Fecioarele ..... la raport , adunarea !!! (p.12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna dimineata!

bun venit Eliza

la multi ani! pt toate/toti sarbatoritii de azi

noi azi o sa mergem la parastasul colegului lui Mihnea!
se implinesc 6 luni de cand a plecat la DD si s-a facut ingeras....
i-am explicat lui Mihnea ca aici nu nu ducem la distractie si sper ca o sa fie ceva mai retinut
apoi sper sa ajungem si la ziua unei fetite si acolo sa se distreze!

va si sa aveti o zi buna,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

'neata, fetelor? Ce faceti voi? La cafeluta?
Eu sunt la serviciu pana la 13 si dupa aia am o gramada de chestii de rezolvat...

Vorbeati de melodii...In ultimul timp imi place foarte mult asta (sper sa-mi reuseasca s-o pun aici, ca n-am incercat niciodata)

Nu sunt eu prea sentimentala sau romantica, dar imi place linia melodica..

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Vio, of, Doamne, bietul copilas, si acum bietii parintii, ce durere pe ei. Pentru mine e de neimaginat o asemenea durere, daramite s-o mai si traiesti..Speram ca Mihnea va fi cumintel.

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69
la multi ani! pt toate/toti sarbatoritii de azi

Multumesc!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Multumim pentru melodii, fetelor!! M-am pus si eu pe descarcat ca mi-a placut ce ati prezentat aici .
Vio, imi pare foarte rau pentru colegul lui Mihnea. Nici nu vreau sa imi imaginez ce e in sufletul parintilor...

Ieri, dupa cum va spuneam, fusei la teatru. Am ajuns inapoi acasa la 01:15 pentru ca au fost tare inspirati sa bage o piesa de 3 ore de la ora 22:00 . Drept urmare cred ca 3/4 din audienta casca de mama focului si nu isi dorea decat sa se termine mai repede, mai ales ca au cam lalait-o la final... n-a fost rea, dar am vazut si mai bune (si mai SCURTE!! ), poate si unde a fost al doilea spectacol dupa premiera. Dar, oricum, bine ca am facut primul pas in aceasta stagiune si sper sa urmeze altele din ce in ce mai bune!!
M-am cantarit dimineata... aveam 65.2 (de la 65.5)!! sper ca nu e doar o eroare a cantarului

Pe mine www.youtube.com/watch?v=6-qiZhOFQMQ" target="_blank">asta ma face sa get down and shake it in ultima vreme
Si www.youtube.com/watch?v=lEWwkrBlzG8" target="_blank">varianta live

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna dragele mele
multumesc inca odat de primire
multumim si de melodii
LA MULTI ANI!!! SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR ACESTEI ZILE 'SF. MIHAIL SI GAVRIL'...numai fericire si implinire si distractie placuta alaturi de cei dragi !!!

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Buna fetele!
La multi ani sarbatoritilor zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Cafelutza e servita , feciorici !!!

Ce parere aveti de vaccinul cervarix ??? Am citit pareri pro si contra ... daca pana aseara era de neconceput sa-l fac , acum am cazut in extrema cealalta , sa nu-l mai fac . Voi ce stiti despre acest vaccin ???

" Carpe diem ! "

.Este vorba despre vaccinul contra cancerului de col uterin, care se face la fetite ? Daca da, nu-l face !!!!! Preotul de aici ne-a spus sa nu-l facem, pt. ca nu e OK. Nu e testat corespunzator, si foarte multe tari l-au refuzt, dar Romania.....accepta orice. Cica au murit copilasi din cauza vaccinului. Firma care produce/vinde 9nu stiu exact) apartine cuiva din guvernul american, si normal ca vor sa faca bani cu orice pret.
Nu stiu cat de exacte sunt aceste info., dar eu nu o sa i-l fac.
Acum, fiecare face cum crede,

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui duchess

fetele
stiti cumva cum se inteleg mama si fiica fecioara? pt ca eu cu mama , ne enervam una pe alta , ne certam ,pana la urma facem pace

Si mama si cu mine suntem fecioare, dar de cele mai multe ori ne intelegem de minune. Poate si pt. ca mama mea e mai calma si lasa mult de la ea, eu sunt partea dominanta

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 10 luni

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Haideti sa va servesc cu o prajiturica,daca tot fu ziua mea azi. Si cu frisca daca nu va place ciocolata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput