Puiuti de Randunici 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oauuuu Adrian, mic, mic, da ai facut o scrisorica de voinic! Bravo pui, sa cresti mare, sanatos, frumos si norocos! Tine-o tot asa in continuare ca-i bine!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

adri superba scrisorica! parca-l recunosc si pe strumful meu printre randuri pe-acolo mai ales la izbitul usilor ..si eu i-am dat alta tastatura, dar tot asta real ii place...ca doar nu e prost...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

He, he, ce frumos a scris acolo Adrian Bravo lui, ce baiat mare si destept si frumos si cuminte!

Liana, gata, am bagat fierul in priza, numai sa ma dezlipesc de calcularet

Pilaful lui Stef e pe foc, supica noastra e pe foc, fac supa-crema cu galusti

Clau, hai la ciripeala-buhuhaiala!

Mimo, baga mare scrisoarea!

Edit, ca am uitat sa-i zic Stelei. Ii dau galbenus la 2 zile. Adica 2 zile pui, o zi galbenus, 2 zile vitel, o zi galbenus, 2 zile curcan, o zi galbenus si de la capat

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, aici sunt...nu stiu cat rezist ca mi-i somn, dar eu incerc.
Harnicuto ce esti..., pai mie vad ca mi-e lene acum si sa stau pe net daramite sa mai calc si sa fac de mancare! Multe flori pentru tine si pentru Liana.

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare mamicilor va pupacesc chiar daca nu ma prea bahati in seama...
sa va zic si eu cateva despre andreiutul meu...si el mananca iaurt danone nutryday cu cereale de la nestle,burtica sanatoasa sau orez cu morcov..mananca cate un iaurt o data...la prima linguritza se stramba un pic dar apoi deschide guritza ca o randunica...
caca face si de cate 3 ori pe zi nu mai are probleme cu constipatia de cand am inceput diversificarea,adica de la 4 luni...saracutul pai cate supozitoare iau intrat in poponet cand a fost mic macar acum sa faca sg...
voi ce le mai pregatiti micutilor de papica...eu ii dau cam asa:
noaptea si dimineata la ora 6-7 laptic
la ora 10 fruct:banana cu mar si biscuiti
la pranz piure de legume cu pui sau ficat sau ou
la ora 17 laptic /sau iaurt depinde de cum e el treaz sau doarme
la 19.30-20 iaurt
si seara laptic cu cereale
as vrea sa ii mai fac si altceva dar nu stiu ce as putea...ma gandisem sa-i fac orez cu lapte si sa il bag la blender sau gris cu lapte....voi ce mai bucatariti?
zoze si eu te pupacesc am vazut un mihaitza frumos si grasan...
a ce vreau sa va mai intreb bebeii vostrii cam cat lapte bea intr-o zi...andrei bea uneori 400 ml alteori 500-600ml...cam cat ar trebuie sa bea?
va pupacesc si sper sa-mi raspundeti

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multam,fetelor.M-am lamurit cum e cu kk bbilor.Deci,nu e anormal sa fie de 3-4 ori pe zi.
ClauMii de bile albe randunelului tau iubaretz,Duamna!
mimo,de unde venishi mami,cu asa enrgie?
Edit sa-i multumesc oaneide raspuns.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Bubu, aici sunt...nu stiu cat rezist ca mi-i somn, dar eu incerc.
Harnicuto ce esti..., pai mie vad ca mi-e lene acum si sa stau pe net daramite sa mai calc si sa fac de mancare! Multe flori pentru tine si pentru Liana.

POZE

POVESTEA NASTERII

Parca as fi scris eu.
si de la mine pt harnicute.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

adrian taleee flumos ai pove, sa te faci nuvelist!!
ramo orez cu lapte la blender cred ca merge..eu ii fac orez brun fiert, cu pireul de legume si carnita, pasate bine..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Lunyce sa spun si cu ortopezii astia...daca nu sta copilul in fund si are peste 6 luni zic sa exersezi cu el, sa-l ajuti, sa-l sprijini intre perne...daca vrea copilul in picioare, sa nu-l ajuti pana nu merge singur Pun pariu ca daca are un an juma si nu merge o sa spuna ca nu l-ai ajutat si d-aia Am vazut si eu in sfarsit pozele din week-end si filmul ...mai ce face Mufa cu bibe si fataaa, da' ce semineu bengos
Blankarai zis la un momentat dat ca v-ati plimbat pe mal si eu , cu atatea Malluri in cap, am citit pe mall sunt dusa, gata Eu zic ca Eric recupereaza dupa atata chin la spital, o sa stagneze nu-ti face griji...arata super nici nu zici ca a suferit vreun pic si mi-am bagat si eu nasul prin pozele tale super foto de la nunta, parca esti actrita
Butucica anal ai ?Hai ca vine Andreiu acasa si va vad eu in titan
Soviam vazut Sashon sub masa Poznas , ce vrei?
Geckomai tu cu fitele tale, ne lasi? cabina de proba pentru carut, consiliere pe lactatie dar pe ce lume traiesti tu mai fato?
Simoe mortal Sam Am observat ca are degetelele lungi si frumoase sa-i mananc eu burticile alea care se pliaza cand sta el in masinutza
Stelaintrebarea cu oul era capcana nu? Cum mai sa o iei iar de la capat cu un sfert de ou , juma de ou Nu , era capcana clar
Claupeste proaspat? cum adica? Sa il iau viu si cu multe oase si sa-l curat acasa de solzi si de mate? Nooo, file congelat..proaspat congelat Si cum stai tu acolo in patut data cu crema si frumos mirositoare? Eu cred ca randunoiul te-a adus mai aproape, e o misculatie masculina Nu pica in plasa
Am vazut si filmulet cu rebecoasa cocheta in patut, in rochita
Arieldar ce multe prajituri i-ai dat LianeiSau atatea mi-ai dat si mie , doar ca la plecare au mai ramas mult mai putine I-am vazut pe cei doi Tero Prepeleac cum se bateau pe-o punga goala , fie ea si de la Zapp Despre baiat nu mai spun nik , pup originalul !
Lianama, dar copilul ala al tau nu sta nici sa-i faci o poza Doamne Si unde esti tu ma grasa si batrana ? Am ras de m-am prapadit la faza cu teo si sertarele si teo si parul de pe picioare Are avantajul ca e frumoasa foc si poti sa-i induri multe
Underqueence cauta Tudor in geanta? A gasit? Dulceata mica
Camiiar petrecere ma, iar sangria? Mare dezmat la Bacau acolo, eu cred ca tu le faci concurenta alora cu restaurantul Am vazut o dementa de balaceala si am vazut ca ti-ai luat mop ca al lui Sovi
Kitzy am vazut si frumoasa rozalie , o dulceata
Zozecum ai venit tu azi singurica, nici macar n-am apucat sa strig Am vazut si eu sufletelul blond cum se rastoarna el cu piscina lui cu bile Superb, sa fie sanatos si cuminte si sa pape tot Si sa nu-l mai tii ascuns, da ?
Nicoletaimi pare rau ca Vlad are laringita, tin pumnii si zic descantecul pentru matei sa nu ia si pentru vlad sa se faca bine Am vazut si poze cu "ochi frumosi" cum papa el cu toata fata
Maianu pot sa vad filmuletul Sau nu stiu
Ralucaradeam de una singura vizionand filmuletul cu "pisica" Mai ce distractie acolo...radeti stereo , si voi si Cami Ce-o fi in cartier..
Livyam vazut si Irisuca dulce in buburuza ei Irisuca seamana cu mami , clar
Ursuleatapoti sa crezi ca nu m-am lasat si am mers in urma cu capitolele pana la pozele cu clanul ursilor sa vad minunile Am vazut ursulet in masinuta , ursulet in parc in leagan o Carmina tunsa scurt care arata f bine si care biberoneaza stereo si niste ruznaci blonzi , frumosi rau , pe care se pare ca toata lumea ii cunoaste numai eu n-am auzit
Adriuta
martursesc ca n-am urmarit atenta cum e cu alegerile la voi, cine ce stie sa faca, cine ce vrea...dar eram sigura ca va iesi Mccain pentru ca un negru, tanar, f scolit, care nu vrea razboi ...la paranoia mea...era imposibil sa iasa! Dar iaca, e tara tuturor posibilitatilor Bravo voua, ma bucur pentru bucuria unei natii intregi Am vazut la tv ce veselie mare e...ar fi extraordinar sa nu mai alimenteze niciun razboi si sa retraga trupele Noi, bineinteles, prin reprezentantul nostru agramat si incult(ghici cine-i?) , eram pe alta lungime de unda...il sustineam pe mcCain cu axa strategica, cu nato, cu trupe...you know, bullshit
Revin cu poze si povesti despre noi (cateva numai )

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput