Leoaicele*(25)*
Raspunsuri - Pagina 6
catutza spune:
am mancat sufleul de conopida, a iesit supet bun!
Bia a luat 2 furculite apoi a spus ca nu ii place, a mancat doar peste cu branza -mortala combinatie
Adriana , multumesc pentru informatii cu datul la masa...am decis ca cel mai bine e sa aflam cat este meniul acolo.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
danyalo spune:
Asaaa
Revin si eu in nocturna dupa ce procesai ceva de papa la bucatarie!( niste cartofi taranesti cu pui si mirodenii ).
Si duminica seara am tras si o praji' de aia buna ( reteta cu bezea d ela Adi ) care a iesit BESTIALA... si a disparut in 3 timpi si 3 miscari!!!O pb. am avut cu ea... nu a facut bobite...cred ca nu au fost mere suficiente!!
Am facut la sf. sapt. trecute si romburile cu nuca si gem...dar nush cum naiba..aia nu a iesit ( cred ca am pus prea multa faina).Dar am papat-o asa frimiturita cum a iesit!
Asaaa... acum sa detaliem!
Eu nu mai scriu asa des caci SPM-ul meu da semne ca se transforma in altceva si asa am o dispozitie de lacrimogene, nervosenii si alte cele...greu e!!!
Annie- eu am scris mai sus ce am facut! fata si pe Clau!
Adi fata care se mai inzdravenii! Sanatate multa iti doresc! Pune mana si fa tot ce zice madam doctora acolo...ca stie dansa ce zice!Suuper romantic ati petrecut! Felicitari pt. varsta atinsa!!!
Daria sa scapi de sefii ai mari si fiorosi!!!
Horoscopul f. funny-m-am distrat grozav!
Gabi - ce steag interesant ai!!!Ma bucur ca i-a placut micul meu cadouas! Mai astept vesti legate de copilasii din Mamaia!
CataHmm... merluciu pane!! Yammyyy! Si dulciuri/ fursecuri! Mey....esti izvor nesecat!!!
Am facut si eu conopida pane si la cuptor cu sos rosu si pui...dar nush cum naiba are un gust nasol..plus ca s-a zdrobit toata...am papat eu vreo 3 portii si sotul una asa mai fortat dar cred ca o sa vad a ghena in curand!Am zbarcit-o cu conopida!
Katty- suuper poze: miri, nuntasi ,voi...ce sa zic fain totul!
Ledi- Hai ca mai ai un pic! Imi pare rau pt. sotul tau!
Te inteleg prea bine ce zici tu acolo!Ca am tecut si noi prin asta...si ne e fooarte cunoscut!
Aurorra- La multi ani pt. micul crestin delfinas Gabriel! Mult noroc si sanatate ii doresc!
Pozici ceva????
Lilia tu nu mai zici nimicuta????
Hai ca am scris un cearceaf...fug la nanica ca un copil cuminte ce sunt!
catutza spune:
Dany ,
Citat: |
Eu nu mai scriu asa des caci SPM-ul meu da semne ca se transforma in altceva si asa am o dispozitie de lacrimogene, nervosenii si alte cele...greu e!!! |
ce e "SPM" ca nu stiu
conopida sa sfaramat pentru ca ai fierto prea mult . Eu mai am cateva buchetele fierte de aiz, sa vad maine ce fac cu ele...cred ca le voi trage un sos rosu si gata!
Bucatareala
Annie80 spune:
neatza, cafea, ceai, ciocolata calda???/ repede pana nu se racesc
Cata SPM =Sindrom Pre menstrual ...cat despre meniult tau , imi ploua in gura, deseara fac cordon bleu pt mine si Clau, si piept la "teflon" pt sot , deoarece nu mananca branzeturi, si alte combinatii cu ele si o supica..ceva, cred ca perisoare, avem si tortulete cu cioco si cu vanilie.
katty superb la nunta, si voi de asemenea
Dany..SPM, mangaie pisica, a mea doarme numai pe burta mea, vrea mangaiata numai la doua maini, si umbla ca bezmetica numai dupa "fusta mea" sa treaca, eu intru in cel post menstrual
Adi sanatate multa
Dodo, sanatate si lui Bodo sper sa nu fie ceva serios
Daria, Lilia, va asteptam cu vesti , noutati,
Eu merg acum sa curat un pic masina de praf , de aspirat poate data viitoare!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Buna dimineata ... raportam amigdale rosii cu pungute de puroi, muci si oleaca de tuse, nu intelegea nici pediatra cum de Giulia mai reuseste sa inghita lichid, da` sa manance cum o face ea Asa ca antibiotic, siropuri ... nervisori Eu m-am ales cu vaccinul antigripal.
Merg in urma sa va citesc.
O zi frumoasa tuturor !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16)
anca_vlad spune:
buna dimineata dragelor!
va salut si va doresc o zi faina si multa santate, Vladut e nascut pe 5 noiembrie 2003, si azi 12 noiembrie se implinesc 5 ani de cand am venit acasa de la maternitate si tot azi se implinesc 9 ani de cand ei si Cristi ne-am cunoscut, vazut pentru prima data...si uite asa s- a nascut o poveste o dragoste o iubire o familie si nu in ultimul rand un copil!
Destinul este asa cum ni-l facem si este influentat de deciziile pe care le luam si nu in ultimul rand de cei cu care ne insotim!
Si pentru ca timpul imi permite am sa va povestesc istoria acestei zile asa pe scurt!
Acu noua ani lucram la radio romania la brasov si ma ocupam de partea medicala iar prietena mea avea de facut emisiune culturala cu inca cineva si pentru ca urma sa aibe loc un concert de chitara clasica si trebuia sa mearga si ea, atat m-a batut la cap sa merg cu ea ca pana la urma m-am dus mai mult de gura ei...aveam alt program...la concert cine s-a asezat langa mine....si mi-au placut sosetele lui ca erau asortate cu pantoful si pantalonii de pe el............si de aici a inceput povestea noastra..........
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Dodo-pui spune:
celor mai si mai...
La Navodari e innourat si rece.
eu si "boxerul" din burtica suntem ok;Bogdi e bine
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
hello!
Daria , multa, multa sanatate lui Giulik mic , sa treaca repede puroiul!
Gabi , ma bucur ca sunteti bine!
Annie , merci de lamurire habar nu aveam ce inseamna!
Iar tu-mi faci pofta cu cordon bleu , nu am incercat niciodata sa fac acasa , dar nu place mult!
Anca , la cat mai multi ani impreuna!
Adriana , cum te simti, ce face Catalina ta? Cum merge afacerea cu jucarii? ai oferte noi ceva?
de la noi nimic nou, toate vechi si la locul lor.....
Bucatareala
adi69 spune:
Salutare de la Iasi!
Eu am terminat de luat antibioticul insa urechea mea e tot infundata si eu tot ametita.
Azi de ex n-am facut nik,nici macar n-am dus copil la gradinita,caci n-a vrut sa se trezeasca,am pus la spalat,am pregatit ceva de gustat si apoi m-am bagat in pat la tv.Am si tras un pui de somn,asa printre picatele.Ceva nu-i in regula ,ca eu nu-s asa de moale de obicei.
Catalina e bine,am fost ieri la balet si mi-a spus domnisoare de balet ca iar s-a ingrasat...Acum recunosc ca a facut burtica si ceva fundulet acolo,fata de cum era,da sper sa nu-mi spuna o data pe luna ca s-a ingrasat ..iar..
Vineri are serbare la gradi ,sper ca de data asta sa nu uit sa iau aparatul foto,macar.
Cu jucariile merge si nu prea.Nu cum ma asteptam.IAr eu cu bolile mele n-am facut mare lucru in ultima vreme.
Vom primi in decembrie produse noi de la Hello Kitty,am sa trimit pozici la contul comun.
Anca,La multi ani lui Vladut!
La cat mai multi ani si voua,impreuna!
Daria,sanatate multa Giuliei!
Annie,eu am facut ieri ciorbica de perisoare,a iesit foarte buna.
Si mie-mi plac pisicile,abia astept sa ma mut,sa pot sa tin si eu o matza ciufulita..
Dany,nu-i asa ca e buna prajitura?
Perlutele nu ies daca n-o piepteni inainte de cuptor,sa aiba unde se aduna.
La serbare la CAtalina ne-a rugat doamna sa aducem ceva dulce ,sa serveasca copiii dupa,si am de gand sa fac prajitura asat insa cu dovelac.sper sa manance copiii.Mai am niste dovlecei de pasta de zahar de la halloween si am sa-i pun pe deasupra.
Am reusit sa fac poze la "perlata"mea ,la ultima bucatica.Al meu cara aparatul zilnic dupa el,face poze la constructie,are poze facute aproape pas cu pas,acum amenajam gradina si varuim exteriorul si a mers zilnic pe la casa si n-am avut acces la ap de pozat,insa tot am prins o bucatica
Cata,sa vedem si noi fursecurile ptr Craciun..
Katty,n-am vazut pozele inca,ma duc acusica
Voiam sa va arat si oala mea de lut,in care am facut de data asta unpui cu cartofi si a iesit tare fragedut.
V-am pupacit pe toate!
catutza spune:
Adriana , arata delicios puiul tau in oala de lut o sa fac si eu ca nu am incercat niciodata!
Catalina ta sa ingrasat? mie mi se pare slabuta rau, dar poate nu vad eu bine
Fursecurile pentru Craciun...sunt fursecuri simple, albe cu stafide, o sa fac poze maine sa va arat.Nu sunt cine stie ce, dar noua ne plac mult mai ales cu o cana de ceai
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
in seara asta am copt 5 tavi de cornulete cu rahat....zici ca am inebunit, dar vineri incepe Mihai munca si trebuie sa ii cinsteasca pe colegi ca a fost ziua lui.Maine fac placinta cu mere si apoi cred ca nu mai intru in bucatarie o saptamana ca m-am saturat!
Bucatareala