Regasiri (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Koko mi-amintesti de cineva cu febra asta a shoppingului…stii de cine, nu? La sandokani ce le pui sub brad?

Dayanara faceti ceva de ziua lui Ivan?

Dolores cum esti?

Am vazut o gramada de poze cu Kara ce-a simpatica…miro ce fel de fraze face Kara, adica cat de complicate? Dani cea mai lunga fraza a zis-o: onde ta Puto? (donde está Pluto=unde este Pluto) dar nu prea le are cu legatul cuvintelor…

Bambo sa stapaniti sanatoase cercelusii si sa pui poze!

Koko cum patesti tu cu bijuteriile patesc eu la cofetarie! Cand mergem s-o vedem pe Loredana aducem dubla cantitate la acelasi pret…sa un mai vorbim ca tortul principal pt ziua lui Dani i l-a facut cadou ea…

Ma duc sa vad poze cu Calin…

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor salutare, La multi ani tuturor copiilor! Eu sunt zombie, sper sa imi intre in ritm mai repede mersul asta la serviciu ca nu ma mai trezeste nimic la realitate! As dormi intr-una...
Hai sa va zic ce dasteapta e fi-mea :D , cica face la gradi engleza...eu cam reticenta dar zic las ca daca fac toti macar sa stea si ea cuminte la ora doamnei de engleza...ee luni seara ce-mi aud : parcatala (portocala) orange, caine-dog, pisica -cat, mar -apple. In romana mai stalceste cuvintele, dar in engleza le zice super! Acu daca zice caine ii zice si in romana si in engleza, mi-a spus ca aia e engleza! Drept urmare cand are engleza, pentru ca e cuminte o picteaza doamna pe maini pe fata, pe ce apuca, si bineinteles ca e jale mare cand o spal!

Fac acolo si teatru si balet, eee sa vedeti grasutul meu gratios cum se ridica frumos din genunchi cu capul sprijinit de podea, pe varfuri cu mainile cerc deasupra capului....mor de dragul ei!

Noi folosim wc-ul , olita nu a vrut niciodata, face kk mereu la wc si pipi doar dimineata ca o pun eu!

De vorbit, vorbeste bine, face propozitii, fraze...citeste cica... ia cartea in mana si incepe sa spuna povestea si cand nu-si mai aminteste incepe sa spuna ce vede prin poze si ce-si aduce aminte de pe la gradinita! Ma ia sa stam de vorba, si vorbim in soapta asa conspirativ(nu stiu de ce).

Azi au facut bradul la gradi, au impodobit toata sala de primire...este superb! Cand sunt mai lucida va mai pun niste poze si filmulete! Va pup pe toate!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetele,nu am mai ajuns sa intru pe la voi.
am avut botezul sambataaaa cealalta.
de vineri sunt cu trei copii,asa ca nu ma intrebati cum e cu trei
Sofía,Andrés si Pablo de 2 ani si 8 luni,baiatul sora-mii . El suge ,mai bine zis sugea pana acum cand l-am luat la mine sa il scapam de-o grija
E jaleeeeeeeeee cu trei in casa ! NOROC ca e si tati acasa,ca altfel nu ma incumetam. dar si asa,azi deja nu mai pooot ! dar l-am invatat sa doarma cu Sofia in camera ei,azi la pranz au adormit amandoi la mine neleganati,nebibiliti.El doarme de cand s-a nascut cu sora-mea in pat,ei bine doarme la mine singur in pat de rupe !! pana la 10 a doua zi ,neintors. Acasa la el se trezea si de 5 ori pe noapte,la aproape 3 ani,SA SUGA .
Mai greu cu vorbitul,ca zice doar tza tza tza si tzu tzu tzu la orice,si Sofía a inceput si ea . si cand i-am zis sa s epotoleasca si sa il invete si pe el cuvinte,a inceput sa ii spuna diverse obiecte.el le arata cu degetul si zice tza tza tza si ea ii spune numele.
Maine il ia,sper sa se fi meritat efortul si sa fi scapat de tzatza !

cupilu 2 facu 6 luni zilele trecute,iar dupa botez l-am tuns. arata ...chelbos ! neneee urat !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

fetele,nu am mai ajuns sa intru pe la voi.
am avut botezul sambataaaa cealalta.
de vineri sunt cu trei copii,asa ca nu ma intrebati cum e cu trei
Sofía,Andrés si Pablo de 2 ani si 8 luni,baiatul sora-mii . El suge ,mai bine zis sugea pana acum cand l-am luat la mine sa il scapam de-o grija
E jaleeeeeeeeee cu trei in casa ! NOROC ca e si tati acasa,ca altfel nu ma incumetam. dar si asa,azi deja nu mai pooot ! dar l-am invatat sa doarma cu Sofia in camera ei,azi la pranz au adormit amandoi la mine neleganati,nebibiliti.El doarme de cand s-a nascut cu sora-mea in pat,ei bine doarme la mine singur in pat de rupe !! pana la 10 a doua zi ,neintors. Acasa la el se trezea si de 5 ori pe noapte,la aproape 3 ani,SA SUGA .
Mai greu cu vorbitul,ca zice doar tza tza tza si tzu tzu tzu la orice,si Sofía a inceput si ea . si cand i-am zis sa s epotoleasca si sa il invete si pe el cuvinte,a inceput sa ii spuna diverse obiecte.el le arata cu degetul si zice tza tza tza si ea ii spune numele.
Maine il ia,sper sa se fi meritat efortul si sa fi scapat de tzatza !

cupilu 2 facu 6 luni zilele trecute,iar dupa botez l-am tuns. arata ...chelbos ! neneee urat !

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

te rog frumos, cand pleaca pablo, il iei pe ivan l.a invatat? ma refer la dormit singur, ca daca ar mai fi si supt eram demult la balaceanca

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

koko, cu febra cumparaturilor cum zice dbunny, si esprit imi aduci aminte de.o faza asta vara, era nebunie in magazine, ma luas ameteala de la atatea haine si am intrat intr.unul unde nu prea era lume, la esprit adica si mi.am luat o bluza draguta, material bun, in fine, acum am intrat inainte de reduceri si mi s.au parut maricele preturile, dar lasa ca vin ele reducerile alea de 70%

dbunny, nu.i fac ziua lui ivan, cel putin nu in sensul normal, adica vin ca si anul trecut nasii lui ivan si cu baietelul lor atat, as fi luat tort, nu exista nimic fara ou si daca ivan ii va vedea pe ei ca mananca tort sigur va face crize, cadouri primeste mereu , la anu cand va mai creste sau in 2 ani, va merge la disney paris probabil, de ziua lui, si tot asa in fiecare an, vom merge undeva special pentru copii, amintire de la ziua lui va avea felcitare scrisa de mine si leo si pastrata undeva

sambata trecuta au venit nasii lui ivan cu baietelul lor, pe ivan l.am lasat pt prima oara singur cu nasul lui si cu baiatul lor, eu leo si cristina (nasa) am fost la cumparaturi, leo s.a intors mai devreme, eu cu ea am bantuit dupa haine, am sunat disperata sa vad cum a reactionat ivan, avand in vedere ca e prima oara cand nu sta nici,unul din noi cu el, nici nu l.a interesat, n.a reactionat deloc urat, s.a jucat, s.a comportat exemplar!
nu va spun insa ce.au putut sa faca in casa, s.au jucat in disperare, mai aveau putin si se urcau pe tavan ca pe pereti s.au urcat :))
se baga ivan in cosul de rufe si celalalt il tragea, ala de 6 ani se baga in mergatorul lui ivan, la un moment dat erau pe jos de toate de la jucarii pana la sutiene
totul normal, pana aici, e casa mica ce sa,i faci , asa ca sa chem vreo 4 copii cu parinti de ziua lui i.as chinui nu s.ar simti bine nimeni

si mie imi place culoarea de par a lui dani si a Karei!

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
dbunny, nu.i fac ziua lui ivan, cel putin nu in sensul normal, adica vin ca si anul trecut nasii lui ivan si cu baietelul lor atat, as fi luat tort, nu exista nimic fara ou si daca ivan ii va vedea pe ei ca mananca tort sigur va face crize, cadouri primeste mereu , la anu cand va mai creste sau in 2 ani, va merge la disney paris probabil, de ziua lui, si tot asa in fiecare an, vom merge undeva special pentru copii, amintire de la ziua lui va avea felcitare scrisa de mine si leo si pastrata undeva

Si eu m-am gandit la ceva intim..o zi impreuna cu mami si tati si toate capriciile, cateva ore bune la loc de joaca, plimbari si pipaieli de jucarii prin Toysrus, acadele, pufuleti...dar cu atata familion, mi s-ar fi urcat, s-asa sunt categorisita de egoista

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DAYANARA-

Citat:
te rog frumos, cand pleaca pablo, il iei pe ivan l.a invatat? ma refer la dormit singur, ca daca ar mai fi si supt eram demult la balaceanca
azi il ia . acum i-am culcat pe toti trei ,pe Pablo l-am culcat langa mine,l-am tinut in brate cu un ursulet si o vacutza,apoi l-am dus in pat in camera lor,acolo a deschis ochii si m-am pus langa el 3 minute,luat in brate si gata,nu a mai simtit cand m-am ridicat .
sunt toti trei in camera copiilor .

haha la balaceanca

Ivan e alergic la ou ? nu gasesti nicaieri un tort fara ou ? incearca la vreo patiserie sa faci comanda,si sa le spui sa nuf ie cu ou,daca or putea sa faca.
e vorba si de blat,nu? nu doar de crema...ca asa exsita blat de cumparat in Carrefour ,si pui tu fructe si ceva fara ou,dar banuiesc ca si blatul asta are ou...sa ma uit ca am unul prin casa.
...........m-am uitat. da,are ou ! deci cade ideea..

daca nu,poti face tort de biscuiti,aia or avea ou? insiropati si cu fructe,o crema fara oua ,frisca..

ieri scrisesem si un mesaj cu raspuns la multe dintre voi,si cand l-am trimis,e un facut,a cazut netul chiar atunci si s-a duuuuus si asta !
nu am mai avut putere sa o iau de la cap ...vreau sa zic doar de minunea blonda cu ochi albastri (Dani) ca e un frumos ! si toate pozele super ! si ce curticica misto,faceti gratare de nu aveti aer
ziceti de zile de nastere..pai nici eu nu am cum sa fac intim,ca oricum vin ei rand pe rand.si asa ca,decat sa vina incepand cu ziua ei pe saptamana(chiar sunt curioasa cand o pica ) pana la primul weekend si sa se perinde pana duminica...mai bine ii organizez si ii iau la gramada si fac o pregatire mare,si o curatenie si mai mare dupa.
daca oi gasi un loc convenabil,bine,daca nu,acasa.
a,m mai fost la o zi de nastere la un loc de joaca...loc de joaca loc de joaca,dar noi am murit de foame pe langa joaca lor si nua veam de unde ce sa iau sa halesc,si eram plecati de acasa de mult ca mersesem si cu masina vreo 45 de km,cateva ore acolo ,pai te racaie la burta O fi zi de copil,dar noi astialalti ce facem,ne chioraie matele ? plus ca si ei,cu un cremvusti si-un cartof prajit...
Asa ca probabil fac tot acasa,sa manance omu' ca romanu'

si MIRONA-frumoasa rau e Karina,doamne ce ochi are,si cat a crescut !! seamana acum cu tine leit .imi amintesc cand era mica,semana cu tati .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragi regasite,
am sosit de la dr si "gaseala"cu BB2e ff miscator/oare(dr nu a putut spune cu siguranta roz sau albastru-a preferat sa nu spuna deocamdata)ca desi a insistat cu greu a miscat putin,o fractiune de sec picioarele.
In rest e totul ok cu cateva zile mai mare decat pe hartie.Greutatea mea ,dimensiunile bebelului,inima...totul sa dea DD sa fie totul asa pana dupa nastere

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara,multumim de urari.

pe 22 noiembrie am si botezat asa ca s-a suprapus ziua de nastere a lui david cu botezul. nu am reusit sa-i fac ceva separat doar cu copii.cand am vrut eu, sapt.trecuta,nu s-a putut ca a fost cu febra, bolnavior.

pun poze imediat

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

poze David pui de om

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput