Regasiri (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dolores, imi pare rau ca treci printr.o asa stare nasoala, lasa deocamdata casa, ai destul cu munca, apoi de la munca david, lasa casa pt cand te vei simti bine

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pupici la gagici si va multumesc tuturor pentru urari.

sa va spuneu cum fac cu lista - ma duc la fulgi si dau pe odisee pe capitolul 13 de exemplu - acolo inca eram cu toatele pe lista si ne intelegeam inca bine - asa ca acolo gasititot ce vreti.
Imi scot pe uncalendar zilele importante de nastere si zilnic vad pe cine am de urat. Uneori ajung la timp cu urarea - alteori insa nu gasesc timpul necesar.

azi am stat cu fii-mea non stop. Afara de pe la 10 la 13 si apoi home- papa si nani- am dormit impreuna 4 ore. Da da - ati vazut bine - 4 ore. Acum papa si iesim iar putin afara.
am avut o zi frumoasa de nastere - va multumesc inca o data si celor de pe mess - si celor de pe aici care m-au urat.
v-am pupat.

Miro 14+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fetelor, am nevoie de niste raspunsuri argumentate va rog mult

cand copilul este racit (fara febra) il scoateti afara(daca nu bate vantul)?

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu da, il scot afara cand e racit , chiar si cand are febra daca el vrea si asta nu.l deranjeaza, mi.a spus doctorul ca.l pot scoate oricand, l.am scos si si la 3 zile de la nastere, in plina iarna, dar ma rog, deviez de la subiect :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

da dolores - si eu o scot afara pe orice timp si in orice stare. am scos-o nitel si cu febra - sa ia putin aer - si chiar i-a facut bine acel aer. cu mare drag

Miro 16+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Miro la multi ani
Un cer senin si fara nori
Ca viata ta sa fie
Sa ai in cale numai flori
Succes si bucurie!

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna fetele

pt cei ce poarta numele Sf Mihai si Gavril
Noi am sarbatorit-o pe Gabriela prin oras la spatiu de joaca pt copii,doamne cata bucurie si energie avea
De neamurile din partea sotului ce sa mai spun seamana cu ale Kokorinei dar nu mai deschid subiectul ca ma un ex: "vai dar nu stiu ce sa-i cumpar cadou are de toate " si asteapta eu sa le zic sa nu mai ia nimic
Azi m-am inoit si eu pe langa Antonia mi-a luat un rimel de la Guerlain si un plover de la Fox ,Antoniei i-am luat o papusa negresa

Dolores-eu i-am dat Antoniei imunobaby de la erbavita pana acum a fost bun ,da iesim afara daca e racita
Aelita-ce scumpa e Sofia imi e asa draga,nu pui un filmulet ceva sa vedem cum il escaladeaza pe Andres

sunt fericita a luat in greutate ce a pierdut cand era bolnavioara are 11.100 kg dar tot slaba mi se pare are cam 89 cm,fotomodel

vreau sa-i tai bretonul ii vine parul in ochi si clame nu mai vrea sa tina,poate iese stramb acum sa vedem daca sta

sotul a plecat la Roman...Antonia doarme parca as manca ceva dar mai bine nu am 62 kg m-am ingrasat...aveam 60

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

neata fetelor,

m-am trezit cu noapte in cap - nu am mai avut somn - oricum visez numai tampenii.
cand ma gandesc ca iar nu va mai scriu pana w/e urmator ... asa imi vine sa-mi desart tot sacul ... si nu prea e nika in el - daca nu stiu ce s-a discutat pe aici. of of

hai ca-l urez pe Calin si apoi ma apuc sa citesc din urma - poate mai scriu unm mesaj - asta daca nu se trezeste Kara intre timp.

La multi ani! Calin sa cresti mare si voinic. Mami Roxana sa-ti traiasca feciorul si sa va aduca numai bucurii in viata alaturi de cele doua surori ale lui. va pupam cu drag

pupici la toate

Miro 14+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!
CATALIN

Roxana felicitari
sa-t traiasca flacayl si
sa ai parte doar de bucurii
din partea puilor tai.

Buna dragi regasite,
Poftiti la si ;

O duminica frumoasa si numai bine.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRONA ,draga mea,LA MULTI ANI cu intarziere,iti doresc sanatate multa si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!sarcina usoara !
ROXANA,sa-ti traiasca flacaul!CALIN,LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput