Puiuti de Randunici 2008!! (130)
Raspunsuri - Pagina 5
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauclau Intrebare: cum curat violetul de gentiana de pe gogoshica Rebeccai? Nu mai vad nimic pe dedesubt, nici nu-mi dau seama daca a trecut iritatia sau ba... POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
pai asta-i schema Dai cu violet si nu mai vezi rosu Efect imediat garantat 100%
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mihatp spune:
pentru laude, stela, clau
astept si eu mimo scrisoarea ca altfel maine la serviciu nu am stare!...oricum nu am stare, nu stiu, poate de la alinierea astrelor
maine am un shocat de evaluat la prima ora, cred ca o sa-l visez la noapte
ramo_cata, nu te supara, se mai intampla, nu e cu intentie, cu toatele mai patim. persevereaza. eu nu te pot ajuta cu papa ca sunt printre intarziate. i-as da orice legume (mai putin cartofi deocamdata) daca as gasi prin magazine, dar slaba oferta. lapte bea asa (nu am socotit total): 180+180+90+90+180. dar incepem si noi cu papa solida la ora 10, asa ca va scadea. pana acum am avut lapte de-al meu la congelator asa ca am preferat 2 amestecuri: lapte mama+lapte praf. nu am vrut sa introduc si fructele pe langa ele.
adriuta LA MULTI ANI familiei frumoase! am citit scrisorica lui Andrei, tare m-a impresionat!
ursu, luny ca nu m-am povestit cu voi inca in seara asta
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
lunita 5
Luca creste
Miha scade
ursuleata spune:
Ce scrisorica frumoasa de la puiul Adrian si inca una de la randunica privighetoare MIMo
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mstela spune:
Adrienul povestitor.
Ramo.Eu nu prea pot sa te ajut ca inca alaptez si papa la tzatzi anapoda..cred ca nu papa 500ml/zi.Nu vrea dupa masa imediat,ci dupa 1/2-1 ora.Orez su laptic la blender cred ca mere.Mie mi-e frica sa fac orez,sa nu ramana vreo bobita neobservata pe acolo.Prefer sa pun cereale,ca-i tot aia,cred.
mimo,nu bre,chiar se gandea mintea mea meticuloasa,daca un galbenus intreg la 2 zile nu e cam mult,si a dat drumul la intrebare.Mi se mai intampla si mie,ce vrei?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
F frumos a scris Adrian
puiul mic care doalme fala patulica si face pisu la olita inconjurat de jucarii
Vleau si poze Adriutule
Am uitat sa spun ca am vazut si pui de maramuresanca Miha, cum evadeaza el din leganut...mortal
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ramo_cata spune:
da multumesc mihap si luny pt raspunsuri...nu-i nici o suparare eu va citesc ,chiar daca nu o fac pe fiecare zi sau nu va scriu pe fiecare zi,ce-i drept cam rarutz dar asta este...
va pupacesc si va doresc o noapte frumoasa si linistita ...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
blankar spune:
salutare!
Stela si Eric are kk cam de 3-4 ori pe zi,ca sa facem daca-s kk ciosi?
cat despre greutate cred ca ai citit ca al meu a luat 3oo de grame intr-o saptamana,dar bine ca mananca bine,nu am treaba cu el
numai la spital am vazut cum e sa nu manance si m-am speriat
Adriutatare frumos a scris feciorul tau
Geckoinca nu am gasit locatie,ne-am duce in Austria la ski undeva ,nu am avut timp sa caut
Bubu,Mihatp,Ursu
Zozemi-au lipsit mesajele tale colorate si lungi
Symo ma cam pune pe ganduri ce am citit
http://community.webshots.com/user/blanka75
Simo27 spune:
Simo-Mimo,vezi ca Nicoleta nu are nici un Vladci Stefan!
Barosanelu are degetele lungi si suple ca ale bunicii ca eu seman pe tata!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
ursuleata spune:
miha,. ce scump e Luca
Ramo-cata, vlad bea dimineata 230,. apoi dupa legume 230, la 18, 140 ml cu 6-7 cupe cereale si seara 260.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mihatp spune:
mimo, lunga scrisorica precum ai promis-o...ca n-am incaput in ea
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
juma' de an
Luca creste
Miha scade