Regasiri (28)
Raspunsuri - Pagina 8
kokorina spune:
DAYANARA...prietena mea a avut parte de un eveniment nefericit in ultimile zile,am vorbit cu ea dar strict numai despre situatia in care se afla.nu am putut sa o abordez si sa o intreb despre vopsele ca nu era ...loc.sper sa ma intelegi si sa crezi ca sant vreo neserioasa.daca nu mai poti astepta raspunsul meu...zic si eu,poti merge la coafor si sa ceri sfatul acolo,or sa-ti spuna...nu sa te faci acolo...sau poate ca da.ar fi mai indicat zic eu.
Dbunny spune:
Koko ma bucur multr ca v-a folosit laptele usturoiat! Tusea lui Dani nu e seaca...d'aia de data asta nu i-am facut reteta...si cum e sensibil la stomac...am zis sa nu dau cu bata-n balta...
Dayanara daca au omorat nervul ce mai doare? poate locul...poate au atins un nerv...
revin
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
kokorina spune:
| Citat: |
| Tusea lui Dani nu e seaca...d'aia de data asta nu i-am facut reteta.. |
ahaaaaaaaaa.....ca sa stiu si eu ca daca tusea e seaca tine leacul,si daca e productiva nu????sau te referi strict numai la "stomacelul in pioneze" a lui dani???
Dbunny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokorina
ahaaaaaaaaa.....ca sa stiu si eu ca daca tusea e seaca tine leacul,si daca e productiva nu????sau te referi strict numai la "stomacelul in pioneze" a lui dani??? |
Pai, rau nu poa' sa-i faca nici la tusea productiva, chiar deloc, doar ca mi-a fost frica ca i se strica si mai rau stomacul...acum e ok, si diseara ii fac laptele usturoiat!
Venim de la pediatru, din pacate cu micoza la picioare! nu de la dusuri publice ce nu servim, ci de la simpla transpiratie...tre' sa fiu mai atenta la incaltaminte, asa ca o bucata de vreme lasam deoparte ieftiniturile si ne incaltam in piele. Ma bate gandul niste Geox, da-s scumpi ca frasu'. Poate in Ianuarie cand incep reducerile...
In gurita n-are afta, dar are rosu-n gat si aia il poate deranja cand mananca. Eu o tin pe-a mea(adica a mai avut el rosu-n gat si deranjurile au fost altfel). Oricum am luat crema si pt posibilitatea aftei...
Pe oute nu s-a mai vazut linioara aia rosie, l-a atins si pipait si n-a vazut nimic, asa ca, preventiv, crema hidratanta(noi folosim una oarte rezistenta la apa, si aia e foarte buna)
I s-a auzit putin suierat...semn ca mucii coboara-n jos...si mi-a dat un mucolitic care ne place mult si are efecte, si ne-a propus pt tusea pe timpul noptii ventolinul. Na aici nu mai imi place...nici anu' trecut nu mi-a placut idea...am dat 45€ pe tubul ala de inhalatii si nu l-am folosit...numai citind efectele adverse mi se strange pielea pe cap...
Dani e foarte bine, cu suierat(care nu se aude decat cu stetoscop) fara muci, papa deja bine, chiuie si sare si arunca jucariile pe toti peretii. Azi l-am luat cu un cucui de la cresa...
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
danita spune:
salutare gagici si urati-mi wellcome home !
venit de peste mari si tzari din cocnediu . fost frumos dar greu fara puiul mik . acum suntem impreuna si e ok .
eu nu prea pot sa vorbesc, tusesc si tot tacamul de raceala si vad ca nu trece asa ca urez aici cupiilor ce si-au serbat ziua - ex : karina, pascal, sophie, rares... LA MULTI ANI ! sa cresteti mari sa fiti sanatosi alaturi de familia voastra !
miro: sper ca ma ierti ca nu am sunat!! promit ca atunci cand pot vorbi cursiv va sun !
pupici si sanatate multaaaaaa !
D
kokorina spune:
DANITA.....wellcome home si bine te-ai strans acasa.asteptam poze stii nu?dar..ia-o incet,fa-te bine,odihneste-te daca nu ai facut-o in concediu,spala rufele si dupa aceea.oki?
DBUNNY....aha,m-am prin s care-i faza cu leacul,te refereai striczt la stomacelul lui dani.cu incaltamintea intr-adevar trebuie sa ai mare grija,mai ales acum cat e inca prunc...si bine macar ca outele sant intregi.mai dam cu crema,mai luam siropel,ne trece si va dorim sa va faceti cat mai repede bine.
gagici eu sant in culmea extazului.ne-am intalnit in curtea castelului vreo 4 gradinite,copchii multi cu felinare in mana care mai de care colorate si tot felul de forme,parinti,bunici,matusi cu unchi,vecini si cunostinte.era o aglomeratieeee,pana sa inceapa festivitatea.s-a oprit la un moment dat langa noi un tip si ne-a intrebat daca lasam sa ne fotografieze copchii pt ziarul de maine.ne-am dus intr-o alta zona de unde se vedea panorama orasului in spate.acolo am facut ca maimuta,ca pitigoii si sticletii... ca toate alea sa stea copchii la poze.adica ei stateau dar ii trebuia lui ala nu stiu ce zambet larg.o intreaga sedinta photo.pana la urma i-a iesit lui ala poza si ne-am alaturat si noi gradinitei cu lanternele noastre cu tot.asa ca maine parem in ziar.va trimit linkul sa va uitati.sophia e deja a doua oara in ziar.prima data cand a fost meciul cu franta la campionate,stiti doar ca v-am trimis linkul...eheheiii santem niste mici vedete.na,ce sa spun si eu...ma laud ,mai ales ca din atata copchilaraie chiar nu gasea ala 2 copchii,doar nu-i trebuia gemeni sa zici ca l-a asta s-a uitat.plus ca nici nu si-a dat seama,la final ne-a cerut niste date,cum ii cheama si ce varsta au si atunci aflase ca sant gemeni...maine ma duc iar la fizioterapie si cand ma intorc cumpar vreo 6-7 ziare.mama vrea sa aiba unul in geanta sa arate la toata lumea cu care se intalneste,tata vrea si el tot la fel,unul sa fie de rezerva si tziplat sa ramana intact,probabil il vor inrama,sormea vrea la fel...noi la fel....
va pup si ma duc sa ma arunc in pat ca sant franta cat am calarit copchii la festivitatea asta.sa aveti o noapte linistita!
dolores spune:
va multumesc din suflet pt sustinere,incurajari si sfaturi.
mai nou s-a umplut de bubite mici si usor rosii si se simt la atingere.are si pe fatza sin in jurul guritei...asociez cu siropul de tuse pe care l-am intrerupt se aseara.i-am dat zyrtec.unde sa-l duc, la dermatologie sau alergologie??medicul pediatru tocmai acum e in concediu si are tel inchis.aveam mare incredere in ea.
v-am zis ca nu-l mai duc la cresa??
si s-ar putea deloc
facem naveta 14 km dus si 14 intors..dus copilul la soacra,unde-i fff incantat.am ramas cam cu mainile-n san ca nu vroia sa mai plece..de 2 seri ne chinuim sa-l luam.e ff incantat si se joaca cu verisoara lui care in ian face 3 ani. soacra-mea zicea sa-l las sa si doarma ca sa nu mai chinuim copilul cu trezitul daca tot il ducem acolo.se roaga de noi sa-l lasam.dar eu nu pot.
nu pot sa nu-l simt langa mine noaptea.ce fac eu cand ajung acasa??eu sunt obisnuita sa stau dupa funduletzul lui,sa ma tezesc de 2 ori pe noapte pt el...si cate si mai cate..
eu nu sunt bine deloc nici fizic si nici cu moralul...imi pare rau,dar nu ma pot aduna..mai vb
va pup si va imbratisez cu mult drag
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
Dbunny spune:
Dolores mi se pare super daca-i asa de incantat de bunica de nu mai vrea sa plece!! daca el e fericit acolo...tu n-ai alt remediu decat sa te obisnuiesti cu idea
. Odihneste-te cateva zile, mergeti la film, pregateste o cina romantica in 2...fa chestii pe care nu le-ai mai facut de ....2 ani si 9 luni!
Koko chiar ca sunteti vedete mai! si da...cumpara mai multe exemplare, ca eu am aparut odata-n ziar aici in Spania(si ca proasta am luat un singur exemplar pe care-l are mama acasa...) ah, si nu...nu la rubrica de pungasi![]()
Dolores si Dani are bubite...nu foarte colorate dar se simt...si se scarpina mult mult...l-am dat cu pudra si parca-i mai bine. dani are in jurul incheieturilor, la maini si la picioare....chestia e ca ieri dimineata la pediatru n-a avut nimic.
danita
bine v-ati intors...cu bine!
ma duc sa vad poze cu sandokanii
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel