Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (21)
Raspunsuri - Pagina 14
ainigriv spune:
Daaa,fetelor,aveti dreptate,suntem "tratati"in Ro cu ignoranta,indiferent de sistemul sanitar,de stat sau particular.Eu nu am fost pusa sa semnez decat pentru cezariana,cand s-a luat decizia asta...insa,mi s-au explicat avantajele si dezavantajele,dar din moment ce a-si fi refuzat,sa fi incercat totusi sa nasc natural,banuiesc,nu se mai intervenea,adica ma lasau sa ma chinui,daca as fi refuzat cezariana.
Apoi am avut o experienta neplacuta la pediatru,prima si ultima oara cand ma duc(sper sa nu am nevoie,Doamne fereste)Ceea ce va spuneam,cand nu are omul de lucru isi face...Am zis sa-i faca o evaluare Mariei,ca pana la 4 luni nu o vazuse decat medicul de fam.O vede cand copilul deja adormise,o trezim din somn cu dezbracatul,se sperie,incepe sa planga la greu si el vrea sa-i verifice apoi reflexele.Nomeal ca in urletele alea nu voia sa reactioneze copilul,nici macar nu m-a lasat sa linistesc intai copilul.Imi pune apoi sec diagnostic de retard neuromotor,ca de...nu-si tinea bine gatul..sa mai vin si saptamana viitoare sa o vada un neurolog.Si gata consultatia in 5 min,ca se grabea omul,doar eram la cabinet particular si pierdea omul banii pe banda rulanta.Am iesit ratutita din cabinet,ca iubita mea plangea si nu o puteam linisti de sperietura,fara sa-i zic nimic dr.grozav...dar ce raaaau mi-e paruuut pe urma.Nu e barfa ce facem noi aici,fetelor!!!Trebuie sa reactionam,sa nu mai acceptam magariile lor,sa tacem si sa inghitim.Are dreptate Ingeras,cum e posibil sa ma obligi sa semnez ceva ce nu stiu ca se va intampla?!Sa-mi conditonezi actul medical??!!!Probabil un avocat ne-ar trebui,dar greu se misca ceva in tara asta.Pupici ca ne-am trezit!!!
MaraAnisia spune:
Buna ziua,
Anaomaria, as vrea si eu cartea aceasta, daca se poate - opreamara@yahoo.com
Mersi frumos 
Va pup pe toate.

| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaomaria Fetele, acusi incepe postul!Cine vrea carte cu retete de post, sa-mi trimita PM cu mail-ul. Si cine are retete de post fara ulei, sa mi le spuna si mie, va rog. ![]() "Si de as avea darul proorociei si tainele toate le-as cunoaste si orice stiinta, si de as avea atāta credinta īncāt sa mut si muntii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt."-Corinteni I, cap. 13 |
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png
noce spune:
Sufletel, cu intamplare minunata!
Spune-ne si noua unde este biserica Sf Ana?
Vroiam sa-ti spun ca Acatistul Sfantului Stelian se afla intr-o carticica alaturi de Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. Iar moastele Sfantului Stelian sunt aici, in Bucuresti, in zona Unirea #8211; Udriste, la biserica Sf. Stelian Lucaci, chiar langa politia de circulatie.
Ingeras, stiu ca este in Bucuresti o biserica a Sfintilor Ioachim si Ana in zona Foisorului, dar n-am fost pana acum. Vad ca a scris si Jesika adresa, Str. Traian 204, Daca ajungi, scrie-ne si noua mai multe.
Anadomnica, ce veste buna ne-ai dat! Exista moastele Sfintilor Ioachim si Ana si sunt in Romania! Minunat! Nici nu stii cat imi doresc sa ajung si eu acolo. Am citit atatea luni acatistul Sfintilor, incat ii simt foarte aproape de sufletul meu, la fel ca multe dintre voi!
Noi planuiam sa mergem la Prislop luna asta, la sarbatoarea Parintelui Arsenie Boca, dar sotul meu s-a cam saturat de inghesuiala. Data trecuta cand am fost la Prislop erau Floriile si tot inghesuiala mare a fost. Asa ca poate ne facem un drum la Manastirea Camarzani. Oare cate ore facem din Bucuresti? A fost cineva?
Faca-se Voia Tatalui Ceresc!
ingeras70 spune:
anadomnica,te rog frumos,eu as vrea sa trimit acatist la Man.Carmazani,ai cumva adresa completa?

noce,cu ajutorul Bunului Dumnezeu,simbata sint in pelerinaj in Bucuresti,poate reusesc sa ajung la acea biserica,dam listute si spun cum este.Multumesc de informatie
si jesika,la fel

referitor la doctori,cred ca ar fi bine sa ne stim clar drepturile si cum punem problemele,ptr.ca ne trezim in fata lor si sa avem reactie fireasca,mai ales daca sintem insarcinate noi trebuie sa ne pastram linistea,nu sa ne ametim.Ptr.cine a facut cezariana,alte fete dupa aceasta operatie au fost la fel,fortate sa faca radiografie pulmonara(???).Si ele si-au sustinut punctul de vedere,le-au spus medicilor clar ca nu e cazul de asa ceva.La nastere normala mai intelegem,dar la cezariana?/
Inca o data,cine e jurist si poate,va rog sa ne lamureasca care sint drepturile noastre.

ingeras70 spune:
cine ajunge la Man.Carmazani,rugaminte maaaaaaaaaaaaare,daca poate,merge cu snurulete la particelele din sfintele moaste ale parintilor Ioachim si Ana?sa avem si noi,alaturi de snurulete de la Briul Maicii Domnului,snurulete de aici,puse la burtica.Nu va suparati,va rooooooooooog,trimit banii,numai daca nu incurc si se poate.Trecute peste particelele din sfintii parinti..anadomnica,nu te supara,te roooog.Sint cuminte,trimit bani,nu mai zic nimic,daca tu vrei....

noce spune:
Ingeras, bine zici!
Daca ajung la Carmazani, iau si snurulete cu mine. Acum, spune-mi tehnic, cum fac. Doar le ating cateva secunde cand ajung la moaste sau trebuie sa le las mai mult timp?
A mai facut cineva de pe forum aceasta operatiune? Adica am mai vazut la alte moaste venind oameni si dand cu tot felul de pungute cu lucruri, dar .. nu sunt sigura.
Cred ca as incerca sa le las cat mai mult pe moaste, daca n-ar fi aglomerat si sa stau langa ele. Dar macar sa ajung eu acolo.
Prietena mea naste azi, la 6, la Eva! Nasterea in apa s-a transformat in cezariana din pacate, asa i-a recomandat dr dimineata, pt ca nu mai are lichid amniotic. Mi se pare foarte trist sa ajungi la cezariana, dar asta e, macar sa fie copilul sanatos! Asa ca de la 6 citesc acatistul Sfantului Nectarie sa fie nasterea usoara si bb sanatos! Doamne ajuta!
Faca-se Voia Tatalui Ceresc!
ingeras70 spune:
eu zic ca se tin toata slujba,daca este sf.Liturghie sau sf.Maslu,linga si la sfirsit se tin putin peste particelele respective.La fel si la sf.Nectarie,la sf.icoane facatoare de minuni,se tin cind citim acatistul si se iau la sfirsit si punem un buchetel de flori.Cine ajunge la manastirea respectivaCarmazani,inca o data,ii trimit bani,etc,ce are nevoie dar,eu una as avea o mare bucurie sufleteasca si am avea si noi snurulete peste burtica si cind nastem le trecem la minuta copilului.Asa se face din cite stiu.Dupa nastere se trec la minuta copilului. A, am uitat,
la sfirsit,daca poti si este un parinte calugar la altar,poti merge sa le binecuvinteze si dumnealui.
Imi amintesc ca am citit o carte despre aparitiile Fecioarei Maria la Medjugorje. Acolo se scria si despre oameni bolnavi,in faza terminala,care plecau acolo,sa moara in acele locuri sfinte,sa fie alaturi si sub ocrotirea Maicii Domnului.Asa si la Fatima sau Lourdes.
Asa si noi,ne rugam acatistele Sf.Nectarie,Sf.Mina,Sf.Stelian<Ioachim si Ana,la Maica Domnului,sa avem si de acolo snurulete la burtica,binecuvintate.

anadomnica spune:
noce- la Manastirea Camarzani, din Bucuresti se ajunge in aproximativ 5-6 ore (drumul are 2 benzi pana dincolo de Roman) e relativ usor (unii colegi de-ai mei fac drumul si in 4 ore - depinde cu ce viteza mergi - eu fac drumul in aproximativ 5 ore si jumatate de la Falticeni la Bucuresti la intrare). Manastirea se afla in Comuna Vadu Moldovei, cam cu 10 km inainte de a ajunge in Falticeni (Suceava) - este indicator chiar la intrarea in comuna pe drumul European si o troita de partea cealalta a drumului. Daca te hotarasti sa vii in zona poti sa-mi dai un telefon, eu sunt aproape in fiecare week-end la Falticeni si as putea sa te ajut si cu cazarea - poti sa-mi scrii pe PM.
ingeras70 - daca doresti sa ai snurulete atinse de racla cu moaste de la Sf. Parinti Ioachim si Ana pot sa te ajut eu daca imi trimiti pe posta snuruletele, eu le ating si dau si acatistele ce doresti sa le trimiti acolo. Apoi ti le trimit inapoi. Da-mi PM si iti scriu si adresa mea de corespondenta.
Fetele, asa cum cred ca stiti bine, absolut fiecare Manastire Ortodoxa are obligatoriu cateva particele de Sfinte Moaste spre inchinaciune. Eu nu cred ca este singurul loc din tara asta unde se gasesc particele de Sf.Moaste de la Sf.Parinti Ioachim si Ana, daca mai cautam, daca mai intrebam se prea poate sa mai gasim. Eu ma bucur ca le-am descoperit atat de aproape de mine!
Cred ca daca vreti sa trimiteti prin posta e suficient sa scrieti: Sf.Manastire Camarzani, sat Vadu Moldovei, com. Vadu Moldovei, jud.Suceava si codul postal 727560.
Si am o rugaminte la voi, cand e ziua adormirii Parintelui Arsenie Boca? Stiam ca e undeva in noiembrie dar nu mai stiu cand, va rog sa ma ajutati cele care stiti.
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE
anadomnica spune:
cateva cuvinte si imagini cu:
www.crestinortodox.ro/Manastirea_Camarzani-22-18587.html" target="_blank">Sf.Manastirea Camarzani
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele ![]()
CASUTA VERDE