Leoaicele*(25)*
Raspunsuri - Pagina 18
catutza spune:
hello!
la servici e super ok, i-mi place de mor , cu Bia a fost ok dimineata, a zis doar ca nu vrea acolo ca vrea cu mine acasa dar a ramas la copii.Acum sa vedem ce va fi maine sau azi cand mergem dupa ea la 16h.
va si revin de acasa.
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
katty spune:
Buna
Catuza, ti-am trimis PM cu linkul ala, dar a fost ieri sora mea in carrefour feeria si a luat de acolo acuarele, carioci si praf pentru pictura pe fata, preturi rezonabile.
Daria, frumusica cuconita ta, ce bine ii sta in capitan de pirati!
Deci, ca sa-ti satisfac curiozitatea de pisica(leu), in afara celor comandate pe net saptamana trecuta (adica, masinutele King si Fulger din Cars, si camionul Mack tot de-acolo, si doua jocuri unul cu sistemul solar cu planetele si altul cu Pamantul si Luna), sambata am luat: ptr. Andrei, colectorul de gunoi Wall E, jocul Corabia piratilor, jocul IQ test cu bila, o periuta de dinti, (care era tot pe lista desi i-o schimbam tot timpul, e disperat sa aibe una noua), globul pamantesc pe care i l-am dat deja si un DVD cu Thomas - filmul (celelalte 5 i le luasem deja, mai ramasese asta), ptr. Ana nepotica, o papusa gen Barbie cu pat cu nu stiu ce in ea, ptr. un coleg de la gradi a lui Andrei, un joc Piticot 3d si acelasi DVD Thomas, pentru finute, ptr. una Barbie si pentru cealalta un set de papusele in spital (doctor si pacient), pentru bb-ul unei prietene de la serviciu, un puzzle de bebei. Mai erau si jucariile luate de sora mea, ce luase pentru Andrei, pentru Ana si ptr. bb-ul mai sus amintit. Dea-asta am zis ca era caruciorul super-aglomerat!
DanyN-am luat inca dulciurile si cadourile ptr. cei mari, dar astea erau importante, ca mi-era ca nu mai gaseam chiar tot ce doream, si mai era ca noi de obicei mergem cu Andrei dupa noi si ne era greu sa le ascundem prin cos cadourile ptr. el!
Adi, foarte frumusel tortul tau, dar deja ne-ai obisnuit deja cu minunile tale. Merci de linkurile cu praji de post! Cu Catalina, nu stiu ce sa-ti zic, si Andrei si le intinde pe toate, dar la un moment dat si le mai si strange ca nu mai are loc!
Drept pentru care sambata la marea curatenie si ieri am eliberat/aruncat o gramada de jocuri si jucarii si am facut loc pentru cele care vor veni!
Si pe aici era inghetat dimineata, pe unde erau baltoace. Zero grade!!! Brr!!!
Dodo, asteptam ca niste leoaice curioase rezultatul maine!!! Roz sau Bleu???
pup tot !!!!1
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Ledi ... unde esti ???
Dodo, pumnii stransi de la Oradea
Katy, super cadouri
Revin de la munca ... la noi ploua ... azi sper sa cumpar ce lipseste pt pachetele de gradi.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Poftiti la si
Daria,cum o sa ajung acasa de la dr intru si va spun ceea ce o sa stiu
Astrele spun:
Astazi, acorda mai multa atentie detaliilor in tot ceea ce faci.
Vei stii sa iti organizezi timpul in asa fel incat sa rezolvi cat mai repede lucrurile importante si vei putea astfel sa faci schimbari pozitive la locul de munca.
Va trebui sa interactionezi cu multe persoane astazi, lucru care te va incanta foarte mult. Relatiile cu publicul sunt specialitatea ta, de aceea toata lumea va fi multumita de ajutorul pe care il acorzi celor cu care intri in contact.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
neatza de la servi ci
Gabi , sa ne spui cum a fost la doctor si daca afli ce e in burtik
Daria , ce cadouri luati de Mos?
Leditia , cum te simti, cum a fost la cununie?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
azi fata mea nu a plans, vedem azi cand o luam la 16h daca a fost cuminte, altfel nu ii duc cioco
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
szivarvany spune:
Dodo, sa aflam ce e in burtica
Catutza,
am cumparat asa: suc la cutiuta cu pai, cioco Kinder la set din`ala de copii, unul Milka la fel, mici (4 bucati parca), un ou Kinder (din`ala ou-ou, nu crema), o sa mai pun in punguta mica 1 clementina si 3-4 bomboane pom (vad cat ma tine buzunarul personal), pt baieti set mic gen lego(15lei), pt fete gentuta cu ponei (12lei)+set elastice par(3lei), toate in punga de doua modele sa gaseasca rapid moshu` care e pt fete, care e pt baieti; pt doamna pun 200 lei in felicitare + 1 cutie mare de cioco, la cele 2 ingrijitoare cate 50 lei in felicitare + cioco, la profa de engleza felicitare (fara bani) si cioco si la profu de sport felicitare (fara bani) si o agenda(daca primesc la servici). Toate ambalate si impopotonate, gasesc io pe`acasa accesorii de Craciun pt plozi
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Leditia spune:
neatza fetelor.
Am pus cateva poze la semnatura.Abia azi am revenit si eu acasa...Va pup pe toate si va multumesc tuturor pt urari.
Mii de scuze,dar nu am citit ce ati scris intre timp.Mai revin,daca nu adorm,ca tare obositoare au fost zilele astea.
POZE CU NOI
Minunica mea
33+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 7 SAPT.
adi69 spune:
Am intrat sa va salut si sa spun ca am ramas impresionata de frumusetea Leditiei..
Mamica frumoasa,cati ani ai implinit anul acesta?
Sa fiti sanatosi sa sa ramaneti mereu tineri si indragostiti!
Leditia spune:
Mersi frumos fetelor.
Adi,am implinit 27 de ani anul asta...:)
Gabriela,astept cu nerabdare sa vad ce carucior o sa ai.
POZE CU NOI
Minunica mea
33+ cu David Christian sau David Gabriel
AMR- CEL MULT 7 SAPT.