Fecioarele ..... la raport , adunarea !!! (p.12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Duchess,dar care ar fi motivele pentru care te certi cu mama ta? Daca e ceva de genu'"nu ti-ai facut ordine in camera azi...", nu e grav...stai linistita, tuturor ni s-a intamplat..

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duchess spune:

Cam asa sunt certurile cu mama , Adrianka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele multumesc de primire
adrianka pai da ..hai sa te pupacesc olteanco
va pupacesc si va imbratisez

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Eli, te imbratisez si eu cu drag si iti urez o nastere usoara si un bebe plin de sanatate si frumos foc de care sa va bucurati pana la Dumnezeu si inapoi!!
Duchess, arata-mi tu o mama si o fata care se inteleg perfect si eu iti dau ... multi bani . E inevitabil!! Eu nu ma cert doar cu mama, ma cert cu amandoi, e mai rau

Horoscopul pe ziua de azi... ce sa zic, viata mea sentimentala nu "zice" nimic deosebit azi, nu stiu ce o fi asa de deosebit la ea .

Vio, . Mersi ca ti-ai adus aminte de cura mea. Merge binisor deocamdata in sensul ca rezist bine cu nemancatul dupa ora 6-7. Acum astept sa vad daca se observa si rezultate in cateva zile (azi e a 3a zi).

Sunt happy... diseara merg la teatru, la prima piesa pe stagiunea asta!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Eliza,bine ai venit! Nastere usoara!

Duchesso,certurile cu mama-fecioara din cauza curateniei in camera is parfum pe langa cele care se lasa cu "aruncarea cu fundul in drum"

Ana,ce bine cand avem horoscoape pe alese...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragelor, eu in ultima vreme am o dispozitie mai ciudata..va las aici o piesa pe care am ascultat-o azi de cel putin 15 ori, merge si acum si nu ma pot opri, it kills me softly....

va asigur ca e o melodie speciala si special pt. fecioare asa mai nebunatice

o seara faina,
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Horoscopul pe ziua de azi... ce sa zic, viata mea sentimentala nu "zice" nimic deosebit azi, nu stiu ce o fi asa de deosebit la ea
[b]I never fake ... sarcasm

.... inca nu e gata ziua ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Salutare, fetelor! Ce faceti voi, ce mai prestati?

MadameB, ce frumos...teatru, n-am mai fost de pe vremea studentiei...

Aici, in Cipru nimic interesant,..., cel putin unde stau eu, "la tara". Cam in doua saptamani ne mutam in apartamentul nostru abia construit, sper ca atunci sa se mai schimbe situatia, sa vad Ciprul cu alti ochi...Ca acum nu ma incanta nimic, poate vara, marea, dar nu ma dau in vant nici dupa asta. Of, si al meu e din ala patriot si-l doare cand eu ma plang de tara lui...dar, dau vina pe depresie...

Roxana, imi place si mie piesa asta. Saru'mana!

Pupici la fetele-fecioarele!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Roxana1974 - Frumoasa melodia. Si mie imi place sa o ascult in masina spre sau de la servici. Si mai am una pe care o canta Jully Black - Seven day full
Pentru toate fecioarele http://www.youtube.com/watch?v=eSlUe-bSEMg&feature=related

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata fetelor!

Mi_ro ma bucur ca si tie iti place piesa mea, ii zic a mea, fiindca deja numai asta am in cap o ascult over and over again! Si "a ta" imi place ... acum am maio gasit una buna...

va doresc o zi minunata!
Roxa

Mergi la inceput