Regasiri (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

papat omleta si tare buna fu.

mi-am adus aminte ca nu sunt singura sarbatorita pe ziua de azi:

La multi ani Rianna de Lorym - pentru ieri. mamai sa-ti creasca fata mare si frumoasa.

la multi ani Rares - baietel de Ramsan - sa cresti mare sivoinic ca frumos esti deja. pupici la toti.

Miro 14+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani!
Miro
sa fii sanatoasa,
sarcina usoara,nastere idem si
bb sanatos si mancacios.

Si eu va dau si
si urez si celorlalti ce-si serbeaza onomastica numai bine.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dragi mamici,

koko..mai tii minte demult ce-ti ziceam??nu am cum sa fiu gravi..100% nu..decat daca DD face o minune, si iti mai povesteam eu despre ajutorul pe care nu-l am..bla bla...

dbunny,stiu,ai dreptate..asa zic mereu..pt el,pt david,pt copilul meu care are pe zi ce trece tot mai multa nevoie de mine.nu stiu ce e cu mine de mi-e asa rau. ce stari tampite am..ameteli,rau de nu stau in picioare,stari de voma,oboseal..cred ca m-au ajuns toate.

la multi ani sarbatoritilor cu mic cu mare,va dorim ce ne dorim.

va pupam pe toti

PS david doarme la cresha din prima luna.dupa prima saptamana l-am lasat sa doarma.e bine. acum e putin racit.azi a si tusit, o tuse usor productiva.nici nu stiu ce sa-i dau.i-am administrat oscillo,vit.C,suc porto+greph si picaturi in nas,plus batista bb-ului pe care o avem montata de 2 ssapt.

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ce imunostimulatoare le mai dati?

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

LA MULTI ANI,MIRONO!!!!!!!

pupate-as ca noroc cu andi care m-a tras de maneca si mi-a spus ca ieri a fost ziua ta...s-a uitat la ceva pe skype si cand a deschis niste fereste la tine era trecuat data de 8 noiembrie si atunci m-a intrebat daca te-am felicitat.

sa traiesti o mie de ani sanatosi si fericiti langa sot si copilasii tai!!!!

LA MULTI ANI,RIANNA!!!de LORYM.....poate ne mai incanti macar cu niste poze,mai ales ca eu am vazut-o live...mi-e dor sa vad cat a crescut.

eu nu incerc acuma sa ma scuz,dar daca nu e nici o listuta,macar in mailul comun sa facem una si sa ne trecem zilele de nastere acolo,sa mai avem si noi habar....ca uite trec si ne sarbatorim cu intarziere.stiu ca nu e nici una adepta listelor...dar in mailul comun,hai ca merge una....cine e de acord???

Mergi la inceput

Citat:
si mi-a spus ca ieri

adica azi....am scris gresit....

LA MULTI ANI,RARES!!!!de RAMSAM....ia uite ca am implinit si noi doi ani,santem mari,frumosi si destepti...asa am auzit de la mamica lui care e taaaaaareee mandra de el.are si de ce,e comoara casei nu?pupici de la sandokani pt rares

Mergi la inceput

Citat:
PS david doarme la cresha din prima luna.dupa prima saptamana l-am lasat sa doarma.e bine. acum e putin racit.azi a si tusit, o tuse usor productiva.nici nu stiu ce sa-i dau.i-am administrat oscillo,vit.C,suc porto+greph si picaturi in nas,plus batista bb-ului pe care o avem montata de 2 ssapt.

DOLORES....si eu le-am dat vit.C,siropel pt ca era cam uscata tusea,acum vad ca incepe sa se rupa...si aseara i-am dat lui pascal niste nurofen ca aveam senzatia ca il doare gatul de la atata tuse seaca.oare o fi bine ca i-am dat nurofen?eu zic ca l-a mai potolit putin si a dormit bine...oricum nu aveam in casa altceva in afara de siropel,nurofen...am si altele dar care nu are nimic de a face cu tusea.batista bebelusului la noi s-a rupt furtunelul care este atasat la chestia aia care o bag in furtunul aspiratorului...ma rog,o sa comand alta...dar nu mai ai ce sa-i mai dai.eu zic ca e destul si stii ca tusea isi face de cap cu sau fara medicamente.ea de fapt nu trebuie stopata,trebuie tratata.
imunostimulatoare????nu le dau...astept sa vad ce scriu fetele sa ma inspir si eu....dar or fi bune?intreb si eu ca recunosc pana acum nu le-am dat nimic de capul meu.numai ce a zis medicul si daca a fost nevoie.eu cerusem si niste vitamine ca mi se parea mie ca nu prea mananca copchii,nu mi-a dat.mi-a spus ca sant in grafic,mananca cat vor si de ce vreau eu sa-i vad cum baga multa mancare in ei?
dar mai aud si eu si invat de aici..

Mergi la inceput

DAYANARA...nu te uit cu vopseaua.prietena mea a fost plecata la buc,in vichendul asta e acasa si ne vom auzi sigur.m-am hotarat imi deschid si eu putin parul,asa ca,ne luam de manuta la decolorat....sau ma rog numai vopsit ca eu vreau sa nu ma decolorez,daca gasesc o vopsea care sa mi-l mai deschida.la mine e problema,la tine nu...al tau se va deschide cu usurinta ca ai par natural...ce ma oftic pe tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Miro - La multi ani! multa sanatate si sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos in viatza!!! si doi copii sanatosi si frumosi!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Mirona

Rianna

Rares
ei
uh ce de sarbatoriti :)

mirona, frumos ati sarbatorit ziua karei si acasa si la gradi :)
eu cred ca in vreo luna asa o sa.ti dispara cheful asta de somn intr.una, e ca si cu greturile sau alte simptome ce dispar dupa 4 luni maxim

dbunny, ati facut a doua parte a vaccinului antigripal?

kokorina, acu vreau sa ma deschis un pic si eu nu blond, prietena mea se face blonda de cativa ani si la 2 luni tre sa.si puna vopsea blonda, are `parul varza, i.a zis coafeza ca daca ar fi in locul ei s.ar rade in cap , de fapt cred ca asta si va face, acum cat e iarna si poate purta caciula

zilele astea mi s.a parut ca ivan urineaza putin, am fost la doctor, i.a facut pe loc analiza si nu are nimic, mi.a zis ca e posibil ca incepe sa se controleze si daca vreau il pot pune pe olita sau reductor, eu oricum nu vreau, o sa incep operatiunea asta in primavara cand e cald

mi.a spus totusi ca daca il pun pe reductor trebuie sa stea cu picioarele pe ceva inalt, sa fie cu genuchii putin ridicati, cam pozitia de pe olita, sa nu.i atarne picioarele , deorece asta da senzatie de dezechilibru sau/si de incordare si nu e bine!

eu oricum la primavara, ii scot de tot pampersul si iau schimburi dupa mine, dar nu i.l mai pun deloc, nici zi nici noapte

ivan si dayanara

Mergi la inceput