Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (79)
Raspunsuri - Pagina 10
deliafairais spune:
dark pai cred ca numai la noi se mai folosesc si instrumente nesterile...oricum...nu stiu cat doare, dar il fac ca nu de mult am vazut la tv ca o fata a murit din cauza ca ata cu care ii cususe cezariana nu era sterila.
30+ DAVID
justme25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viorella burtici,v-ati masurat burtica?eu avea 70cm in talie si acum am 100 29+ |
Eu aveam 63 si acum acum am 104 cm
Justme 31+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
edinutza spune:
citat din mesajul lui Anuc V-am pus si eu poze in contul comun Cristi, nu-ti mai faci griji ptr numele baiatului. Pune-i ce simti tu ca e mai aproape de sufletul tu. Eu cand spun ca o sa-i dau numele de Filip, ma astept la tot felul de reactii. Pana si tata mi-a zis ca ce nume e asta? Colegele mi-au zis ca e frumos, dr sa ma mai gandesc, una mi-a zis ca e nume de mos...Eu chiar asa o sa-i pun ptr ca ne place noua. Restul sa se obisnuiasca... Oana, bine ai venit! Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?) |
mie una imi place tare mult numele!si asa e ai drepatate in primul rand noua parintilor sa ne placa ca pe restul oricum nu ii poti multumi!
vai ce frumusete de fata ai!dar si voi sunteti frumosi!Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Edina `de 25+
Anuc spune:
fetelor, terminati cu poftele, ganditi-va si la noi, cele care n-au chef sa faca torturi sau taitei cu lapte la ora asta...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (26S/27S?)
bebelusi spune:
Oana bine ai venit, sper ca o sa ne scrii mai des de acum incolo...
Fetelor, hai sariti la interval cu un sos alb ca am pestele la cuptor si nu stiu cum sa fac sosul.....Ira...unde esti cu retetele....
27+ Vlad Mihai
tuchi123 spune:
Va pup fetelor si bun venit celor pe care le-am ratat...
Poate deranjez cu intrearea mea dar, atat de mult am pierdut incat imi este f. greu sa citesc din urma, mi-ar lua f. mult si nu am rabdarea necesara, daca are careva rabdare pe scurt un rezumat: ce se intampla cu Selene si despre Sicuta...?
Pot sa va spun ca am renuntat si la Horhoianu si clar la Sp.Municipal,de ce, motive personale(sunt f. pretentioasa si asta este)
Pupici tuturor mamicilor
30+Bogdan GabrielDoamne ajuta
Anuc spune:
Edinuta, pai si eu am vazut poze frumoase tare de la voi toate, asa mi-a venit inspiratia sa va trimit si eu. Multumim frumos! si voua multa sanatate si sa aveti parte numai de bucurii pe lumea asta!
eu nu masor nicio burta, ca e imensa si iar ma deprim, desi n-r trebui ptr ca e cauta lui bebe
oanaq spune:
Liliana, iti doresc rezultate f. bune!Nici eu nu am auzit ca vaccinul asta antitetanos sa fie obligatoriu. Astia pe aici se agita cu vaccinul antigripal si chiar e gratuit pentru gravidute. Vreau sa va zic ca medicul meu de familie e mai special, e si medic de familie si "moasa", adica cu el nasc la spital si el ma urmareste dupa nastere. E un dragut si foarte atent cu pacientele.Avem noroc aici ca dupa nastere vine o infirmiera acasa pentru o saptamana (sau mai mult daca e nevoie) care ne invata cum sa alaptam, raspunde la intrebarile parintilor panicati, etc Fac si cursuri prenatale, o sa va pove ce ne zice.Acum plec sa pap ca e pauza de masa. 28+
Anuc spune:
Bebelus, nu te potolesti? ai zice ca esti bucatareasa, nu broker de asigurari!
apropos, eu in domeniul financiar, la o firma de IT&C si electrocasnice (nu vreau sa-i fac reclama)
edinutza spune:
citat din mesajul lui bebelusi Oana bine ai venit, sper ca o sa ne scrii mai des de acum incolo... Fetelor, hai sariti la interval cu un sos alb ca am pestele la cuptor si nu stiu cum sa fac sosul.....Ira...unde esti cu retetele.... 27+ Vlad Mihai |
apoi,eu nu stiu ce sos alb sa iti zic ca eu fac un fel de sos la peste care este rece!adica frec 2 catei de usturoi bine storsi cu putin ulei si sare,pana se face o pasta dupa care pun iaurt si un pic de frisca pt gatit,mai pun si patrunjel tocat!cam asta fac eu,ca merge bine cu mamaliga si pestele!
Edina `de 25+