Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (120)
Raspunsuri - Pagina 21
Alexa.1983 spune:
Wnd.....te-ai plimbat destupata,aaaai??? Aveai multa treaba,aaaa?...Sa-ti traiasca bebe mik si sa revii repede la noi!!!!!!!

...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 9 zile

VonHelen spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alexa.1983 Vonhelen vad ca ai dpn la cateva zile dupa mine cu cateva zile....orice e mai bine ptr , nu? Macar nu mai stai speriata....macar de ti-ar zice de pe o zi pe alta sa nu apuce sa te ia frica iar![]() |
da, si eu ma bucur ca voi fi aproape de 40 sapt , dar mi se pare cam tarziu pt cezariana si se poate declansa mai devreme..desi dr mi-a zis ca la cum ma prezint nu crede ca se mai intampla mai devreme....
37+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
nebunica-zapacica spune:

Spiridusul

Miky-ea

Mamiseli

Flowers

Miky-ea 

Hera

39+
Victor Nicolas
AMR 4 ZILE!!!!
nebunica-zapacica spune:
Alexa multi ani inainte impreuna parintilor tai
Dandusa
ai niste copii minunati, sa-ti traiasca si sa te implineasca!
Ma uit la pozele cu bebelusii vostri si abia astept sa-l tin si eu pe cozonacelul meu in brate si sa-l pupacesc si sa-l smotocesc bine de tot
39+
Victor Nicolas
AMR 4 ZILE!!!!
lauramiron spune:
Felicitari DEA, sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa!! Refacere rapida si mult lapte.....sunt tare curioasa cum se va numi fetita.
Am vazut pozele Spiridusului si ale Dandusei.....sunt minunate, copiii superbi
Vad ca si Crinuta este creatza ca si Rebeca mea, doar ca e blonduta, iar a mea e bruneta![]()
Curaj HERA

Nastere usoara si rapida!!Sper ca te-au primit in spital.
Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara
Alexa.1983 spune:

Nebunico
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
38+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 9 zile

alexutza_26 spune:
Mesaj dela HERA;
Azi la ora 10:45 s-a nascut printesa mea, de 3,300kg, 51 cm, suntem bine amandoua si sunt tare fericita
Sa va traiasca printesa, sa va bucurati de ea si recuperare rapida si laptic muult!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
34+
Theodora
PRINTZUL
AMR 5 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
lauramiron spune:
La multi ani pentru sarbatoritele de astazi
Sa va dea Dumnezeu numai bucurii si copii sanatosi care sa va implineasca!!!
Mamiseli, cum mai esti?? Iti faci cadou singurica astazi??
Sau bebelina e cu personalitate si nu vrea aceesi zi de nastere cu a ta?
Laura, mamica de Rebeca Mara(16.09.2005) si gravidutza 35+ cu Caterina Sara

Eduard Stefan (12.10.2008)
, nu? Macar nu mai stai speriata....macar de ti-ar zice de pe o zi pe alta sa nu apuce sa te ia frica iar