efectele stimularii?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Draga Cali! Sunt alaturi de tine! Iti tin pumnii, sper sa reusesti in cele din urma! Eu sunt singura de 2 luni si voi mai astepta vreo 6! Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Kerstin, multumesc! sper ca toate fetele sa-si indeplineasca visul si sa devina cat mai curand mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Multumesc pt informatie.Luni sau marti trebuie sa ma duc la eco,sa vedem ce minuni a facut Oestrogelul cu care imi dau de 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemary_M spune:

Jasmine,poti sa-mi spui si mie te rog care este marimea optima a endometrului inperioada fertila? Foliculii ce marime trebuie sa fie pt.a fi considerati buni pt.inseminare? La ultimul ecograf facut aveam doi foliculi de 1.27/1.35(in ziua 14) si doctorul nu prea a fost multumit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Endometrul cel putin 9 mm, iar foliculii macar 17-18 mm, dar la foliculi am intalnit multe variante, este important sa se matureze si sa se desprinda eliberand ovocitul, fapt care la unele femei se poate intampla si la marimi mai mici. 12-13 mm in ziua 14 s-ar putea sa fie putin, dar tu cand astepti sa apara ovulatia? poate mai cresc

Mergi la inceput

Valorile pe care le-am scris au fost de acum 2 luni.Pentru luna aceasta, doctorul mi-a prescris clostilbegit (inainte de inseminare)ceea ce ma mira este faptul ca nu mi-a prescris si oestrogel dar am sa-l iau -banuiesc ca nu are cu ce sa dauneze..acum astept sa-mi vina rusii...si cred ca de maine incepe numaratoarea inversa.

Mergi la inceput

Si eu am facut stimulare cu clostilbegyt si nu mi s-a prescris oestrogel. Intreaba si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Tia ce mai faci????Ce noutati mai ai?

La mine nimic nou...doar ca asta e a doua luna de cand trag de dupa stimulare...adica ca efecte..si nu tocmai placute..temperatura e inca influentata de progesteron..adica creste progresiv...si e exact, e identica ca cealalta luna.asa cum mi-a zis dr..in 2-3 luni efectele dispar.Mucusul e aiurea.adica nu e...e de la aceleasi stimulente..dar nu mai imi bat capul....sunt foarte linistita...in afara de faptul ca am fost plecata mai mereu....am inecrcat sa intru mai rar pe aici ca sa nu ma mai gandesc mereu la.....si a functionat.

Ca noutate..Luni acum ma duc la Ancar....altceva nu discut cu el...decat inseminare.

AniS

Mergi la inceput

Buna Anis, ma bucur ca te "aud"

Si eu.. tot dupa stimulare, dar totul a mers brici, a reaparut mucusul (la mine disparuse in timpul stimularii), chisturile bai-bai, s-au cam dus si ma pregatesc pentru histero, sau mai eaxct ma pregateam ca am fost acum cateva zile sa-mi iau buletinul de analize la secretie si mi-au iesit o tona de bacterii si streptococi Am repetat analiza la Medsana si m-am programat la Ancar joi sa vedem ce tratament imi da..

Eu am incetat sa mai imi iau temperatura, Ancar s-a uitat numai la ecografii.. Si astfel am facut pauza la stresul cu masuratori, "exercitii" cu program si altele... am lasat sa curga totul natural. Dupa ce fac HSG, mai vedem!

Bafta luni, sa ne povestesti...

Mergi la inceput

Tia, aveai dreptate cu estrogelul,m-am uitat mai bine pe analize si in ziua 14 aveam endometrul 1.23 cm ceea ce presupun ca e bine si din aceasta cauza nu mi s-a prescris oestrogel.I-mi fag prea mari griji si tot mi se pare ca ceva nu e in regula.

Mergi la inceput