Redoutistele fidele La Redoute (145)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Semnat la nr.241.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Felicci, putea sa fie oricine in locul lui si tot acelasi lucru se intampla.
Pana la urma el ne-a facut un bine, altfel nu ati fi cautat si ajutat-o pe ms Kuneva Dansa s-a sesizat in alte domenii ce se intampla in comertul electronic in cadrul UE. Cum numai anumiti cetateni beneficiaza de reduceri in cadrul UE si alti platesc dublu.
Asa nu mai "asteptam 2 ani pana se aproba".

Eu una personal sunt satula de preturile care se practica la noi in tara. Am crezut ca o data intrati in UE vom avea acelesi drepturi ca si ceilalti, dar am observat ca inca o data m-am inselat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

M-am gandit ca dupa "succesul" rasunator cu lr.ro mai bine s-ar chema AD First and Last Company

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Si eu am semnat cred ca cu nr 38.

Sunteti tari, fetelor!

Le rog pe cele care ne citesc si ne impartasesc gandurile sa scrie aici, sa citeasca si AD (HD) ca suntem mai multe.... Vreo 200, 2000...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catimati spune:

Buna,

multumesc tuturor celor care au votat petitia initiata aseara. Ea a fost defapt ideea sotului meu, foarte nemultumit de ceea ce se intampla, care mi-a zis ca trebuie sa facem ceva.

Stiu ca nu am scris niciodata pe forum, dar v-am citit intotdeauna inca de la inceput. Si comand de pe Laredoute.fr de aproximativ 3 ani. Insa aceasta nedreptate pe care o traim zilele astea m-a facut sa reactionez si promit ca nu se va sfarsi aici.
De asemenea am scris si pe blogul Kuneva, de la care chiar am primit raspuns cum ca reclamatia este inregistrata la biroul comisarului european si vom fi informati de un raspuns oficial.

Sunt convinsa ca daca stim ca avem drepturi si ni le cerem vom fi in final auziti si ascultati.

Nu am nimic personal cu nimeni, cu afacerea nimanui, dar mie nu imi place sa fiu furata. Si acest lucru il simt atunci cand cineva ma obliga sa cumpar la preturi mai mari.
Oricum sunt convinsa ca toti cei care vor semna petitia nu vor comanda de pe noul site, pentru ca nu le place sa fie furati.
Acesta este mesajul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

fetelor care au scris azi aici pt prima data!

Suntem mult mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

balerinii cu pisica si catel sunt 470 roni si eu i-am luat cu 68 euro, la jumatate de pret! Moama ce balerini "pretiosi am!

balerinii de plastic colorati care ii avem toate i-am luat cu 5 euro si la romani sunt 78 roni adica 20 roni.

In conditiile astea cum sa nu te agiti ca ti s-a facut o nedreptate?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Redoutistele spune:

nu stiu cine este persoana care a intocmit petitia pana la urma. poti reveni cu detalii? ce facem apoi cu petitia asta?

trecand peste reactiile negative legate de lansarea site-ului .ro as zice sa ne concentram pe politicile discriminatorii practicate in UE de retailer-ul la redoute, prin care ni se restrictioneaza accesul la ofertele site-ului mama. sa ne axam pe interesul nostru de a schimba regulile jocului astfel incat sa cumparam de unde dorim, nu de unde ni se impune.

haideti sa trecem la pasi constructivi. Oare ce a facut Kuneva cu demersul ei?

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Pai voi ce credeti ca francezii iau facut reduceri la preturile pe care le practica ei pe site?
Nu ati vazut ca asa au procedat si cu Italia si celelalte tari care au luat fanciza?
De, l-au aburit ca ii da reduceri si acum a consatat ca de fapt nu poate sa aiba acelesi preturi cu cele de pe LR.FR. si ca noi nu suntem asa de "moi" ca celelalte din celelalte tari.

Oricum eu una personal, am o parere destul de proasta despre francezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

dileme, dileme...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catimati spune:

Din pacate faptul ca nu am scris deloc pe forum atat de mult timp ma face acum sa astept sa fiu moderata atunci cand postez un mesaj. Dar in scurt timp voi rezolva cred si aceasta problema...

Mergi la inceput