Ce fac sotii vostrii acasa?
Raspunsuri - Pagina 3
kokiy spune:
Aproape toti barbatii au ca hobby PC-ul ...Important e sa mai faca si altceva pe langa ...Nimeni nu-i perfect,dar intr-o casnicie trebuiesc impartite treburile casnice in asa fel incat sa ne completam ...Al meu sot plateste facturile, face cumparaturile(eu nici painea nu stiu ce pret mai are),dimineata se scoala la 6.30 si duce fata la scoala,dupa ce o imbraca si-i da de mancare(eu dorm pana la 10.00 cu bb) ...Daca am nevoie de ceva sau am o dorinta face pe dracu'n patru sa mi-o satisfaca ...asa ca eu nu pot sa-i spun nimic cu privire la vasele din chiuveta,la iesirile saptamanale la fotbal cu baietii,atunci cand pierde juma' de zi cu masina(spalat,aspirat,lustruit),atunci cand se duce la meci cu Dinamo ...
Pe scurt eu am un barbat de milioane , unde mai pui ca se pricepe la orice ...eu niciodata nu chem instalatorul,electricianul ...Mai prefera sa puna el gresie-faianta si sa zugraveasca decat sa plateasca pe alti si sa nu-i placa lucrarea, iar eu profit de asta si in fiecare an mai bag o renovare...In plus are un job cu multe responsabilitati si multi angajati(vreo 25),iar eu sunt de acord cand trebuie sa plece 3-7 zile intr-o excursie sau la un team building ...Cred ca cel mai mult intr-o relatie conteaza intelegerea nevoilor partenerilor ...
Ca o ultima idee ... Sunt la a doua casatorie,iar primul sot nu facea nimic in casa ...Nici macar sa chemam pe cineva sa rezolve unele probleme nu vroia. Asa ca eu faceam pe electricianul,instalatorul etc... Dupa un nr.de ani cand am decis sa divortez i-am pus pe tava si aceste neplaceri casnice ...
Succes in rezolvarea problemelor pepene
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Petitie LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
corinaczm spune:
Sincer kokiy, al tau sot ar pueta face cursuri cu altii daca face sa ma anunti cumva ca il inscriu si eu pe al meu. Chiar daca nu ma pot plange foarte tare, al meu mai face una alta, si e un tata desavarsit totusi mi-ar place sa faca mai multe si are si timp si ar putea. Eu cred ca o mare problema la barbati e si cum au fost invatati de scumpele npoastre soacre...
n/a spune:
al meu cand vine acasa automat intra in bucatarie cu mine la palavre, apoi sare pe calculator, se joaca cu fata, mai stam de vorba sau iese afara, cu noi sau singur (depinde daca vrem si noi sa ieshim cu el... eu si fata), la terasa de langa parc unde se aduna vecini din bloc la o bere.
Azi a stat acasa cu fata ca i-a fost rau (a vomat in timpul noptzii) si nu am mai dus-o la gradi... La sugestia lui. M-a sunat de vreo 7 ori sa ma intrebe unde sunt ciorapii fetei si unde gasesc nu stiu ce jucarie si ca plange fata ca vrea sa vina mami la ea, dar s-a descurcat. I-a dat sa manance la timp si ce trebuie... asta e foarte important, dar cu supervizare prin telefon, nu oricum si a reushit sa o culce. Il felicit.
Ma mai ajuta in bucatarie mai nou si face mici treburi cand il pun eu sa faca, prin casa, in rest cere... cere... cere.
In weekend facem cumparaturile si mancare (neaparat el curatza diverse alimente sau executa mici activitatzi gastronomice care nu cer un efort intelectual si o indemanare deosebita).
Ma ajuta sa fac patul, duce gunoiul, duce fata afara cand vede ca eu am prea multa treaba in casa sau cand vreau sa ma odihnesc.
Cand e in toane proaste nu face nimik din ce am scris mai sus si zice ca el nu face nimik... sta doar cu nasul in monitorul calculatorului si impushca maimutze sau construieshte orashele intr-un joc.
Cam asta face sotzul meu cand ajunge acasa.
In cazul in care vrei un sfat: nu prea am cine stie ce sa-tzi spun..... dar cand faci tu treaba solicita-l sa te ajute cu chestii marunte, ocupai timpul, daca consideri ca sta prea mult relaxat, ieshitzi la o terasa (la initziativa ta) sau intr-un parc, la un film,la un teatru, la un concert...
Cea mai mare gresheala este sa te duci tu spre el si sa-l rogi sa faca ceva. Cand eshti in vria cueratzeniei sau ce faci tu de ai dat de o problema... il strigi sa vina si ii aduci la cunoshtintza ca vrei sa faca respectiva treaba, asha: vino sa ma ajutzi sa desfund cada ca m-a exasperat....si te faci tu ca te chinui sa dregi ceva la ea acolo. Cu sigurantza ca mandria barbateasca ar sari din el sa demonstreze el ca tu eshti femeie si el e barbat si ce stii tu...
Incercarea moarte n-are. Nu-tzi garantez reushita.
Succes.
floridia spune:
iubitul meu sot e ca m tot asa.Trebuie sal implor sa ma ajute
dar el vrea mereu ajutorul meu cand lucreaza acasa(el e tamplar si face mobila la comanda iar uneori ia lucrarile acasa,atunci cand are)
el e de parere ca barbatii nu au ce acuta la cratita
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floridia iubitul meu sot e ca m tot asa.Trebuie sal implor sa ma ajute dar el vrea mereu ajutorul meu cand lucreaza acasa(el e tamplar si face mobila la comanda iar uneori ia lucrarile acasa,atunci cand are) el e de parere ca barbatii nu au ce acuta la cratita |
off topic:Scrie,te rog,corect gramatical ca ma DISPERI !Of ,of limba romana ,ca-i tare grea ptr tine ,dupa cum se vede !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui Ancuta-Maria si al meu sta la PC si face cate ceva in casa mai mult rugat... INSA, eu nu am habar de facturi, de banci, chirie, tot ce tine de partea "bani" e strict problema lui, restul problemelor sunt "ale noastre". Il las sa stea la Pc desi cateodata si pe mine ma enerveaza ca nu se mai dezplipeste, dar daca ii spun ca vreau sa iesim, sa gatim, sa vedem un film, ma ajuta si o face cu placere. Cat despre reparat... si acum curge apa pe langa robinetul de la baie, situatia asta fiind de vreo 4 luni... ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle) |
Ancuta, si la noi a curs apa la vana, vreo 6 luni, timp in care a incercat sa o repare de n ori. Se oprea un timp scurt si iar incepea. Pana s-a suparat intr-o zi, a spart tot peretele, mi-a inlocuit toata faianta (am pus placi mai mari) si mi-a pus si gresie in baie cu ocazia asta. El are o vorba "Nu poti grabi perfectiunea". Glumeste, desigur. Dar eu amm invatat in timp ca tre sa il fac sa creada ca a fost ideea lui si atunci nu numai ca face, dar face bine. Am luat acum vreo 4 ani un jacuzzi ptr. afara, a construit cu lemn de jur imprejur, arata super, acum a facut si acoperis, tot din lemn si a pus si pereti, ca de cand s-a nascut Victoria acolo fumam, nu mai fumam in casa. Asa ca, incetisor si fara sa-l bat la cap, face ce trebuie. Nici el nu face curatenie, dar gateste mai tot timpul, spala vasele cand gateste el, curata bucataria si daca ii cer sa bage haine la spalat si la uscat nu zice nu, la fel aspira daca ii cer si bineinteles ca daca ii zic sa aspire sufrageria, aspira NUMAI acolo... nu intra si-n celelalte camere, de parca l-ar musca. Cred ca ideea e sa le spui ca la copii ce au de facut, ca altfel astepti muuuuuuuult si bine...
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
wonderful spune:
Hm,cum ii 'crestem' asa ii avem,in general.In timpil sapatamanii am eu grija de casa pt. ca el vine destul de tarziu si obosit.Dar el plateste toate facturile,el repara instalatiile,ca doar n-o sa fac eu asta,iar in we face cumparaturi cu listuta in mana si ma ajuta in bucatarie.Desiree are mare dreptate,trebuie sa avem tact si toate ideile bune care vin de la noi trebuie neaparat sa le apartina in final.Am mare noroc ca nu-l atrage calculatorul,altfel cine stie ce as fi postat aici!
oana1177 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
off topic:Scrie,te rog,corect gramatical ca ma DISPERI !Of ,of limba romana ,ca-i tare grea ptr tine ,dupa cum se vede ! www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea? Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. ajutati-l pe Bogdanel! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245 |
off topic de asemenea: sari peste ce scrie Floridia, nu te obliga nimeni sa citesti
Lemoni spune:
citat din mesajul lui Mindy Lemoni, il trimit si eu pe al meu la tine sa ii faci un training :) |
Mindy dragutza de tine , m-am gandit sa fac "Lemoni Boot camp!" Glumesc bineinteles!
Din pacate nu am nici un merit , soacra la invatat sa fie asa , ramasa vaduva fara ajutor pe cand sotul meu avea 7 ani , il ruga sa o mai ajute la treburile casei , sa bage un aspirator din cand in cand , trebuia sa mai calce o camasa daca ii trebuia si ea era schimbul 2 . Apoi cand vedea cat e de grea munca a ajuns singur la concluzia ca nu merita sa faca mizerie si din cauza aceasta este foarte ordonat si pt ca o ajuta pe ea ii se pare firesc sa ma ajute si pe mine. Asa ca eu nu mi l-am educat, asa a venit cu ambalaj cu tot.
madybulancea spune:
Buna...si sotul meu sta la calculator,e informatician,la inceput ma deranja acumnu...l intreb daca are ceva de facut mportant,dak il rog sa faca ce imi trebuie,face cumparaturi,sta cu copilul,il scoate afara dak mi-e rau,daca sunt obosita sau dak am treaba,sta cu el cand vreau sa ies in oras cu fetele(ceea ce se intampla fff rar),face curatenie si dak ii cer si dak ii zic azi avem curatenie generala,copilul e la mama si el face poate mai mult decat mine, dar ne si distram impreuna vedem filmul impreuna,ne uitam la meciimpreuna,plangem impreuna (numai eu,el ma consoleaza) singurul lucru pe care nu il fcae nu gateste,nu se pricepe,dar micul dejun il prepara....cam atat!si noi suntem casatoriti de 2 ani si el e mai mare decat mine cu 10 ani,dar asta noi nu o simtim!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan