Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 22
lauramiron spune:
Woow, ce rapid 
Felicitari HERA

Refacere rapida si mult lapte pentru papusica!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutza_26 Mesaj dela HERA; Azi la ora 10:45 s-a nascut printesa mea, de 3,300kg, 51 cm, suntem bine amandoua si sunt tare fericita![]() Sa va traiasca printesa, sa va bucurati de ea si recuperare rapida si laptic muult!!! ![]() Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 34+ TheodoraPRINTZUL AMR 5 SAPTAMANI ![]() Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara
oceanborn spune:

Felicitari Heraa!!!bine ai venit bebe de Hera!!!
.multa sanatate va doresc si va asteptam pe forum!
ce repede......
36+
Thomas 
Otiliav spune:
Neata!
Felicitari Hera, refacere usoara si laptic mult pentru printesa! Lorena Elena, sa fii sanatoasa, cuminte, sa aduci multa bucurie in casa parintilor vostri!
Mada, si eu spuneam ca experimentez acelasi lucru, si Diana la fel. La mine s-a si suprapus cu ea cu piciorul rupt si neajutorata. Dar oricum o pupacesc de am albit-o si desi nu asta imi doresc, o cam rasfat pe gogosica mea. Plus ca incerc sa petrec cat mai mult timp cu ea noi doua ca dupa aceea nu se stie cand ii voi mai putea acorda atentie la fel de mult.
VonHelen, nu-i nimic, daca doctorita asa crede ca-i mai bine sa speram ca stie ce spune.
Alexa, casa de piatra parintilor tai!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
35+
Pozele noastre
oceanborn spune:
wooow ce activitate...de trei zile tot vin bebeii!! azi asteptam vesti si de la Flowers si Miky!! bafta fetelor!!
36+
Thomas 
elilov3 spune:
neata fetele
Mamiseli, spiridusul si Miky-ea La multi ani , sanatate si numai bucurii 

Alexa La multi ani parintilor tai 

eliza mamica de inger Ionut Pavel 
39+
Dimitrie Gabriel
nebunica-zapacica spune:

Felicitari Hera si bun venit bebelinei Lorena Elena, sa fie mancacioasa si sanatoasa

39+
Victor Nicolas
AMR 4 ZILE!!!!
elilov3 spune:
mada distractie placuta 

hera FELICITARI SA ITI TRAIASCA MINUNEA SI SA VA BUCURATI DE EA!!!

...nah ca ramasai datoare [toba]

39+
Dimitrie Gabriel
elilov3 spune:
Dandusa am vazut pozicile cu Raducu si Crinuta..o minunatie de copii sa numai spun de cozonacelul de Raducu nota 10 ....sa va bucurati de ei toata viata 

Mamiseli tu ce mai spui cum iti este astazi? 

otilia 

39+
Dimitrie Gabriel
alra spune:
nici nu stiu cu ce sa incep ![]()
felicitari Hera! super ca ai nascut asa repede
La multi ani sarbatoritelor!!!
nature, nu mai intru in detalii relativ la conditiile din spital de aici ca deja am enervat pe toata lumea. vreau doar sa zic ca de cate ori ma apuca amocul plecatului de acasa, mama la 2500km etc ma gandesc la cum am nascut pe laura si cum s-au purtat cu mine si parca mai imi trece
.
oricum iti tin pumnii sa iasa ca in plan 
relativ la bagaj si eu ma gandeam sa mi-l mut din valiza mica in ceva mai mare caci nici eu nu am pus inca partea de electrice si nici haine de zi pentru mine, deci mai e nevoie de loc.
mada si eu parca sunt mai atasata acum de laura si nu sunt deloc genul de mamica cu lipici. eu niciodata nu am dormit in alta casa decat laura, de cand s-a nascut, si acuma cu spitalul ar fi prima data cand as fi departe de ea. ne descurcam noi cumva ![]()
sa plang ca cineva zice ceva aiurea de ea nu experimentez - merg mai degraba pe principiul "te iei de fi-mea te iei de mine" ![]()
in alta ordine de idei azi incheiem cu mandrie si succes 36 de saptamani. (si un plus de 13kg
)
AMR 9 zile - pana vine mama!!!
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
lauramiron spune:
Otiliav, si eu o cam rasfat pe Rebeca in ultimul timp, tocmai in ideea ca va veni cealalta si probabil ca o perioada nu-i voi putea acorda aceeasi atentie. Sincer....ma gandesc cu putina ingrijorare la perioada de gelozie care probabil ca va aparea odata cu sosirea Caterinei si sper din suflet sa reusesc sa gestionez cu succes situatia. N-as vrea sa sufere Rebeca....
Chiar doream sa le intreb pe fetele care deja aveau copilasi de 3-4 anisori inainte de venirea bebelushilor....cum va descurcati? Mav, Diana21, Dandusa, Spiridusul....cum au reactionat cei mari? A aparut gelozia la orizont??![]()
Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara

GABRIEL (30.09.2006) si