Leoaicele*(25)*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui catutza

hello!

Gabi , ce steag ai la profil

o duminica frumoasa va doresc

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Cata steagul Romaniei nu vrea sa-l posteze langa Navodari,prin urmare ...

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Gabi , poate Navodari nu e in Romania dupa parerea lor

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Dodo, wow, Mali..cum e vremea acolo ?

Noi suntem ok, am fost la plaja, azi Clau zicea ca nu mai vrea sa mearga. vedem mai incolo.
Sper sa iau si pasapoartele cu noile vize si sa mai facm prin casa cate ceva. Pt cina habar nu am ce sa fac m-am saturat de meseria de bucatar , mi-as da demisia

Dany, da tot Cta as alege, ce sa fac nu pot fara mare, sau depinde ce mi-o putea permite atata timp cat nu o sa am casa, si va trebui sa inchiriez ceva, pt mine si pui, si un job bun..si nu prea vreau sa ma gandesc o vedea atunci.

Pup restul de burtici si pitici

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Buna celor mai si mai...

O saptamana minunata si numai bucurii.

Poftiti la si .

Cata probabil prin urmare "m-am mutat"daca asa vor ei

Ani sper ca te-ai prins ca-i Mali=Romania

Astrele spun:

Respecta obiectivele profesionale pe care ti le-ai impus.

Vei fi ghidata spre rezolvarea sarcinilor de catre abilitatile tale organizationale de exceptie si tot acestea te scapa de muntele de dosare de pe birou.

Repozitionarea planetelor te scoate din starea de confort in care te-ai aflat pana acum si te transpun intr-o lume a provocarilor.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolle_t spune:

Multumim pt cafea gabi si la multi ani tuturor celor care si-au sarbatorit ziua numelui.

Stresata de ce sunt, pt ca sotului nu-i da permis de munca, de fapt la romani si la bulgari, si el trebuie sa plateasca pt permis pe un an si e destul de mult.
Si eu am datorii aici si ma descurc greu, dar asta e, o scoatem la capat.Trebuie sa reusim.E greu sa te zbati de unul singur aici si el de unul singur acolo, dar sanatosi sa fim.

Alex are momente cand e atenat la scoala la lectii, si alte ori nu.parac i se sterge tot din memorie, nici cele mai simple socoteli nu le mai stie.Nu stiu cum sa procedez, ca nu pot sa zic ca nu ma ocup de ea, dar ii este gandul la joaca mai tot timpul, si nu pot sa zic ca nu se joaca
Taica-su era mai sever cu ea si asculta, dar de mine nu .

Va doresc o saptamana buna si o zi cat mai buna.

Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare, musai sa cititi si voi din zodiacul rautacios, eu am ras cu lacrim si m-am ragasit
Leu (23.07-22.08)

Planeta dominanta: Soarele, astrul egoismului si îngâmfarii.
Animalul sacru: pupaza
Personalitate: Leul este un lider înnascut si, ca toti liderii, se înalta strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simt decât el. Subordonatorii îi acorda respectul cuvenit, dar I-ar strânge de gât cu maxima placere. Ambitie! ca nimeni altul. considera ca a atins pozitia cuvenita doar atunci când nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizita. Se iubeste atât de mult pe sine încât îsi pupa oglinda de câte ori se crede singur. Este asa de obsedat de onoruri ca daca primeste o cupa la campionatul de sotron, e în stare sa umble cu ea atârnata la gât, sa-l vada lumea cât de grozav este. Atrage atentia în orice adunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie arunca cu banii în toate partile, fie poarta o arma. Pozeaza tot timpul, doarme pe stânga fiindca profilul drept îl avantajeaza mai mult si arata cu degetul mijlociu ca sa-i expuna mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflacarat ca un furnal si la fel de discret o trompeta cu amplificator.
Meseria potrivita: împarat, sef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
Pizza magica: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinica.

Deci aia cu meseria de imparat e bestiala Imediat m-am simtit
Revin mai incolo, iar am sef si o groaza de munca ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

si eu repede pe aici ca am mancarea pe foc si rufele la spalat...

Annie , deci va intoarceti in Romania tu si Claudiu, asta daca divortezi

Daria , tare horoscopul dresor...hingher...imparat....suna mai bine!

Katty , cum a fost la nunta? te astept ca pe paine calda sa ne spui cum a fost si sa vad poze. Apropo la ce restaurant a fost nunta si daca nu sunt indiscreta cat a-ti dat la masa eu nu stiu cat sa dam in ianuarie la nunta

Nikoll , i-mi pare rau ca si la voi sunt probleme, sper sa treaca repede si sa se reuneasca si familia voastra

Gabi , ce-ti face bebele, cand mai mergi la eco?

Dany , unde ai disparut, nu mai spui nimic?

de la noi nicio noutate....

Bucatareala

Mergi la inceput

Daria dresor

Dany azi a sosit cadoul de la tine;ii vine iar spre surprinderea mea (caci lui ii place sa arate bine ,dar cadouri daca s-ar putea numai jucarii)nu a vrut sa-l mai dezbrace ca-i al lui si "os"=frumos

Cata in functie de venit "coane Fanica" asa o sa ajung la eco,sper din tot sufletul asta sa fie cel tarziui saptramana viitoare.

Ledi

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetele.
Daria mi-a facut placere sa citesc zodiacul,desi il stiam...l-am primit si eu pe mess de la o prietena.

Dodo,cum sunteti voi?bb mic ce face?

Nikoll,imi pare rau ca aveti si voi probleme.Sper sa se rezolve totul cat mai repede si mai bine.

Annie cum mai sunteti?Nu mai stiu nici eu ce sa zic.In Cta,nu stiu,e frumos,nu zic,dar chiriile sunt groaznic de mari si salariile mici..Depinde ce job ti-ai gasi.Oricum nu stiu ce sa mai zic,speram sa se rezolve intre voi lucrurile si sa nu se ajunga aici.Insa,decat doi parinti impreuna,dar nervosi si nefericiti,mai bine doi parinti fericiti si linistiti si fiecare pe drumul lui.

Noi suntem bine.Nu am avut un weekend usor,sambata am avut dureri de coaste,bb s-a impins groaznic in coastele mele de ziceam ca vrea sa le mute..duminica s-a impins in stomacul meu,de am avut toata ziua arsuri si-mi simteam stomacul in gat,drept pt care nici nu puteam manca decat ff putin,ca simteam ca dau afara..si mi-era si greu sa respir.
Eu sunt plictisita rau de tot,mi-e ca dau in depresie de atata stat in casa,tati e mai mult la job si mi s-a luat...Acum isi schimba jobul caci nu se mai poate..Nu vreau sa comentez aici,dar atatea magarii cate se intampla la noi in tara,in firmele de la noi n-am pomenit.
Gata,nu mai vreau sa ma plang..V-am pupat pe toate si va doresc o seara linistita.

Minunica mea
31+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 9 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna fetele!
Cu intarziere urez si eu La multi ani! celor care si-au serbat onomastica!! Nu va suparati pe mine dar sambata am fost ocupati ca l-am crestinat pe delfinasul nostru iubit si nu am mai avut timp sa mai intru, asa ca va doresc acum numai lucruri bune si impliniri!
Asa cum v-am spus l-am botezat pe Robert-Matei si pentru ca asta s-a intamplat sambata de Mihail si Gavril parintele i-a spus si Gabriel a zis sa fie ingerul lui pazitor! Am avut si o mica petrecere si baita de a doua zi si am avut un weekend plin! La botez delfinasul a fost asa cuminte, deloc nu a plans,a scancit un pic cand l-a bagat in apa dar in rest a fost foarte linistit! O sa pun si poze dupa ce le primesc de la nenea fotograful!

Annie imi pare rau sa aud ca ai probleme cu sotul dar trebuie sa faci ce e mai bine pentru linistea ta si a copilului,chiar daca o sa fie mai greu la inceput o sa va descurcati! Curaj si ai grija de tine!

Ledi mai ai atat de putin si o sa scapi de neplaceri dar sa stii ca o sa-ti fie dor sa-l mai simti pe bebe cum te inghiontea! Multa sanatate si cat mai muulta odihna!!!

POOP toate fetele si aveti mare grija de voi!

Aurora,mamica fericita de scump!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput