Leoaicele*(25)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza

Daria , merci de incurajari, o sa ii cumpar ceva sau ii dau ceva de la mine ca sa ma aiba mereu aproape merci de idee

Annie , voi cum sunteti? cum mai decurge relatia cu sotul?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

azi fuse jale mare , cu plasete si trantiri pe jos pana a venit o infirmiera si a luat-o in brate, la ea nu are nimic...deci pe educatoare nu o place
dar vineri vine educatioarea ei ca termina examenele si sper ca va fi mai bine, ea e tanara si ma gandesc ca va aborda altfel problema !

O zi buna, revin, azi la 13h o iau!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza.
Multumesc pt complimente.

Catutza ideea Dariei suna foarte bine,cine stie,poate merge si la voi.

Dodo,probabil e mai timid bb.Si eu am facut multe eco unde era alergat de doctori cu sonda si zgandarit sa se intoarca,sa-si desfaca picioarele..degeaba!Pana la urma am aflat,dar cred ca am fost printre ultimele de la odiseea mea.(deci aflasera ce au in burtici si fetele ce trebuie sa nasca in febr si eu nu mai aflam,desi sunt la inceputul lui ian. :)))) )

Annie,multa sanatate va doresc.

La noi la odisee s-a nascut prima galmitza..la doar 27 de sapt,cu 700 de grame la bord.Acum are 900 deja si e o scumpica.Si nu stiu ce am ca de cand am auzit tot visez ba ca mi se rupe apa,ba ca e sange pe protejslip...din astea,de ma fac sa ma trezesc noaptea si sa ma uit daca am udat sau nu salteaua

Va doresc o zi superba.

POZE CU NOI
Minunica mea
33+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 7 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Poftiti la capitol *(26)*

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la