Regasiri (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

In primul rand La multi ani ! Tuturor Mihaililor si Gavrililor! Cu intarziere!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele astea !

Saptamana asta o sa stau numai acasa sa fac curatenie generala, sa fac ordine etc, de luni incep munca si vreau sa fie totul ca la carte ca cine stie cand mai am timp sa dau toata casa peste cap!

Noi suntem bine! Sa va zic o faza de vineri de la gradi, au scos copii in parc la adunat de frunze ca a venit toamna si sa faca nustiu ce tablou ( l-au facut , e superb, pe un perete intreg lipite tot felul de frunze), in parc de la o terasa se auzea muzica...da ce muzica...manele... e si aici incepe distractia, cum au dat aia drumul la manele s-a pus fi-mea pe un dans, a lasat si frunze si tot, si dai din fund si din tot ce avea, mi-au zis educatoarele ca au murit de ras, cica se uita toata lumea la ea si fi-mea nu avea treaba! Cand ma duc sa o iau la 4 ma intreaba educatoarea foarte serioasa:"Doamna, dumneavoastra ascultati manele acasa?", sa mor cand am auzit-o (ce sa va spun ca barbatu-meu ii face cultura muzicala cu tot felul de muzica veche, clasica, pentru copii, orice numai manele nu), zic:"nu", cam nedumerita, si o bufneste pe aia rasul, cica haideti sa va spun ce a facut azi, si-mi spune toata faza, cica noi aici le punem muzica pentru copii, dar Alexandra e imuna, ii trece pe langa urechi, dar la manele imediat a sarit ca arsa! Nu va spun cat am ras cu sotul acasa, ne gandeam ce o fi zis Alex in gandul ei :"ee cu muzica din asta mai merge"! Ma gandesc ca am tot fost cu ea pe la nunti si cred ca de acolo a vazut ea cum e cu manelele, ca in alta parte nu avea de unde!

Va pup!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dragelor va multumesc din sulfet pentru urari! Si noi am fost cu gandul la voi si tot ce ne-ati urat va intoarcenm urarea inapoi!

Va poftesc sa va infruptati din tortulet (al doilea care e cu ciocolata ca primlu s-a terminat demult) si din fursecuri home made, poate un pahar de visinata si limonada la greu!

Miro si cu scuzele de rigoare pentru intarziere din lipsa de neuroni! sa fii iubita si fericita alaturi de toti cei dragi ai tai!
Koko si bambo sunteti niste dragutze voua si copiilor vostri.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

LA MULTI ANI Mirona!!!

Sa fii fericita, iubita si mai ales sanatoasa.

Imi cer scuze ca doar azi iti spun la multi ani dar am fost plecata din Cj si nu am avut net si nici semnal la telefon.

Te pup mult de tot, si ma bucur mult de tot ca ne-am cunoscut.
Sa ramai mereu asa cum esti ca esti tare faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Multumim de urari, l-am sarbatorit in familie, pun si poze( stiu, stiu, va amenint de mult cu poze si n-am reusit sa ma tin de cuvant), nu stiu sa le descarc pe calculator, dar le pun eu pana la majorat

Dolores, hai, iesi din butoi, nu esti vinovata deloc, e mersul firesc al lucrurilor, n-ai ce face, trebuie sa mergi si la servici. Ai vorbit cu pediatrul ptr ceva de imunitate? Eu ii dau ulei de catina, cred ca am mai spus, cate 5 picaturi pe zi, ii voi da pana in primavara. Mai este -tot pe baza de plante- Imuno Royal junior, este si siropel si capsule. Capsulele le deschideam si praful acela din ele il puneam intr-o lingurita cu putin zahar si il lua mai usor decat siropul. Anul trecut am vrut sa-i dau Oscilococcin dar n-am stiut schema aceea , i-am dat doar 6 sapt si gata, dar nu mi s-a parut ca a dat rezultate prea cine stie ce.

Kokorina, era un cantec :"nu te enerva...nu, nuuuuu. nu te enerva...." ti-l dedic , dar ca sa faci misto de cumnata-ta, taie-l cum ti-a spus Mirona si da-le sa se joace cu el cand vine aia in vizita. Nepoata-ta nu-i vinovata deloc ptr ca-i ma-sa proasta, ea e doar un copil.

Saryta, bine-ai venit pe aici! Ce-ti mai fac fetele?

Mirona, pozele cu Kara pe unde sunt , parca ai dat pe undeva linkul, ma duc sa caut.

Mayaione, nici eu nu stiu cum se interpreteaza analizele, tot spun ca ma duc si eu ptr un control si ceva analize si n-am ajuns inca.

Ma duc sa caut poze.

am editat ca mancasem litere

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragi regasite,

o saptamana frumoasa va doresc si numai bine.

Poftiti la si .

noi suntem f putin loviti de raceala dar in rest totul pare ok.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Noi nu ne laudam cu mare lucru...

Sambata a avut muci, azi nu mai are...i-a cam inghitit cred...s-acu imi face o caca moaaaaale de trebe imbaiat cupilu! chestiunea ciudata e ca face doar odat sau de 2 ori pe zi, adica la fel de des cum face el caca obisnuit.

Si nu mancam, deloc
Aseara a inhatat biberonul cu lapte si dupa asta i-a dat tac'su un siropel...si-a facut greata si-a vomat tot! na...dar apoi n-a mai vomat...noaptea la 3 iar i-am dat lapticul si n-a mai vomat, deci dupa parerea mea a vomat fiindca-si facuse greata si vroia sa scuipe siropelul...dar prin cap imi trece si idea virozei intestinale...

Miro La Multi ani cu intarziere!!!

Pup toate fetele...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ptiiiiu ce de activitate!

na, am revenit, mai pe indelete, ca de la lucru ...imi intra timpu'n sac!

Dolores sa stii ca si eu de milioane de ori(in secial cand puiu e bolnavior) m-am invinovatit, si aveam remuscari ca daca as fi stat eu cu el acasa poate nu s-ar fi imbolnavit, poate ar fi fost mai bine, poate poate...dar sa stii ca la sfarsitul lunii august am luat antibiotice! adica toata luna august nemergand la cresa si tot ne-am betejit urat!
cateodata pare ca pun pret pe viata copilului, pe copilaria lui, sau pe sanatatea lui. nuuuuuuuuu! daca trebe sa renunt la servici pt ceva problematic, renunt intr-o secunda, nici macar nu mai merg sa-mi iau ramas bun de la sefi, le trimit un email doar; dar nu e vorba de asta...
Eu iti spun doar sa nu te invinovatesti, sa faci cum crezi tu de cuviitna, daaaar, sa traiesti fiecare clipa la maxim, asa cum vin zilele, is ale noastre si sunt chestii pe care nu prea le putem ocolii, mai o criza, mai un tavalit pe jos, mai niste nopti nedormite si plimbat pe coridoare cu copil de 14kile-n brate, mai vreo 5 zile de diarie, mai 3 de voma, mai o cearta cu barbatu, mai o mancare arsa si iac-asa...nu este casa perfecta! si daca vreuna de-aci sustine ca totu-i perfect si far' de sacrificii...o pup in cur in fata primariei!

Sa mai pui o poza cu lunganu tau!

Ramsan tare frumusei sunteti toti 3! Rares e lung si frumos si pare ca are 3 ani jumate, pe lenag el Dani al meu pare fratiorul mai mic

carla si Daniel baga niste dansuri...ceva de groaza, asta e magia cresei, ca noi nici nu l-am dus la dans, nici n-am dansat in fata lui...ar fi frumos s-o filmezi, ca momentele astea unde-si misca funduletul si scutura toate cele sunt asa de gingaseeeee si ara de repede trece timpuuuuuuu

koko ce-ai facut cu sacu? ce i-ai luat nepoatei? pan la urma a mai tusit Sophia? ce sirop le-ai dat? ...si ca sa vezi daca sacul e primit....roag-o sa-ti spuna unde l-a cumparat, ca sa-i iei tu si celuilat copil...

Miro tu te gandesti sa iei concediu medical curand? ziceai acu 2 zile ca ai dormit cu ea 4 ore, aia insemna ca nu lucrezi? is nauca rau...dupa ce-mi aduc eu aminte ai inceput servici nou...
dayanara ceva shopping la iveala? am vazut deja centrele ocmerciale impodobite de Craciun...nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma intristez...deja-i Craciunul? O sa am timp sa fac ceva frumos de Craciun? tip fursecuri de casa cu Dani, ghirlande pt impodobitul casei, mancarica la cuptor, una-alta...acu ma ia pe mine nostalgia...
Am luat scutece de la Lidl si se vad super! acu sa vedem, ca daca urmatoarea caca o trage Dani lichida, atunci putem zice ca le-am testat! Am dat 8€ pe 50 buc.

Dani papa ceva parca, nu mult, maine avem intalnire cu pediatrul.
1 cred ca are afta bucala si-l deranjeaza destul de rau
1 cred ca are micoza, ciuperca pe talpa piciorului/intre degete la picioare...(cand ti se duce pielea intre degete la picioare, aia e ciuerca? eu stiam ca-i lipsa de calciu, dar cica e ciuperca, mergem dupa crema)
3 are un punctulet rosu pe outze care pare ca-l deranjeaza la atingere...pare zgarietura, dar numai el s-ar fi putut zgaria, ca la cresa copii prin scutec nu prea pot sa-l atinga...
4 tuseste doar cand doarme

deci, cine se pune cu noi?

Atata vreme cat e vesel nevoie mare si chiuie intr-un picior alaturi de mine, eu sunt cea mai fericita mama din lume!!

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

n.am chef de nimic, ma doare maseaua aia de 450 de euro sau sa rad sa ma tavalesc ...asta e haz de necaz, maine mi.a dat programare sa vedem ce e gresit

sunt de acord cu tine dbunny, cu gradinita si imbolnavitul, ivan nu merge la gradi si a avut vreo 3 gastroenterite luate din parc unde vin copiii care merg la gradi sau aduse de ta.su de la alte familii cu copii sau luate din locuri publice, nu ii putem izola, pentru mine cea mai buna imunizare e primul an de gradinita, am vazut multi prin ce.au trecut, oricum chit ca merg la 2 sau la 3 ani primul an e greu, eu deja m.am obisnuit cu ideea

cu ajutorul in casa nu ma pot plange ca manii pe Dumnezeu :)

apropo de colegiu, mai nou aici nu.i primesc decat daca au implinit 3 ani inainte de septembrie...oricum zilele astea ma duc la secretariat sa aud cu urechile mele, daca e asa atunci va merge la gradinita chiar daca eu stau acasa un timp

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

calin

multa sanatate dani si david! sa va faceti repede bine sa nu suferiti nici voi nici mamicile

daca zici tu diano ca.s bune alea din lidl ....o sa incerc

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

neata fetele!!!!

ieri am fost numai pe drumuri.am fost de dimineata la fizioterapie,am facut de fapt putina gimnastica,sa vedem daca ajuta.apoi am mers pri oras,mi-am mai luat si eu niste bulendre,nu prea mai aveam pulovere,am ajuns acasa tarziu,m-a asteptat sotul cu masa pusa,am mancat si apoi ne-am dus sa luam copchii de la socrii.i-am culcat ,eu m-am uitat la un film si apoi direct in pat,am fostrupta in bucati de oboseala.

azi ne pregatim intens,deseara au copchii un fel de serbare cu lanternele.v-am mai povestit eu ce inseamna acest fest(sarbatoare)...intalnirea ste in curtea castelului amras la ora 17.30,va asteptam pe toti acolo.o sa facem poze si o sa si filmez evident.sant atat de emotionata incat mi-am pus si bigudiuri in par.

DBUNNY....nepoatei ii voi da 20 euro intr-o felicitare.am sa o intreb pe cumnatamea de unde a luat sacul,daca reusesc sa fac rost de inca unul bine,daca nu atunci abia il arunc.nu-l tai,sa-i arat ce am facut din el,astfel ii dau idei cum ca pot si singura face dintr-un cadou...doua.n-am cui sa-i dau peste nas,este nesimtirea intruchipata si nu-i pasa pur si simplu de nimeni.ea ca si cum si-a facut datoria,imi place ine,nu....nu ia atitudine data viitoare.
copchii au mai tusit,le-am dat lapte cu usturoi..reteta ta,minuni face,chiar daca au ami tusit nitel dar intr-o criza de tuse de-a lui pascal,i-am dat laptele ala sa-l bea....s-a potolit pe loc.mersi mult,m-a ajutat intr-adevar.si le-am dat si siropel evident care se cheama mucospas.

vad ca dani al tau nu e chiar bine.pt tuse iti recomand reteta ta,cu pielea dintre degete si eu zic ca e ciuperca.lipsa de calciu intr-adevar duce pielea de pe degete,dar prima data apar la degetele de la maini....clar ca e altceva,poate ai schimbat detergentul,nu-i prieste...nu neaparat sa fie o ciuperca,dar creia o pauzaste-l bine sa fii sigura ca e ok.si cu punctuletul pe outze nu lasa deloc...eu as fugi cu el in dinti la medic.eu poate sant mai speriata in ceea ce priveste comoara dintre picioarele lui fiimiu.multa multa multa sanatate va dorim!!!!nu mai pui si tu ceva poze?

AROXANA...da stiu cantecul.m-ai facut sa rad,il cantam cand eram copila si mai tarziu celor care se enervau...asteptam pozeeeeeee!!!!

CARLA....tare faza cu manelele.dar eu sant curioasa cine asculta manele in parc asa de dimineata???oricum foarte tare faza...

DOLORES....nu te invinovati si nu te panica.de ce iti faci singura ganduri?nu e decat o tuse,va trece cu medicamente si dragalasenia care i-o acorzi in timpul rezevat lui si numai lui.hai ca trece si o sa fiti bine,dar zau nu -ti mai face ganduri singura,iti faci rau...sanatate multa!

Mergi la inceput