Regasiri (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

Am aparut si eu. Acum am o pauza si pot sa va citesc si sa va scriu.
Incerc sa recuperez din urma.

Aoleeeeu, vad aici ca Daria a facut pneumonie. Cum s-a intamplat asa deodata? Dastefa, mie mi-e o frica de mor de pneumonie si de laringita. Sper sa fie mai bine. Tine-o la caldura.
Roxana, e mortal Calin

Oooffff, iar am ratat cateva aniversari ...
La multi ani, David!
La multi ani, Mark!
La multi ani, Dani!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa fiti norocosi.
Dolores, Alex, Dbunny, sa va traiasca flacaii si sa va bucurati de ei

Kokorina, feicitari, ai reusit sa termini cumparaturile de sarbatori Mai, mai, ce vrednica esti...
Mirona, nici Iulia nu este pupacioasa. Adica ii pupa doar pe cei pe care ii cunoaste foarte bine. Daca e cineva pe care il vede mai rar sau pe care nu-l cunoaste, nici nu accepta sa puna mana pe ea, darmite sa se lase pupata. Pentru poezii nu avem nici o metoda anume. Spunem poezia rar de cateva ori, si incet incet incepe si Iulia si repeta dupa noi.
Cantecelul cu Mos Craciun am avut surpriza sa il cante foarte bine (doar prima strofa), insa dupa vreo cateva zile, a mai tuns din el, adica a ramas din el doar "si aduce daruri multe/ la fetite si baieti". De ieri am inceput sa o corectez si sa cant cantecul asa cum trebuie sa nu uite fata si inceputul cantecului.
Wooowww, Roxana, in prima zi de scoala le-a dat si ciocolataaa? Mmmmm, de-abia astept sa o duc si pe Iulia in prima zi de scoala
Dbunny, ce frumos a fost la ziua lui Dani... Asa mult imi place unde este multa lume... Si Dani a primit o gramada de cadouri frumoase... Bravo voua
Carla, ce-mi place cum povestesti de Alex... Ce frumos ca ii tine ocupati la gradinita cu astfel de activitati... Bravo pentru cuvintele in engleza
Aelita, eu una nu m-as fi incumetat cu 3 copii Jos palaria ca ai rezistat.
Dodo, ma bucur mult ca sunteti bine. Tineti-o tot asa. Va pupam
Dolores, ce scump e david cum da el sa pape pestisorului Si ce tort frumos a avut (ala in forma de fluture - ca celalalt tort nu m-am prins ce este). Sunteti niste frumosi

Mmmm, cam slaba activitatea azi... Nici cafea nu avuseram

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Noi am fost cu Iulia la doctorita pediatra sa se uite la degetel chiar a doua zi dupa ce i-am prins degetul in usa. Ea singura a vrut sa mergem sa ii aratam buba la doctorita si sa ii aratam si buba lui Winnie (in desenul animat i se rupe blanita lui Winnie in spate si face buba). Cand am ajuns acolo, s-a pus pe plans ca sa mergem acasa. Pana la urma am intrat, a vazut ca nu ii face nimeni nimic, ba chiar a primit si bomboane de ciocolata, s-a jucat cu niste jucarii si nu mai vroia sa plece Ne-a zis dra sa ii dam cu rivanol si baneocin la buba. Cica s-ar putea sa fie nevoie sa mergem la chirurgie sa ii indeparteze unghia, asta in cazul in care nu cade singura, sa ii faca loc unghiei noi. Deocamdata, Iulia se simte bine asa, totul pare ok.
Pe mine m-a prins dra si mi-a facut vaccinul antigripal. Nu am avut absolut nici o reactie la vaccin pana acum, si a trecut aproape o saptamana. Lui Mircea nu ii face ca nu este OK cu gatul.

Si noi am inceput sa o "pedepsim" pe Iulia. Adica atunci cand bazaie asa fara motive ca este ea cu capsa pusa, o trimit in dormitor si ii spun sa se intoarca de acolo cand o termina cu plansul. Si se duce singura bazaind, sta 2 secunde si se intoarce vesela de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Si seara cand trebuie sa ii pun pampersul inainte de nani (ii mai pun pampersul doar cand face nani) de cele mai multe ori refuza sa stea pentru ca stie ca urmeaza nani. Si daca vad asa o trimit in dormitor si ii spun sa vina de acolo numai cand s-a hotarat sa puna pampersul. De cele mai multe ori merge
Si acum si-a luat un obicei prost. Ca sa nu treaca la nani, dupa ce ne bagam in pat cere pishu sau kk. Acu doua seri m-am facut ca adorm si nu mai vorbeam cu ea. Si daca a vazut ea ca nu mai are cu cine sa se distreze, a cerut singura sa ii pun pampersul sa treaca la nani.
Aseara s-a luat curentul cam o ora, de la 9 la 10, si a facut pishu la oala pe intuneric (n-am vrut eu sa aprind veioza cu baterii ca nu se mai culca). A incercat sa faca ea si kk, nu i-a venit si daca a vazut ca e intuneric si nu are la ce sa caste ochii, a renuntat si a trecut la nani. Asta-seara o sa incerc iar metoda aia in care imi e mie somn, sa vedem daca tine.
Acum trece printr-o perioada in care nu vrea sa manance. Insa doarme aproape 12 ore noaptea. Dimineata stau dupa ea sa se trezeasca si ma intarzie la servici.
In rest suntem bine. Sambata mergem la ziua prietenului ei Danutz, face si el 2 ani.

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

angi, cel in forma de fluture a fost pt ziua nepoatei mele,verisoara lui karina, la implinirea celor 3 anishori...dar a suflat si el in lumanare ca stii cum sunt copiii.

tortul lui a fost un dovlecel

ma duc sa-mi vad baiatul

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

fetelor,va pup pe toate in fuga calului nebun.ce sa fac daca sant cum zice ANGI...vrednica.alerg toata ziua,sant pe drumuri si ma mai adun spre dupa amiaza cand ma ocup in exclusivitate de copchii,mergem bin "chriskindlmarkt".e un markt pt craciun,se gasesc de toate in el.eu ii tot spun balci,dar clar e cu muuuuult mai elegant decat un balci de sf.petru si pavel :):):)(vin multi turisti aici tocmai pt acest markt.se inghesuie italienii sa vina,in special ei)....buuuuun.luni seara am fost cu copchii la teatru de papusi,i-a captivat...iar apoi am mers la acest markt.i-am dat in carusel.pascal e mai intelöegator...ii dau eu doua ture consecutiv,apoi ii spun sa mergem sa mai vedem si alte lucruri,plus ca mia venim si maine.dar sophia nu o pot smulge din lebadutza unde-i place ei sa stea.se tine strans cu mainile de gatul ei si nu da drumul...asa o mai dau o tura numai pe ea singura in carusel...offff imi pune nervii pe moatze de permanent...
eu alerg dimineata la terapie,mai am si cate un termin la medic,ma duc la dentist,am de facut o mamografie,casa copchii barbat.stiti formula,ca doar nu sant singura in formula asta.
insa din luna lui decembrie o sa ne vedem chiar ca mai rar.m-am angajat la o parfumerie,din pacate numai pe luna decembrie,dar si daca are nevoie de personal dupa te poate angaja definitiv.acum in decembrie e nevoie de un supliment de angajati,stiti cum e...toata lumea cumpara o cremutza,un rujuletz,un parfumel....tare mi-ar placea sa lucrez de tot acolo,dar o sa ma bucur macar numai pe luna decembrie.uitati exact aici :
http://www.rathausgalerien.at/mueller.php
urati-mi succes ca tot am emotii.

am vazut poze cu dani de DBUNNY,frumos,blondos,curte mare si frumoasa,familie mare,party pe masura.super!poze cu david si DOLORES,sa va traiasca finuta,si voi frumosi toti 3,aceeasi poveste.familie mare,fericita,sa traiti o mie de ani.....au mai fost si alte poze???poate am uitat dar cu siguranta le-am vazut

AELITO...esti tare cu 3 copchii.n-ai capul calendar???respect!

ANGI...mai ce dor mi-era de voi.of ca-mi vine sa o mananc cu pishu ei pe intuneric cu tot.

ROXANA....patutul sophiei e de 50 cm lungime,30 latime si 30 inaltime.vrei sa-ti trimit o poza?am dat pe el 15 euro,e roz si din lemn

DBUNNY....sant foarte eficiente jocurile astea de la gradi de care spui si tu,cu distingerea culorilor.pascal distinge numai galben si verde asta inainte de a merge la gradi...dar stiu multi copii care distingeau toate culorile cand erau abia de un an .sophia nu are rabdare sa o invat culoriel,poate o sa ma uimeasca intr-o zi sa spuna singura culorile dar sa stea ea langa mine sa i le arat..nicicum

am observat ca la noi e cu mult mai diferit decat in familiile cu un singur copil.care e singurt la parinti stie cu mult mai multe lucruri,altfel e sa te ocupi de un singur coil,el nu are dupa cine sa se ia la facut prostii si atunci sta si lucreaza cu parintii.pe cand la noi,sa zic ca unul are rabdare sa-i arat ceva pe o carte,o culoare,o ceva...dar intotdeauna exista un al doilea care il striga si-l disturba pe cel care-i la masa de lucru,invitandu-l sa mai tranteasca o usa,sa mai zgarie peretii,si sa scrie cu culori pe usile din casa.saaaauuuuu,isi mai fac cu cochiul si se duc in baie sa dea drumul la apa,urcandu-se pe scaunel amandoi si evident sa se ude din cap pana in picioare.....si cine mai are chef de culori cand halca e cat casa.umbla ca doua veverite unul dupa altul si se invita care mai de care la facut prostii,care-i mai tare???va zic eu care-i...SOPHIA,e cumplita.

acu tre sa fug, dar azi o sa mai am vreme sa intru.....hai ca va pup!sa aveti o zi splendida,asa cum santeti toate!

Mergi la inceput

....si pt ca tot vorbeam de culorile verde si galben.culmea este ca de la gradi am primit un tablou pictat de pascal cu verde si galben.de la sophia nu am primit ca ea nu a vrut sa picteze....sant total diferiti,de aceea pascal o fascineaza cu prostiile lui pe sophia si sophia il fasineaza si prosteste sa participe la prostiile ei.nu au amandoi preocupari la fel si in acelasi timp.de aici incepe babilonia...o babilonie pe care eu o iubesc si imi lipseste cand ei sant la gradi sau la bunici.
...e grele dom'ne,e grele!

Mergi la inceput

mi-am dat doua peste ochi....azi cand am luat copchii de la gradi,tante ne-a dat pictura facuta de sophia...din hartia pictata,tante a facut un zmeu frumos...si asa are mama pe peretele din bucatarie capodoperele sandokanilor.

fetelor m-a pocnit o migrena,cu greata si cand vorbesc ma doare capul si mai tare.am luat doua saridoane si nimic,aseara am luat doua aspirine si nimic.simt cum imi pocneste capul,ma dor si dintii din gura...

azi la 4 avem termin la doctor,control la ochi...sandokanii,nu noi.v-am mai zis?sa ma trageti de maneca sa nu va plictisesc cu aceleasi lucruri..ma duc sa termin pilavul.

faceti cap.nou ca ma intorc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DODO-ma bucur ca a fost bine "gaseala" cu bebe

DOLORES-foarte frumosi sunteti ! ce frumos ii sta lui David in costum !tu,tot frumoasa !

eu am rezistat cu 3 copii,nepotul cand a ajuns acasa a inceput sa bazaie si sa ceara tzatza si sa nu manance..dar cum nu a primit sper sa ii treaca repede .

pe mine mai ai o gripa,sau ce o fi,ca ma simt rau.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

Angi poze

Mergi la inceput