efectele stimularii?
Raspunsuri - Pagina 3
cali spune:
am revenit dupa laparoscopie, am fost diagnosticata cu endometrioza ovariana, noduli endometriozici pe ovare si peritoneu, care mi-au fost "arsi", trompele permeabile.. acum, vreo 2 luni nu mai fac nimic, ma intriga ca dr nu mi-a dat nici un tratament! este posibil sa raman insarcinata chiar daca am endometrioza? mai este cineva in situatia aceasta?? multumesc!
simiongabriela spune:
bine ai revenit cali.
eu una sunt in aceeasi situatie ca si tine. la mine au trecut 6 luni juma' dupa laparo si momentan nu se vad rezultatele. nici mie nu mi-a dat vreun tratament ci mi-a zis sa incerc in continuare. desi toate analizele au iesit f. bune rezultatul inca nu se vede. cred ca depinde de fiecare organism in parte. poate la tine o sa vina norocul mai repede.
mult succes
Gabriela
cali spune:
multumesc Gabriela, tu mai ai probleme cu endometrioza? am citit ca poate reaparea, si asta ma ingrijoreaza mai tare! mult succes si un bb cat mai curand!
oana.n spune:
fetelor, si eu am facut stimulari cu clostil , gramada. De cele mai multe ori m-am trezit cu o gramada de chisturi, si automat si dureri..Tot la Giulesti merg si eu la dr. dracea.Am facut si laparoscopie, am facut si vreo 4 inseminari.......nimic.
Sunt la fel de disperata ca si voi. Vineri merg din nou la control. Astia la Giulesti intra toti odata in concediu cred, dar se pare ca s-au intors.
cali, nici eu nu te sfatuiesc sa mai iei clostil fara prescriptie. Ultima oara de la clostil am facut niste chisturi de 30, 40 mm.Naspa.
Oana
oana.n spune:
Si eu am facut stimulare cu clostil si m-am trezit cu niste chisturi de toata frumusetea(30, 40 mm). Asa ca stop cali.Asteapata prescriptia medicului.
oana.n spune:
Cali, si eu am facut laparo si tot endometrioza ovariana am avut. La fel trompele desfundate, stc, si in 7 luni imi promiteau sarcina. Au trecut 11 luni si nimic. La naiba.
cali spune:
Oana, nu mai iau clostylbegit, pana nu-mi refac dozarile hormonale, asta dupa 2 luni, dr a zis sa mai astept 2 luni.. totusi, speram ca dupa laparosopie sa se rezolve, si sa ramai insarcinata mai repede..sper insa sa vina !!asa ca nu dispera, era in spital o fata care a reusit dupa un an de la laparosopie...depinde de problemele fiecareia.
simiongabriela spune:
cali la mine problema pt care am facut laparo a fost o sarcina extrauterina dar dupa OP am aflat ca aveam si endometrioza care mi-a fost "cauterizata". doctorul meu mi-a zis initial 3 luni pauza fara nici un tratament sau ceva de genul acesta dupa care sa incepem treaba. acuma au trecut 3 luni de incercari si tot nimic desi la control plus echo mi-a zis ca sunt perfect sanatoasa si ca nu am nimic. iar din graficele de temperatura mi-a zis ca reiese ca am ovulatie si ca nu am probleme nici cu faza luteala(prea scurta ca sa nu pot tine sarcina), chestii de care mi-am dat si eu singura seama din grafice. deci la mine de endometrioza nici nu se pune problema pt ca nu a reaparut.
mie mi-a zis ca daca nici luna asta nu reusim luna viitoare sa-mi dea un tratament de stimulare. acuma' din ceea ca am citit pe DC nu prea sunt incantata de ideea asta. n-as avea chef sa dau in alte alea gen chisturi. n-am avut eu nici o problema pana acuma si nici nu-mi doresc altele. asa ca nu prea sunt incantata de ideea asta. chiar nu stiu ce sa fac
acuma am inteles ca dupa laparo se mai pot forma anumite "aderente" si de aia se poate sa nu ramai asa repede. ca se pot resorbi sau se resorb cu tratament usor. depinde de la oma la om.
Marcelle spune:
Fetelor,
Eu sunt o nou venita printre voi.
Luna aceasta voi face prima mea inseminare artficila, la Lyon.
Eu am scris tratamentul complet pe care il iau la FIV de toamna 8.
Sunteti dragute sa imi scrieti si mie un tratament integral prescris
de medicii nostrii romani si pretul, sa fac o comparatie,
ca urmatoarea inseminare probabil o voi face in tara.
Marcela