Gravidute prin FIV (25)
Raspunsuri - Pagina 6
Liana30 spune:
La multi ani miha2004
La multi ani miki
La multi ani Filip Gabriel
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!
Andrada felicitariii sa/ti traisca comorile..va puppp
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
miki01 spune:
Multumesc mult de tot pentru urari!
La Multi Ani la toate burticile cu nume de Sf Mihai si Gavril!
Imi pare rau sa va dezamagesc, dar nici astazi nu ne-a internet. Dr meu este "nebun" nu vrea sa faca cezariana pe un col super inchis. Bebele este super ok, este cu capul pozitionat de iesire dar nu destul de jos. Ne-a chemat marti, chipurile atunci ne interneaza! Am intrat in sapt 40 de ieri, teroretic cu cred ca nu asteptam si sapt 41.
AnaP, FELICITARI burtica mica, sigur ai gemeni la valoarea asta! Tot cu Dracea? Trebuie sa treca bina si Kora, vad ca incet incet ne mutam cu toatele. Sarcina usoara sa ai!
Va pup pe toate,
Miki 39+
amzulica spune:
Madalina - concediul de risc maternal este 75 % din salariul de baza nu 85 % (din pacate). Dar se poate sta acasa 14 zile din fiecare luna cu concediu medical (85 % din salariu) de la medicul de familie - pe diverse "boli" cum ar fi: sangerare, infectie urinara, etc. eu asa am facut pana acum iar restul de zile din luna concediul medical de la medicul ginecolog.
Se poate cere si risc maternal - eu asa voi face acum din trim. 3.
Ce mai e nou pe la Ploiesti?
Cami 23+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
madalina28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amzulica Madalina - concediul de risc maternal este 75 % din salariul de baza nu 85 % (din pacate). Dar se poate sta acasa 14 zile din fiecare luna cu concediu medical (85 % din salariu) de la medicul de familie - pe diverse "boli" cum ar fi: sangerare, infectie urinara, etc. eu asa am facut pana acum iar restul de zile din luna concediul medical de la medicul ginecolog. Se poate cere si risc maternal - eu asa voi face acum din trim. 3. Ce mai e nou pe la Ploiesti? Cami 23+ Luca http://community.webshots.com/user/amzulica |
Ai dreptate cel pre si post natal sunt 85%,m-am incurcat in ele.La Ploiesti nimic nou....
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ioanatugs spune:
ANDRADA.P FELICITARI IUBITA !!!SA-TI TRAIASCA PRINTESELE SI SA FITI FERICITI!!
Prietena mea Carmen, cea cu gemenele, e mai bine, insa tot cu sangerari si internata in spital. Insa fetele sunt bine si deja au trecut de 20 de saptamani, asa ca, spera cu ajutorul lui Dumnezeu sa ajunga cat mai aproape de termen.
Valeria72 va doresc multa sanatate!!
ana_p spune:
Smoly,madalina 28, miha 2004,miki01, amzulica, va multumesc mult pentru urari si pentru informatiile legate de concediu!
Fiv am facut la Gynera, cu doamna dr. Dracea si a fost a treia incercare.
Ana
Julia75 spune:
Ana P, felicitari, sarcina usoara si la termen iti doresc!
Miki, cred ca nervii tai is incordati la maxim, dar e bine ca bebe sa stea cat mai mult in burtica sigur nu vrea nici un rau docul "nebun".
Ioana, sanatate prietenei tale!
Julia 35+
nusy spune:
Am revenit si eu....de data asta sper pana la capat!Doamne-ajuta!
Marush, datele mele pentru listuta sunt: ET 10 octombrie, DPN 30 iunie, FIV Gynera Dracea + Dascalescu. Un singur bebel.
Vineri am fost la eco,i-am vazut inimioara pulsand,avea 6 sapt.si 2 zile, 0.53 cm iar colul 3.43 cm.
Andrada: felicitari si aici pentru bebeluse,sa fiti sanatoase!
Miki: nastere usoara!La Multi Ani pentru ziua de ieri!
Andicu: La Multi Ani atat pentru tine,cat si pentru Filip Gabriel!
Mirelutu: un special si sa dea Doamne-Doamne sa mai stea bebelina in burtica!
Rami, ZisaCami,Flori, Pussi,Amzulica: si voua un special!
Valeria: sanatate multa bebelusilor tai!
Tuturor fetelor sarcini usoare,fara probleme, sa auzim numai de lucruri bune!
Nusy 6+
sima1 spune:
Miki
Andrada felicitari pt Mara si Teodora .Sa fiti sanatosi si bucurosi intreaga familie.
10+