Gravidute prin FIV (25)
Raspunsuri - Pagina 4
madalina28 spune:
Ieri au venit pe lume comorile mele Mara si Teodora(2kg si 2.5kg).Toate 3 suntem bine.Va pupam.AndradaP
Inca o data felicitari mamico!!!
Miki iti tin pumnii si tie maine!"Congelatii" sunt cei mai putenici puiuti sa fi sigura de asta!
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Mirela_1 spune:
Flori, bravo, chiar ca-i mare bebelusul tau la 32 sapt. Cat avea lungimea femurului? Bebelina mea la 31sapt si o zi avea 1650 gr. Iar miercuri la 33 sapt avea lungimea femurului de 63mm (nu stiu greutatea).
Mirela 33+
Julia75 spune:
FELICITARI ANDRADA!!!!!BINE ATI VENIT PE LUME MARA SI TEODORA!!!!
Flori, felicitari pentru bebe grasun, noi la 31 saptamani aveam 1780gr.
Miki, nastere usoara inca odata!!!!!!!!
Pussi, in ultima vreme abia iau in greutate, in primele 3-4 luni am luat mult, desi nu se vede unde am pus. Eu stau linitita , nici nu vreau sa-l dau jos pe toate, cel putin 5 kile mi-ar prinde bine sa-mi ramana dupa nastere si alaptare.
Kittyke, eu ma refeream dintre mami si tati cu cine seamana bebeii? Asta am vazut si eu ca intre ei nu prea e asemanare deocamdata. Dar sunt dulci de tot.
Julia 34+
Marush spune:
Hello!
Azi am fost la control LA SPITAL!
Am facut iar eco: dr de la eco tot incerca sa ma ingrijoreze cu problemele bblusei! Se tot uita daca plang sau cum reactionez, si mai amplifica un pic! La un moent dat am intrebat-o:EU CU CE AS PUTEA SA O AJUT ACUM PE BBLUSA? Pot face ceva? A vazut ea ca sunt calma si mi-a spus ca :NU POT FACE NIMIC, dar ca trebuie sa ii fac eco imediat ce se naste si trebuie incepure investigatiile!Merci! Altceva nou nu putea sa-mi spuna? Asta e, ce sa facem, daca Dumnezeu ne da trebuie sa ducem! M-am mai panicat eu cu TT de am stat inca 4 saptamani in plus in Spital! Dre chirurg pediatru cu care am vb, a spus sa stea mamica linistita sa creasca bb frumos in burtica!
Avem 2500gr si 2650gr bb fetita mai grasuta decar bb baietel! Oricum masuratoile astea sunt f orientative in functie de ecograf si ecografist!
Am vb cu dr , spune ca ma interneaza pe 17 nov si nu-mi mai da drumul, ma tine sub observatie pana nasc! Cica e ideal sa ajungem pe 30 noiembrie! I-am sus ca nu cred sa mai rezist!
Adevarul ca ma deplasez f greu de 3 zile , abia-abia mai merg!
De cand am venit de la Spital, m-a dat drumul asta peste cap! Simt ca o presiune jos in burtica, parca ar fi o durere-usturime, nu stiu cum sa spun!Seamana cu cebzatia de infectie urinara, dar nu simt in vezica ci in partea de jos a uterului! Oare preseaza sarcina??S-a mai deplasat bb, cu drumul asta fatait??
35+!
Asa crestem Noi!
kittyke spune:
UN VENIT PE LUME MARA SI TEODORA SA FITI SANATOASE !!!!!!!
Am vorbit cu Andrada , se simte bine bebelusii sunt bine ....
Operatia a avut loc foarte tarziu aproape seara si emotiile erau foarte mari , dar totul e bine sta cam o saptamana in spital si cand va veni acasa ne va povesti cum a decurs totul.
Refacere cat mai rapida
Kittyke mamica lui Fanni si Mark
http://family.webshots.com/photo/2693424360103867285lxvoMU
flori76 spune:
Mirela,nu mi-a zis nimic de lunginea femurului.Acum,citind ce scrieti voi(tu,Julia) de greutatea bb-ilor vostri..stau si ma intreb daca nu cumva o fi vreo eroare la mine?Parca-i cam mare diferenta...si burtica mea e chiar micuta(toata lumea-mi spune ca am burta mica)...Nu stiu ce sa cred...
Marush:imi pare rau ca ai nimerit la un medic,care in loc sa te linisteasca,mai rau te supara.Ma intreb de unde satisfactia asta morbida de a vedea suferinta pe fata omului?!??offffff....
------------------
Flori 32+
amzulica spune:
Felicitari Andrada pentru bebelushele Mara si Teodora - ce nume frumoase. Ce emotie ...
Miki iti tinem pumnii maine - luna asta se nasc multi puiuti nu gluma.
Cami 23+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
pussi spune:
felicitari mamico!!! Sa-ti traisca comorile, sa fie sanatoase, destepte si frumoase si sa traiti fericiti pana l adanci batraneti!
julia atunci fa-ti toate poftele de burtoasa
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
andicu spune:
FELICITARI MAMICII ANDRADA!!!
Bun venit printeselor Mara si Teodora!Sa fie sanatoase si fericite alaturi de mamica si de taticul lor!
Miki, tinem pumnii pt maine! Nastere usoara, recuperare rapida si nu in ultimul rand, sa ai un bebe sanatos si mancacios!
Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)
Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc