Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Dragutelor, intrati pe link-ul de mai jos... e f. interesant... se vorbeste despre IERTARE.... e pe capitole si de aceea nu am putut sa postez si articolul....

http://www.sfintiiarhangheli.ro/seminar.php

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor va multumesc din suflet

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

jesika,rugaciunea parintelui Gherontie,Doamne,intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei se spune,dinsul asa indica,40 zile de 30 ori si rezolva orice problema.Eu am facut-o pina s-a rezolvat,nu doar 40 zile,caci l-am intrebat ulterior si mi-a zis sa o fac pina se rezolva(poate asa era atunci situatia la mine).Alaturi de alte rugaciuni,mie mi-a ajutat de 2 ori.

Mergi la inceput

noce,vorba aceea :buna ziua mi-ai dat,..stii tu mai departe.Imi cer iertare,ti-am trimis un p.m in care am explicat ceva.Iertare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Am trecut sa va ca sa se ia burtica; e molipsitor

11 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

http://bd.lilypie.com/pruSp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Sf.Mina sa ne acopere si sa se roage pentru noi fetelor,ca mari minuni face!!!Noi avem o biserica in oras,"Toti Sfintii"se numeste unde sunt si particele ale Moastelui Sf.Mina,acolo ne-am cununat,deci pot spune ca ne este ocrotitor,asa cum este tuturor celor care se roaga cu credinta.Slava sfintilor care se roaga pentru noi,ca la aceasta biserica am primit pentru prima data canon,spre iertarea pacatelor,ca 8 ani nu am vrut copii...si chiar daca nu l-am tinut intru totul,cum ar fi trebuit,totusi,Dumnezeu s-a milostivit de noi.

Tare ma bucur de vestile inaltatoare dupa zile mari de sarbatoare.Noce,esti plina de lumina si bucurie,se vede in ceea ce scrii.Dumnezeu sa te bucure cat mai repede cu un pruncut sanatos. Georgia,poate ne povesteti mai multe din pelerinajul mamei tale,dupa ce se va intoarce,ca tare mi-e dor de meleagurile acelea.Se spune ca daca mergi o data,te indragostesti de locurile minunate si vei vrea sa revii si asa este.

Va pup pe toate de somn usor!!!Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Sa ne ajute Dumnezeu pe toate precum zici, Ainigriv!
Nici eu nu mi-am dorit copii cam 10-11 ani. Anul trecut, pe vremea asta, am ajuns dupa mult timp la spovedit si parintele mi-a dat 3 zile sa ma hotarasc sa nu ma mai feresc de copii. Daca ma hotaram, ma impartasea. Dar eu, in mintea mea m-am gandit: Cum sa decid ceva atat de important in numai 3 zile? Si am preferat sa nu iau Sfanta Impartasanie. Acum ma gandesc ca si pentru Dumnezeu sunt putine cateva luni de rugaciune ca sa hotarasca un lucru atat de important, cum ar fi sa-mi trimita prunculeti. Poate mai am de invatat mult pe calea rugaciunii si a credintei pana sa fiu vrednica de asa o cinste.
Un semn e si faptul ca de la acea Impartasanie refuzata, greu am mai primit Sfanta Cuminecatura. La ultima spovedanie, de acum aprox o luna, mi-a zis sa ma intorc daca imi mai amintesc pacate (si imi tot amintesc), iar la Impartasanie sa vin de Craciun. Deci, inca nu sunt destul de vrednica.
Iar acum cand vine postul, eu in loc sa ma bucur, am o tristete interioara ca nu mai putem sa incercam sa facem copii paaaana de Craciun.
Dar cu rugaciune si speranta, mergem mai departe!

Ma duc sa citesc acatistul Sfantului Nectarie pentru prietena mea care trebuie sa nasca pana vineri (e programata la Eva pentru nastere in apa, iar in weekend nu vine dr respectiv). Sper sa o ajute Sfantul sa nasca la timp, natural si usor!

Noapte buna, dragele mele

Faca-se Voia Tatalui Ceresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Offf,Noce,am gresit la fel,insa pe tine bunul Dumnezeu te-a intors usor la credinta!!!Eu a trebuit sa trec prin experienta cu extrauterina ca sa-mi dau seama ca am gresit rau,ca si cum ai face avort,desi nu am luat pastilute,dar asta este...Parinte duhovnic de atunci nu mi-a dat canon greu,dar un an sa nu iau Sf.Impartasanie mi s-a parut ca un pietroi atarnat de gat.Trebuia sa tin o vineri pe luna post negru,timp de un an,ceea ce se intampla,dar mai scapam la o cafea pe la 12 ziua.Apoi am incercat sa tin vinerile una dupa alta,ca sa treaca mai repede canonul si mi-a zis ca nu e bine,ca mi-a dat acest canon ca sa-mi aduc aminte ca am gresit, toata viata.In fine,tot nu m-am impartasit si cand am fost sa-i cer dezlegare sa merg sa ma spovedesc cu sotul in alta parte,mi-a zis ca nu m-a oprit de la Sf.Impartasanie,dar sa tin minte ca am gresit,sa o spun toata viata,ca nu vin copii cand vrem noi,sa-i lasam sa vina cand vrea Dumnezeu!!!
Deci tine postul cu credinta,curatenia trupeasca va curati din aceste pacate si vei primi si Sf.Impartasanie...Preotii stiu cum sa puna problema ca sa nu ne sperie din start si de asta a zis ca daca iti mi aduci aminte din pacate...Mai trece ceva vreme si cu rugaciune si post trupesc ne mai curatim.Apoi nici nu ar fi bine sa se zamisleasca un pruncut in post,ca asa spune parinte Arsenie Boca:"copii nascuti in lanturi".Te pupic si multa incredere in Dumnezeu,mai ales ca ai gasit un duhovnic nemaipomenit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor
Am auzit ceva care m-a inspaimantat!!Ecografiile care se fac in timpul sarcinii sunt ca sa se vada daca e bebelusul sanatos si daca nu sa fie avortat? Asa mi-a zis cineva, dar parca nu pot crede.
Si inca ceva: noce ai pomenit despre nasterea in apa. Eu nu sunt inca insarcinata (cred ), dar as vrea sa stiu mai multe despre asta, unde se face si cat costa. Pupici tuturor.

"Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13

Mergi la inceput

anaomaria si pe mine ma cutremura,ma inspaiminta ce se intimpla,dar se pare ca asa este cum ai scris tu.Asa socotesc medicii si concluzia asta o pot sustine cu experienta mea:eu am avut o sarcina,m-am dus la urgenta la cabinet medical individual si doctorul dupa buna-ziua,desi aveam iminenta de avort,imi povestea cum o sa facem noi amniocenteza si alte anlize,cit costa,etc..in loc sa se ocupe de incurcatura mea.Am primit progesteron la exagerare,imi era rau dupa,ma umfam,aveam bufeuri,roseli,etc,s-a declansat av.spontan,doctorul,mare de altfel din maternitate a dat din umeri,ulterior mi-am facut de mai multe ori progesteronul,inclusiv imediat dupa sarcina,era mai mult decit bine,deci mi-a dat prost acest medicament.
ce vreau sa spun,daca li se pare,repet pare,ceva in neregula se intimpla,ca sa nu fiu drastica ca vreau sa-mi pastrez calmul,sa sustina ca trebuie facut avort,mi se pare o prostie.
Si despre amniocenteze si triplu test,etc,eu am discutat cu barbatul si mi-a zis nu te duci sa faci asa ceva,cauti alt doctor,daca ne spune ca e ceva in neregula,ce sa-i facem copilului,ca doar e mare,4,5,6 luni?normal ca il tinem.Eu lucrez cu copii si vreau sa va spun,contrar celor sustinute de ginecologi ca am gasit sindromul down, din datele mele,numai la parinti tineri si nu cum am invat la facultate si zic ginecologii,peste 35 ani.
Asa ca pe mine sa mai ma lase in pace in sarcina cu analize peste analize,ca le fac si la o adica ei dau din umeri si dau vina pe femeie sau fat.O sa le fac pe cele uzuale,cum a facut mama si sora mea in anii "80,nu vreau sa-mi spuna ce sex are copilul si toate teoriile cu ecograful pe care le au medicii.Inainte,la sora mea,in "80,venea moasa acasa la gravida,o consilia.o pregatea si nu mai era nevoie de atita alergatura ca acum la doctori,cu bani,bagat idei false in cap,pe urma iara la alt doctor,etc.O sa caut mai bine o moasa mai batrina,cu experienta,ca stie uneori mai multe decit desteptii de acum,care au aparate si nu stiu sa lucreze cu ele,sau unii ametesc oamenii,ca asta fac.
iertati-ma pentru cuvinte,sint din experienta mea proprie cu medicii,ca doar cu ei si printre ei lucrez de 15 ani si mi-am dat seama de jocurile lor.

Mergi la inceput