Redoutistele fidele La Redoute (145)
Raspunsuri - Pagina 17
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Redoutistele nu stiu cine este persoana care a intocmit petitia pana la urma. poti reveni cu detalii? ce facem apoi cu petitia asta? trecand peste reactiile negative legate de lansarea site-ului .ro as zice sa ne concentram pe politicile discriminatorii practicate in UE de retailer-ul la redoute, prin care ni se restrictioneaza accesul la ofertele site-ului mama. sa ne axam pe interesul nostru de a schimba regulile jocului astfel incat sa cumparam de unde dorim, nu de unde ni se impune. haideti sa trecem la pasi constructivi. Oare ce a facut Kuneva cu demersul ei? diana |
Si eu sunt total de acord cu ce ai scris. LR este un exemplu doar.
Trebuie sa ne unim ca sa putem avea acces sa cumparam in cadrul UE de oriunde. Sunteti de acord?
madau spune:
Sincer, eu cred ca nu a negociat ca lumea contractul de franciza, ma gandesc ca poate cu mai multi bani investiti i-ar fi dat si conditii mai bune. E doar o presupunere...nu stiu detaliile tehnice si nici ce conditii au LR.fr pr francize
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catimati spune:
Am citit mesajul vostru ref la ce facem cu petitia. Pai avem mai multe variante: trimtem o scrisoare oficiala catre Laredoute Franta cu atasament petitia pe toate mailurile celor care conduc compania, il trimitem la comisarul Kuneva in sprijinul petitiilor deja trimise si in principiu reluam cam tot razboiul purtat de voi anul trecut pe care il vom castiga si de data asta.
lizzy spune:
revin, cine ce stie de persoana care a initiat petitia?
sau ce stiti voi ca putem face cu petitia?
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 revin, cine ce stie de persoana care a initiat petitia? sau ce stiti voi ca putem face cu petitia? Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!! Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari |
Catimati( Iasi, membru din 16.04.2008, 3 mesaje), a initiat-o.
Din cate imi aduc aminte s-a scris ca nu este cea mai buna varianta petitia. Sotul uneia dintre voi a spus si ne-a sfatuit ce sa facem.
April atunci a inceput sa caute si asa a dat de forumul Comisiei Europene si ne-am intreptat atentia catre MS Kuneva.
aissa spune:
Sincer va admir si va multumesc pt tot ce faceti zilnic in privinta LR!
Am semnat si eu, 260.
nushulica spune:
votat si eu... 263!!!
de azi suntem crestini!!!!bobo nu a plans aproape deloc ...cand terminam si cu petrecerea o sa pun si poze adik luni
Mamica de bobocel David-Mihai
claujro spune:
Creste numarul semnaturilor... Nici nu stiam ca suntem atat de multi. In vara cu revolutia eram "40 de pagubiti" acum suntem 20 de "recalcitrante" dar realitatea e alta...