapacit cu mancarurile voastre,cu dulciurile..eu nu prea fac nimic si nici nu prea mananc ca n-am unde baga,ca bebelusul meu e fix in stomacul meu si mananc putin si rar..
Doresc multa sanatate celor cu probleme si doresc sa-i urez tot binele lui Robert-Matei,delfinas crestinat de Aurora.
Minunica mea
31+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 9 SAPT.
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Azi am reusit sa-mi pun ultimile hartii maine le depun si-s gata inclusiv cu locul de munca la Navodari
Daria azi a primit darul de la tine si o tine in continuu"Loly=rory,loly...@#$*%#^&loly*%@@^$$^^&loly"URA loly.Azi e fffff fericit
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!