Leoaicele*(25)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la mine!!!
Ledi, felicitari, esti o sotie si o mamica frumoasa foc si fericita! Am repetat ce-au zis fetele, dar asta e adevarul!
Dodo, asteptam vestile!!!
Daria, ce de-a cadouri frumoasa si unele dulci!!! Suna bine!
Catutza, felicitari ptr. Bia! Ai vazut ca e totul ok?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai mai...
am sosit de la dr si "gaseala"cu BB2e ff miscator/oare(dr nu a putut spune cu siguranta roz sau albastru-a preferat sa nu spuna deocamdata)ca desi a insistat cu greu a miscat putin,o fractiune de sec picioarele.
In rest e totul ok cu cateva zile mai mare decat pe hartie.Greutatea mea ,dimensiunile bebelului,inima...totul sa dea DD sa fie totul asa pana dupa nastere

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Gabi, sa zicem ca ar putea fi o domnisorica excesiv de pudica sau un strengarel care te tine in suspans??? Important e ca sa fie sanatos/oasa! Multumi ptr. informatii!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katty

Gabi, sa zicem ca ar putea fi o domnisorica excesiv de pudica sau un strengarel care te tine in suspans??? Important e ca sa fie sanatos/oasa! Multumi ptr. informatii!

varsta lui Andrei

La fel zic/zicem si noi sanatos /sa sa fie ca asta-i cel mai important

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

sunt suparata rau fetelor Bia mea de cand a ajuns acasa a inceput sa planga ca ea nu mai vrea la gradi niciodata si asa a tinut-o pana a adormit.
Daca ieri i-am spus ca merg la servici ca sa ii cumpar rochitze si bomboane si jucarii...ca sa avem bani, azi mi-a spus ca nu mai vrea la gradi dar nu mai vrea nici cioco, rochitze si jucarii ...ca ea vrea sa stau eu cu ea asta ma spart, adica renunta la orice ii place numai sa stea cu mine

sa vad maine cum va fi , acum chiar nu stiu ce sa fac....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Of, Catutza, poate maine va fi mai bine!
Ati intrebat-o de ce? A speriat-o ceva sau e doar dorul de tine!!!? Trebuie sa aveti rabdare cu ea, iti dai seama ca e mai greu ptr. ea, fiindca intra intr-o colectivitate deja creata de vre-o 2 luni si poate s-au legat grupulete si ea se simte lasata deoparte si atunci! Poate e mai timida, nu stiu! Mai ales ca Bia era probabil obisnuita acasa sa fie in sufletul tau tot timpul si in centrul atentiei tuturor!!! BAFTA MAINE! Ev. apeleaza si la un mic santaj, spune-i ca Mosu' o priveste si in functie de asta va veni cu cadouri mai multe sau mai putine!!!

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Katty eu sunt problema, mai bine zis dorul de mine!
"nu vreau agrafa sa mi-o pui tu in par....vine mama mea sa o puna!"
"ma iei in brate? mama mea ma tine in brate"
"mama mea face"...."mama mea drege"...."mama mea...mama mea"

deci ea acum mi-a spus ca nu vrea nimic, nici dulce, nici jucarii, nici haine...ma vrea pe MINE!
nu a certat-o nimeni ca am intrebat-o si ea spune cand e ceva, la ea e dorul de mine acum ....si la mine de ea

offf numai mama sa nu fii in situatia asta, ma doare sufletul iar acum plang de o ora si nu ma pot opri

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

neatza, o cafea de la mine (inca nu am facut, dar promit ca fac pana apareti)

Cata... e greu dar nu prea avem ce face, un pup de la mine

Dodo...rusinos bb, asa a fost si Clau, nu a aratat neam , sanatos s-a fie

Ledi [pup, superba...sanatate multa la bb

noi suntm ok, nu vrem sa ne spalam pe fata datorita bubei, numai de la ochi in jos si diseara trebuie baie. mai are 3 zile de scoala si apoi vacanta pana pe 13 dec si opoi apta de pe 21 Azi ies si eu s-a inspectez de mos..dar depinde..daca vine cu masina.... alte caduri nu pupam , in afara de Clau, of course (topogan)

pup gashca, la noi bate vantul si prin urmare am casa plina cu nisip si trebe s-a

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
Catutza, fa cum am facut eu: cumpara un medalion (am luat argint ca e ieftin si fluturas ca ne place), un snur rosu si pune-i la gat Biancai, poate functioneaza si la voi. Si-i spui ca de cate ori ii e dor de tine, sa puna manutele la medalion si atunci si tu te gandesti la ea. Sau da-i cu ea orice obiect care sa fii tu Am citit ca unii copii au dus o esarfa sau animalut de plus dat cu parfumul mamei, orice briz-briz de la mama si cica functioneaza. La noi e ok cu fluturasul asta mic. Hai curaj, stiu ca e nespus de greu, dar va fi bine, ai sa vezi
Annie, cum mai esti ?! Pupam si buba sa treaca repede, spor la smotruit
Dodo ... ahaaa, deci asa, ai ori o smecheroasa ori un smecher mare care ne tine uin suspans Important e ca sunteti bine Cand e dpn-ul exact ?

Merg sa aranjez pachetele, ca doar asa pot in liniste si pace si bezna
Pup trupa, revin de la munci

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Dodo ... ahaaa, deci asa, ai ori o smecheroasa ori un smecher mare care ne tine in suspans Important e ca sunteti bine Cand e dpn-ul exact ?

DNP exact 10 aprilie 2009adica cu 2 zile inainte de Florii 9 zile inainte de paste-asta stim acum.Dar depinde de BB2 de dr

(acest dr programeaza si nasterile normalede aceea nu stiu fff exact.

azi noi avem teatru la Caminul cultural din oras(nu exista sala de teatru-aici).

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput