Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
Anuc spune:
Ca sa nu ziceti ca eu nu fug la bucatarie sa 'gatesc' ceva, ma duc sa prepar un suc de portocale, na!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)
viorella spune:
vreau si eu sa va intreb daca v-ati hotarat cum nasteti:normal sau cezariana?de epidurala ce ziceti?
29+
edinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viorella vreau si eu sa va intreb daca v-ati hotarat cum nasteti:normal sau cezariana?de epidurala ce ziceti? 29+![]() |
eu imi doresc natural,daca pot si rezist fara epidurala!dar sa vedem ,ca noi facem planuri dar numai Dumnezeu stie!
Anuc_poi eu ma enervez si imi fac un sendvis cald!
Edina `
de 25+
lisa79 spune:
hai ba

...de ce vorbit de lucruri din astea...ooofff pai cu voi aici ce ma mir ca am deja atatea kile
...eee lucru bun intr0un final ca am gasit pe cine sa dau vina!
28S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
bebelusi spune:
Edinutza mersi de reteta, pe-asta o fac ca am de toate.
Viorella eu pana a ma duce la clinica asta in Brasov vroiam cezariana cu orice pret pentru ca in Sibiu e foarte nasol sa nasti....te lasa sa suferi ore in sir fara sa iti faca o injectie ceva....sa nu mai vorbesc de epidurala sau cezariana ca alea se fac doar daca cunosti pe cine trebuie. Acum, daca voi fi in regula vreau sa nasc normal pentru ca stiu ca se comporta ca niste adevarati profesionisti, nu te lasa sa suferi, si fac tot ce le sta in putinta sa iti fie bine. In pretul platit pentru o nastere normala este inclusa si o epidurala, deci probabil ca imi vor face. Din cate am citit despre asta, eu cred ca este un lucru foarte bun.
27+
Vlad Mihai
miereamara spune:
Lisa, thanks
!
Oana bine ai venit, nu mai fi suparici pt diabetul gestational, trece dupa nastere, si eu am fost la un pas, a trebuit sa fac testul ala de 3 ore care din fericire a iesit la limita.
Nici aici nu se face antitetanosul, de nascut, eu vreau vaginal cu epidural.
In seara asta am prima runda de clase pregatitoare pt nastere, sunt foarte curioasa cum va fi, ne-au spus sa ne aducem mingie din aia speciala sau o pernuta.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
DarkBendis spune:
Eu va trebui sa povestesc cu moasa peste 3 saptamani cum am de gand sa nasc... sa-mi fac birth plan-ul cum s-ar zice. Ideal ar fi in prima faza a travaliului in bazin, daca e nevoie cu gaz si aer pentru pain relief... iar la nevoie tusti afara din apa la epidurala...nastere naturala. Dar bineinteles daca moasa/medicii zic altceva (adica daca e nevoie de cezariana) asta este... important e sa fie bebelusa bine... si eu pe langa ea ![]()
Bebelusi, bine zic fetele... nu ne mai da idei ca abia am mancat si uite ca iar imi ploua in gura.
Eu acum lucrez la o banca (tot asa, nu dau nume
). In Romania eram profesoara, iar de 5 ani de cand sunt in UK lucrez in domeniul bancar (intai in admin si acum in retail) - si am mai facut si un masterat in muzeistica. Pana in aprilie lucram part-time la banca si part-time la un muzeu (pe partea de programe de educatie ), dar stiind ca vrem sa facem bebe m-am transferat full-time la banca (la ei conditiile de maternity sunt mai bune
). Ce voi face dupa ce se termina concediul de maternitate, ma voi intoarce la banca sau imi voi cauta altceva in domeniul "heritage"... om vedea.
Acu' fug ca in 15 minute avem intalnire cu o child-minder (persoana care are grija de copii) sa vedem ce si cum pentru la anul. Tineti pumnii sa ne placa. Si apoi... in targ la artificii..ca e Guy Fawks Night (ar fi fost ieri da' au amanat din cauza unui meci de football
) 

Dark Bendis
31+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 9 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
viorella spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui edinutza
eu imi doresc natural,daca pot si rezist fara epidurala!dar sa vedem ,ca noi facem planuri dar numai Dumnezeu stie! Anuc_poi eu ma enervez si imi fac un sendvis cald! Edina ` de 25+![]() |
asa am zis si eu,daca rezist fara epidurala,dar nu se stie.o sa vb si cu dr. sa vad ce zice.iar cezariana nu vreau,doar in caz ca nu sta bebitza cum tb sau ca e prea mare.
29+