Nou stil de viata (234)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Buna dimineata, fetele!

Am inteles ca azi e sf Mihai??... La multi ani sarbatoritelor!

Ieri peste meniul scris am mincat o jumatate de rodie, un mar si un ciorchine mic de struguri. In rest l-am tinut fara probleme cu toate ca la munca s-a servit tort ca s-a insurat unu.

Azi imi propun:

Dimineata: doua oua la teflon, o juma de rosie, o felie de piine integrala, cafea
Gustare: un mar
Prinz: salata de spanac (am luat o cutie mare si nu vreau sa se strice) cu somon la gratar, ulei de masline (o lingurita) si otet balsamic.
Gustare: morcovei micuti
Seara: uuufff... o sa fiu la Royal Agricultural Fair si au acolo numai timpenii de mincat, nu cred ca au ceva sanatos... cred ca o sa iau ceva de acasa... daaaa... iau un covrig intermediar toast cu cream cheese light si o salata

Sper sa ma tin de treaba si astazi, weekendul este mai greu...

O sa merg la cumparaturi de alimente... Puskin, ia da-mi tu niste idei ce as putea sa cumpar ca sa balantez mai bine meniurile... Cred ca iau si eu niste simburi de migdale si brinzica perle.

O zi buna la toate frumoasele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Ieri la munca, o colega care astazi pleaca in pelerinaj la Ierusalem mi-a spus daca vreau sa ii dau o scrisorica sa o duca acolo, sa o puna in cutia dorintelor si sa aprinda o lumanare... La inceput mi s-a parut haios, ca un fel de scrisoare pentru Mos Craciun de adulti... Si apoi am zis... de ce nu??... Si am scris o scrisoare lui Dumnezeu! O sa spuneti ca sint nebuna, dar dupa aceea m-am simtit bine de tot... Nu stiu de ce, cu toate ca sint fluenta in engleza, am ales sa o scriu in romaneste...
Ah... si acolo, intr-un rind am zis sa dea putere si sanatate celor de la un nou stil de viata sa se duca kilele mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Ieri la munca, o colega care astazi pleaca in pelerinaj la Ierusalem mi-a spus daca vreau sa ii dau o scrisorica sa o duca acolo, sa o puna in cutia dorintelor si sa aprinda o lumanare... La inceput mi s-a parut haios, ca un fel de scrisoare pentru Mos Craciun de adulti... Si apoi am zis... de ce nu??... Si am scris o scrisoare lui Dumnezeu! O sa spuneti ca sint nebuna, dar dupa aceea m-am simtit bine de tot... Nu stiu de ce, cu toate ca sint fluenta in engleza, am ales sa o scriu in romaneste...
Ah... si acolo, intr-un rind am zis sa dea putere si sanatate celor de la un nou stil de viata sa se duca kilele mai repede

Hai ca ai fost tare de tot, mi-a placut de tine.

Gabi, Eftimie, distractie placuta la petreceri!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Rolo, tu ai circumstante atenuante...nu poci sa iti articulez biciusca chiar de ziua ta...

Happy, mi se par echilibrate meniurile. Ai putea sa mai adaugi: cate 1 iaurt/perle de branza, din cand in cand chiar si branza mai grasa (gen feta, sau brie, sau ce iti place tie) si evident ceva grasimi sanatoase (nuci, caju,nuci brazilia,seminte de dovleac - insa atentie doar crude si fara sare). La branzeturile grase si nuci ai mare grija la gramaj, sunt foarte calorice (aprox. 500calorii/100g). Eu merg in general pe portii de 30g.
Vad ca papi doar peste...ai putea sa variezi si cu alte carnuri (pui, vita,miel, oaie, chiar si porc). Asta in cazul in care nu esti vegetariana.
Mi-a placut chestia cu scrisoare, multumim ca te gandesti si la noi .

Delia, tu ce mai papi?

Carmen, sper ca esti bine, ma gandesc la tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
Delia ai putut face 100??? bravo tie! eu le-am facut pe ale mele 50, mai mult nu pot, abia le-am facut si pe astea! si sunt asa obosita ca peste o ora mi-am propus sa plec la culcarica, asta daca si copii sunt pregatiti de culcare!
Happy tare dragut din partea ta ca ne-ai pomenit si pe noi in scrisorica pt DD!!!

Am fost la Ikea si am venit tare deceptionata, n-am gasit nici macar maruntisurile ce le voiam, nu ma mai duc degraba!!!

trebuie sa inchei ca imi pica ochii pe tastatura!o seara placuta si distractie faina celor ce se sarbatoresc!

Mergi la inceput

Salutare,

Azi am fost sa-l vad pe noul James Bond in ultimul film din aceasta serie. Parca incepe sa ma convinga ca face o treaba buna.

Claudia, eu fac abdomenele dimineata pentru ca seara gasesc tot felul de scuze. Vreau sa cresc treptat numarul pina la 200. Saptamina asta care vine cred ca ramin la 100, sa ma obisnuiesc. Pun ceasul sa sune cu 10 minute mai devreme si in timp ce exersez ascul Radio Zu. Am auzit ieri una din farsele lor da' e cam porcoasa si mi-e rusine s-o spun - a fost amuzanta rau.
Spor in continuare! Dupa inca o saptamina de 50 abdomene incearca sa cresti cu 10-15. Sint convinsa ca o sa poti.

Puskin, eu pap cam acelasi tip de mincare in fiecare zi. Dimineata lapte cu piine cu miere, la scoala imi iau un sandvis cu snitel de pui sau brinza si castravete sau ardei, seara maninc supa citeodata, alta data cartof fiert cu copan de pui si salata de vegetale, iar in alte seri imi fac o salata de "amestecaturi" (rosie, castravete, ardei, masline si brinza de oaie, cu ulei de masline). Cereale nu prea pot sa maninc pentru ca trebuie neaparat sa ma asigur de o toaleta dupa masa de prinz sau inainte si la scoala nu prea pot asa ca le mai las pe weekend cind mai stau pe acasa.

Carmen, ce faci weekendul asta?

Zuzi, am vazut-o si eu pe Scufita Rosie, o dulceata de fetita.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Claudia, bravo pentru abdomene .

Delia, reusesti sa te mentii sau slabesti cu meniul asta?

Meniul meu de astazi:

12:00 - 2 oua prajite, 40g cascaval, 120g rosii cherry
14.30 - pui la capac 130g, 2 castraveti murati (saramura), ghiveci legume 200g
19.00 - pui la capac 100g, 2 castraveti murati, supa crema de conopida cu smantana (2linguri)
20.00 - nuci pecan 20g

Total: 1,218 calorii
Lipide 70.5
Glucide 57.5
Proteine 95.0

Am mancat cam putin astazi, m-am trezit prea tarziu si din start s-a scurtat perioada de mancat . Daca mi se face foame, mai mananc ghiveci de legume (dovlecel, vanata, ceapa,conopida toate la cuptor cu putin ulei si apa) la care adaug un iaurt. Yamiiiiiii!

Unde sunteti fetelor? Sper ca nu in frigider, ca il scot acus pe Sf Nicolae .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

tuturor sarbatoritelor de azi

Am intrat pe fuga, ca azi am fost numai pe fuga.

Ma retrag ca-s obosita, apar maine la cafea.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dragelor azi a fost petrecere mare pe-aici asa ca va urez si eu tuturor celor care poarta Sfantul Nume de Mihail si Gavril LA MULTI ANI cu sanatate si la cat mai multe realizari.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

'Neata

Haideti la ceai/cafea si ce mai pofteste fiecare.

Puskin, cu meniul asta reusesc sa ma mentin si deocamdata mi-e bine asa. Cu abdomenele am reusit sa mai dau jos din burtica.

Mergi la inceput